- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Benim de SAT 12 Aralık. bu cumartesi dr a gidicez, senin kese göründü mü?aynen öyle canım sinir küpü döndüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de SAT 12 Aralık. bu cumartesi dr a gidicez, senin kese göründü mü?aynen öyle canım sinir küpü döndüm
Aynen canım İzmir'de oturuyorum herkes birşey söylüyor kafam karıştı iyice ama araştırıcam bakalımaynen öyle nette bak canım sende hangi şehirde oturuyorsan duyulmuş bi yere inşallah git sen de ben de hayırlısına denk gelelim inşallah
Benim 3 gözüküyor şimdilikİlk defa bugün gittim canım ve şükürler olsun keseyi gördük :)) sen kaç haftalık hamilesin
Çok yeni Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBenim 3 gözüküyor şimdilik
Vala ben bi sinir artık mide bulantısından bunalıp doktoruma gittim.Kafayı yicektim artık kendimi falan kesmek istedim bulantıdan.Sonra daha sıkıntımı anlatamadan doktor ultrasonda bana kalp atışını dinletti ve ben sanki neşe içinde oraya gitmişim gibi suratımda bir tebessüm ordan ayaklarım havada çıktımHaşlanmıs patates,tarhana,salatalık benim kurtarıcılarCanlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ? Benim mide bulantısı ve tansiyonumla başım belada. Çok ilginç neşesiz, enerjisiz bi insan oldum çıktım. bir an önce sağlıklı bir şekilde bu durumdan kurtulmak istiyorum
Oy maşaallah kuzumuza, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin anneciği Ben daha beklemedeyim 3 hafta sonra gideceğim doktora. İki gündür domatesi keşfettim ekmek+domates+tuzVala ben bi sinir artık mide bulantısından bunalıp doktoruma gittim.Kafayı yicektim artık kendimi falan kesmek istedim bulantıdan.Sonra daha sıkıntımı anlatamadan doktor ultrasonda bana kalp atışını dinletti ve ben sanki neşe içinde oraya gitmişim gibi suratımda bir tebessüm ordan ayaklarım havada çıktımHaşlanmıs patates,tarhana,salatalık benim kurtarıcılar
Kalp atisi duydun mu canimMerhabalar.. Biz 6+1 olduk bugün. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşey normal giderse kavuşma 2 eylül inşAllah
Bisey soracağım. Mide bulantilariniz ne durumda ? Ben 24 saat mide bulantısı çekiyorum çok zor geçiyor açıkçası
Ama yerim ben onu. Şikayetim yok
Evet ben senin kac canimprogesteron hormonuna baktıran var mı kızlar ?
ilk baktırdıgımda 30.2 cktı yanı öğrendıım ılk hafta baktırdımEvet ben senin kac canim
sat : son adet tarihinSAT nedir canım
gözün aydın öyleyse. bekliyoruz kan sonucunukızlar merhaba ben de test yaptım 2 defa pozitif çıktı yarın da kan sonuçlarımı alcam nasipse eylül ayında olacak inşallah her şey için çok erken :)
Kızlar hafta hafta bhcg değerlerinizi yazar mısınız. Kalp atışlarını kaçıncı hafta duydunuz.
Keseyi bebişi kaçıncı hafta gördünüz. Ben bat 18 ocak. Umarım adet olmam ve değerim düşmez. 28 eylül de anne olmak da nasip olur inşallah
niye sinir oldun iyi işte kan bebegin ne kadar sağlıklı geliştiğini gösterecek ben de kan istedim gerek yok dediler diye off ya dedim. evet kese görünüyor ama kanın artısıda bebegın saglıklı ılerleyısını gösterıyor bence ıyı yapmıslarbetan kaç canım kaç haftaliksin kaç gün gecikti adetin benim bugün 7 günü gecikmesi 5 haftalık oluyo hala bakmadılar ultrasonla yine beta istedi sinir oldum