2017 Eylül Anneleri

evet hikayeler benzesiyor..Hamdolsun. diyorum demek ki yasamamiz lazimis... insallah bu sefer mutlu sonda benzesssin.. ben üstüne hic korunmadim ama allah in takdiri doku ay sonra gene lütfetti. insallah bbu sfeer her sey güzel olacak
amin canım bende tedavi sürecine girdim olmadı artık tüp bebek için para biriktirmeye başladım sonra kendiliğinden oldu, çok şükür rabbime.

amin canım bende tedavi sürecine girdim olmadı artık tüp bebek için para biriktirmeye başladım sonra kendiliğinden oldu, çok şükür rabbime.
bende nisanda tedaviye baslayacaktim önümüzdeki ay kolonoskopi martta rahim filmmi filan cektirmeyi düsünüyordum ama Rabbimz lütfetti.. Haamdolsun

Ben kızımı aktif olarak emziriyorum kafamda deli sorular nasıl olcak nasıl bıraktrcam blmiyorm

belkide eger vücut direnciniz yerindeyse biratirmaniza gerek yok. arkadasi oglu 8 aylikken diger bebegine hamile kaldi. bütün hamileleigi boyunca emzirdi. cok güzelde bir bebek dogurdu. oglununda gelisimi iyiydi. simdi kücügü 5 aylik oldu. diger 2 yaasini geldi. ikisini birden emziriyor. eger iyi ve dengeli beslnenirseniz ikisini emzirebilirsiniz. arkadasim diyor ki emdikc sipalar artiyor sütüm :) tabi karar sizin

ooof dağlar bende 6+0 bugün... sabahları midem bulanıyor akşamları da kasık ağrısı oluyor biraz... onun dışında sürekli açımmmmmmmm. nasıl kilo alımını durduracağımm ne yesem yarıyor herhalde........

Ben bu şikayetler için gitmiştim karın ağrısı ve akıntı çok normal yeterki kanaman olmasın demişti doktorum kaygılanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…