2017 Eylül Anneleri

merhaba arkadaşlar. yeni hamişler olarak bu başlıkta heyecanlarımızı paylaşabiliriz diye düşündüm. ilk hamileliğim, umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. benim bebişin tahmini doğum tarihi 5 eylül. sizinkiler ne zaman?

Sıra Rumuz Tahmini Doğum Tarihi Kaçıncı Bebek

1. Nesene 1 eylül
2. yildirimerve 2 eylül
3. Diddyy 2 eylül
4. yeni_ay 2 eylül
5. pnrrnp 2 eylül
6. damlazula 3 eylül
6. minika annesi 4 eylül
7. ELMA YANAKLI HATUN 5 eylül ( 1)
8. ayseygt1453 5 eylül (3)
9. BERNAAAAA 7 eylül (1)
10. ElifMeyra 8 eylül (1)
11. inciela 8 eylül (2)
12. bugidili 9 eylül (1)
13. omurus 10 eylül (2)
14. merveibo2305 10 eylül
15. Cazgirella 10 eylül
16. AskBocugumsun 10 eylül (2)
17. Bade3535 11 eylül
18. Lionirossi 11 eylül
19. ceycey61 12 eylül ( 2)
20. destanhanim 12 eylül (1)
21. cardine 12 eylül (1)
22. balaka 12 eylül (2)
23. iiz 13 eylül
24. gunesmk 14 eylül
25. imena 15 eylül (1)
26. Tessacontessa 20 eylül
27. OKYANUS302 20 eylül
28. nehirçinar 20 eylül
29. gurugagine 24 eylül
30. dubeduzmantik81 ?
31. Peri perii ?
32. buyan87 ?
benim 18 eylül :)

Burdan da takip ediyorum 4 hafta 4 günlük falan keseyi görenler var burda ben iyice sitres yaptım pazartesi ilk baktı 61.78 di cuma yine gittim 601.4 çıktı bugün yine beta istedi bakmadı bakmayınca sinir oldum ben de cuma 601.4 çıktı ee bugün sali 4 gün geçti 2500 civarı çıkar diye düşünüyorum belki daha yuksek kese gözükmez mi niye savsaklayip bakmadı diye kızdım ben de öğleden sonra çıkar sonuç 2 saate sanırım bi daha gitcem bakar belki sitres oldum iyice
Dün gitmiştim aslında ilk benden de beta istedi ilk gittiğimde bakmamisti bugün değerin yüksek olduğunu görünce baktı ultrasonla belki senin doktorunda değerin yükselmesini bekliyor olabilir canım

Burdan da takip ediyorum 4 hafta 4 günlük falan keseyi görenler var burda ben iyice sitres yaptım pazartesi ilk baktı 61.78 di cuma yine gittim 601.4 çıktı bugün yine beta istedi bakmadı bakmayınca sinir oldum ben de cuma 601.4 çıktı ee bugün sali 4 gün geçti 2500 civarı çıkar diye düşünüyorum belki daha yuksek kese gözükmez mi niye savsaklayip bakmadı diye kızdım ben de öğleden sonra çıkar sonuç 2 saate sanırım bi daha gitcem bakar belki sitres oldum iyice
2000 3000 arası vajinal ultrasonla gozukuyomus canım benim de 3000 lerde göründü istersen doktorunu değiştir benimki de çok gıcık bi doktor hicbi soruya cevap vermiyor ben de degistiricem

betan kaç canım kaç haftaliksin kaç gün gecikti adetin benim bugün 7 günü gecikmesi 5 haftalık oluyo hala bakmadılar ultrasonla yine beta istedi sinior oldum
devlet
Burdan da takip ediyorum 4 hafta 4 günlük falan keseyi görenler var burda ben iyice sitres yaptım pazartesi ilk baktı 61.78 di cuma yine gittim 601.4 çıktı bugün yine beta istedi bakmadı bakmayınca sinir oldum ben de cuma 601.4 çıktı ee bugün sali 4 gün geçti 2500 civarı çıkar diye düşünüyorum belki daha yuksek kese gözükmez mi niye savsaklayip bakmadı diye kızdım ben de öğleden sonra çıkar sonuç 2 saate sanırım bi daha gitcem bakar belki sitres oldum iyice[/QUOTE devlet hastanesine mi gidiyosunuz

2000 3000 arası vajinal ultrasonla gozukuyomus canım benim de 3000 lerde göründü istersen doktorunu değiştir benimki de çok gıcık bi doktor hicbi soruya cevap vermiyor ben de degistiricem
insanı sinir ediyolar gerçekten ekimde tahlil kağıtları eşimle kan uyuşmazlığı var iğne olmam gerekiyo mu diye soruyorum kanaman varsa dıyo surat 5 karış yok çok şükür dedim gerek yok dedi özel e gidince soracam yine hiç güvenmiyorum hcg için kan verince içinde tsh a da bakıyolar istedim onu da ilaç kullanınca gerek yok yeni yapılmış dedi 4 güne değerin düştü ama ayy çok sınır oldum

insanı sinir ediyolar gerçekten ekimde tahlil kağıtları eşimle kan uyuşmazlığı var iğne olmam gerekiyo mu diye soruyorum kanaman varsa dıyo surat 5 karış yok çok şükür dedim gerek yok dedi özel e gidince soracam yine hiç güvenmiyorum hcg için kan verince içinde tsh a da bakıyolar istedim onu da ilaç kullanınca gerek yok yeni yapılmış dedi 4 güne değerin düştü ama ayy çok sınır oldum
Benim doktorda öyle bi değişik eşimi almadı içeri ve ilk muayeneydi çok gıcık oldum bende degistircem ama iyi doktor bulmakta sıkıntı :110:

Canım bence de özele git insan gibi sorarsın en azından

Merhaba arkadaşlar ben de Allah izin verirse eylül annesi olacağım. 6+3 günlük hamileyim. Dün bebeğinin ultrasonda kalp atışlarını gördük ama net duyulmuyordu küçük doktor bir hafta sonra çok net duyarız dedi. Herkese sağlıklı hamililekler dilerim.

Benim doktorda öyle bi değişik eşimi almadı içeri ve ilk muayeneydi çok gıcık oldum bende degistircem ama iyi doktor bulmakta sıkıntı :110:
aynen öyle nette bak canım sende hangi şehirde oturuyorsan duyulmuş bi yere inşallah git sen de ben de hayırlısına denk gelelim inşallah

X