- 6 Aralık 2016
- 115
- 58
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
amin canım bende tedavi sürecine girdim olmadı artık tüp bebek için para biriktirmeye başladım sonra kendiliğinden oldu, çok şükür rabbime.evet hikayeler benzesiyor..Hamdolsun. diyorum demek ki yasamamiz lazimis... insallah bu sefer mutlu sonda benzesssin.. ben üstüne hic korunmadim ama allah in takdiri doku ay sonra gene lütfetti. insallah bbu sfeer her sey güzel olacak
haberleşelim canım cuma ne çıkacak çok merak ediyorum günler geçmez oldu bana valla :)Ayy haberleşelim inşallah
bende nisanda tedaviye baslayacaktim önümüzdeki ay kolonoskopi martta rahim filmmi filan cektirmeyi düsünüyordum ama Rabbimz lütfetti.. Haamdolsunamin canım bende tedavi sürecine girdim olmadı artık tüp bebek için para biriktirmeye başladım sonra kendiliğinden oldu, çok şükür rabbime.
Ben kızımı aktif olarak emziriyorum kafamda deli sorular nasıl olcak nasıl bıraktrcam blmiyorm
adinin olduğu yere giriyorsun kişisel bilgilerine giriyorsun altinda yaziyo hamilelik takvimi diye muhtemel doğum tarihini yazıyorsun cikiyo canımCanım yazının sonunda hamilelik takvimini nasıl yapıyorsun acaba
ınşallah ben de bugün görürüm dun 3422 diBen 5+3 TE keseyi gördüm canım beta 3000 kusurdu keseyi gördüğümde :)
Görürsün canım merak etme :)) ama karından gozukmeyebilirınşallah ben de bugün görürüm dun 3422 di
Görürsün canım merak etme :)) ama karından gozukmeyebilir
Kalp atisini kacunci haftada duydun canimBen 5+3 TE keseyi gördüm canım beta 3000 kusurdu keseyi gördüğümde :)
Daha duymadım canım keseyi yeni gördük haftaya belki duyarız dedi doktor ama olmazsa 1 hafta daha beklicez dediKalp atisini kacunci haftada duydun canim
Hiç sıkıntı yapma boşuna bebeğin de etkilenir sonra kötü düşünme Allah'ın izniyle görürsün inşallah :))Alttan üstten fark etmez canım yeter ki göreyim dün den beri sıkıntı ettim kendime
insallah canim saat bile gecmiyo 5.30 da randavumHiç sıkıntı yapma boşuna bebeğin de etkilenir sonra kötü düşünme Allah'ın izniyle görürsün inşallah :))
Merhabalar.. Biz 6+1 olduk bugün. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşey normal giderse kavuşma 2 eylül inşAllah
Bisey soracağım. Mide bulantilariniz ne durumda ? Ben 24 saat mide bulantısı çekiyorumçok zor geçiyor açıkçası
Amayerim ben onu. Şikayetim yok
Bana da haber ver canım merak ederim :)insallah canim saat bile gecmiyo 5.30 da randavum
yazarım canım çok sağol inşallah görüp mutlu gelirimBana da haber ver canım merak ederim :)
Ben bu şikayetler için gitmiştim karın ağrısı ve akıntı çok normal yeterki kanaman olmasın demişti doktorum kaygılanmaKızlar hamileliğin 5 ya da 6. Haftası karın ağrısı ve akıntısı olan var mı. Doktora beta değerim 2000 i geçince gideceğim diye şartladım kendimi ama bunlar da aklıma takılıyor sırf bu şikayetler için gidilir mi sizce
Saol canim Allah hepimize sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin insaallahOy maşaallah kuzumuza, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin anneciğiBen daha beklemedeyim 3 hafta sonra gideceğim doktora. İki gündür domatesi keşfettim ekmek+domates+tuz
Tamam canım sağolasınadinin olduğu yere giriyorsun kişisel bilgilerine giriyorsun altinda yaziyo hamilelik takvimi diye muhtemel doğum tarihini yazıyorsun cikiyo canım
Gördün mü canım bebişiniGörürsün canım merak etme :)) ama karından gozukmeyebilir