2017 Eylül Anneleri

Yaa ben tek doktora gittigim icin bilmiyodum,doktor asamalari o sekilde soylemisti bana. ultrasonlarin farkliligi dediginiz gibi degistirir durumlari.farkli bi doktorada gidiyim o zaman.belki daha buyuk gorunur bebisimiz

Canım eğer iyi bir hastaneye gidiyorsan sorun olmaz bence. Ben öğrenince eve yakın diye tıp merkezine gitmiştim o yüzden pek kaliteli değildi. Bir kere de bebek 8 haftalıklıkken gitmiştim bşy danışmak için o zaman bile net göremiyorum vajinal bakalım demişti

Canlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ? Benim mide bulantısı ve tansiyonumla başım belada. Çok ilginç neşesiz, enerjisiz bi insan oldum çıktım. bir an önce sağlıklı bir şekilde bu durumdan kurtulmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba dün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptım bhcg 110 çıktı. Bugün de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sizce değerim düşer mi. Benim de tahmini doğum 28 eylül diyor

Arkadaşlar merhaba dün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptım bhcg 110 çıktı. Bugün de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sizce değerim düşer mi. Benim de tahmini doğum 28 eylül diyor
degerin guzel cikmis canim neden dussun ki korkma aklina kotu birsey getirme 2 gun sonra bi daha yaptir 2 kati artiyosa sorun yoktur

Kızlar hamileliğin 5 ya da 6. Haftası karın ağrısı ve akıntısı olan var mı. Doktora beta değerim 2000 i geçince gideceğim diye şartladım kendimi ama bunlar da aklıma takılıyor sırf bu şikayetler için gidilir mi sizce

kanaman olmadığı surece sikinti yok canim karin agrisi kasik agrisi oluyo ara ara ama siddetliyse git

Öncelikle hayırlı olsun bebis :) Ben son 3 gündür bulantidan hastanede yatıyorum. Serumlar iğneler falan.. Derken bugün çıktım. Ama ordada grip kapmışım hemsireden beter durumdayım. Grip olmamaya çok dikkat edin.
Bi de doktor kusacağını bilsen bile mutlaka birşeyler yemen lazım sakın aç bırakma kendini dedi.

Ya çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşaallah. Bana da öyle dedi doktor ama ben haşlanmış patatesten yoğurttan falan başka bir şey yiyemiyorum bir an önce iyileşmen dileğiyle

betan kaç canım kaç haftaliksin kaç gün gecikti adetin benim bugün 7 günü gecikmesi 5 haftalık oluyo hala bakmadılar ultrasonla yine beta istedi sinir oldum
Beta 3000 lerde çıktı canım karından göremedi doktor vajinal ultrasonla gördü 5 hafta 3 günlük yazıyor ultrason kagidinda canım

betan kaç canım kaç haftaliksin kaç gün gecikti adetin benim bugün 7 günü gecikmesi 5 haftalık oluyo hala bakmadılar ultrasonla yine beta istedi sinir oldum
Dün gitmiştim aslında ilk benden de beta istedi ilk gittiğimde bakmamisti bugün değerin yüksek olduğunu görünce baktı ultrasonla belki senin doktorunda değerin yükselmesini bekliyor olabilir canım

İnş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…