2017 Eylül Anneleri

niye sinir oldun iyi işte kan bebegin ne kadar sağlıklı geliştiğini gösterecek ben de kan istedim gerek yok dediler diye off ya dedim. evet kese görünüyor ama kanın artısıda bebegın saglıklı ılerleyısını gösterıyor bence ıyı yapmıslar
canım vermeye birşey demiyorum sonuç hemen çıkmıyo aksam 5 de cıktı ona gore bakalım diyolar ultrasonla bakmiyolar hastaneye gidip kan verip öylece kalıyorum esim nöbetten gelince götürdü onun izin alması da sorun kendim de gidemiyorum oraya bi de merak ediyorum daha erken keseyi gören var bana hic bakılmadı diye bugün biraz daha yükselmiştir dun beta 3422 çıktı bugün aksam 5.30 da özel hastaneden randevu aldım is çıkışı eşimle gidicem ınşallah gözükür

canım vermeye birşey demiyorum sonuç hemen çıkmıyo aksam 5 de cıktı ona gore bakalım diyolar ultrasonla bakmiyolar hastaneye gidip kan verip öylece kalıyorum esim nöbetten gelince götürdü onun izin alması da sorun kendim de gidemiyorum oraya bi de merak ediyorum daha erken keseyi gören var bana hic bakılmadı diye bugün biraz daha yükselmiştir dun beta 3422 çıktı bugün aksam 5.30 da özel hastaneden randevu aldım is çıkışı eşimle gidicem ınşallah gözükür
Canım yazının sonunda hamilelik takvimini nasıl yapıyorsun acaba

Slm kızlar bende eylül annesi olucam galiba. Gerçi daha doktora gitmedim ama. Pazartesi günü sağlık ocaginda beta hcg 80 çıktı. Benim son adet tarihim 4 aralik ama geç döllenme olmuş. Adetimin üstüneden 15 gün geçtikten sonra ancak öğrendim öncesinde ne kanda ne idrarda hiç çıkmadı. Pazartesi doktora gidecem o zaman netleşecek bakalım :)

merhaba arkadaslar. bende pazartesi idrarda ögrendim. bugün tam 5 haftalik oldu. eylül 20 gözüküyor . insallah saglicakla kucagimiza aliriz. benimde ikinci gebeligim.. ilkini 2016 nisanda 13 haftalikken kaybettimm... insallah bu sefer her sey güzel olacak.
canım ne kadarda aynı durumumuz bende o tarihte 8 haftalıkken kaybetmiştim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım ne kadarda aynı durumumuz bende o tarihte 8 haftalıkken kaybetmiştim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
evet hikayeler benzesiyor..Hamdolsun. diyorum demek ki yasamamiz lazimis... insallah bu sefer mutlu sonda benzesssin.. ben üstüne hic korunmadim ama allah in takdiri doku ay sonra gene lütfetti. insallah bbu sfeer her sey güzel olacak

X