- 2 Ocak 2017
- 116
- 107
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Benimde ilk gebeliğim yavrumuz bizi üzmeden, yormadan ilk denemede geldi cok şükür. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Sat 16 Aralık ve tahmini Doğum 22 Eylül :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben tek doktora gittigim icin bilmiyodum,doktor asamalari o sekilde soylemisti bana. ultrasonlarin farkliligi dediginiz gibi degistirir durumlari.farkli bi doktorada gidiyim o zaman.belki daha buyuk gorunur bebisimiz
degerin guzel cikmis canim neden dussun ki korkma aklina kotu birsey getirme 2 gun sonra bi daha yaptir 2 kati artiyosa sorun yokturArkadaşlar merhaba dün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptım bhcg 110 çıktı. Bugün de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sizce değerim düşer mi. Benim de tahmini doğum 28 eylül diyor
kanaman olmadığı surece sikinti yok canim karin agrisi kasik agrisi oluyo ara ara ama siddetliyse gitKızlar hamileliğin 5 ya da 6. Haftası karın ağrısı ve akıntısı olan var mı. Doktora beta değerim 2000 i geçince gideceğim diye şartladım kendimi ama bunlar da aklıma takılıyor sırf bu şikayetler için gidilir mi sizce
kanaman olmadığı surece sikinti yok canim karin agrisi kasik agrisi oluyo ara ara ama siddetliyse git
Canlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik ? Benim mide bulantısı ve tansiyonumla başım belada. Çok ilginç neşesiz, enerjisiz bi insan oldum çıktım. bir an önce sağlıklı bir şekilde bu durumdan kurtulmak istiyorum
Olmazmı bende ayın 30una şartladım kendimi daha önce gitmicem doktora inşArkadaşlar merhaba dün yani adetime 3 gün kala kan testi yaptım bhcg 110 çıktı. Bugün de idrar testi yaptım pozitif çıktı. Sizce değerim düşer mi. Benim de tahmini doğum 28 eylül diyor
Ya çok çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşaallah. Bana da öyle dedi doktor ama ben haşlanmış patatesten yoğurttan falan başka bir şey yiyemiyorum bir an önce iyileşmen dileğiyleÖncelikle hayırlı olsun bebis :) Ben son 3 gündür bulantidan hastanede yatıyorum. Serumlar iğneler falan.. Derken bugün çıktım. Ama ordada grip kapmışım hemsireden beter durumdayım. Grip olmamaya çok dikkat edin.
Bi de doktor kusacağını bilsen bile mutlaka birşeyler yemen lazım sakın aç bırakma kendini dedi.
İlk defa bugün gittim canım ve şükürler olsun keseyi gördük :)) sen kaç haftalık hamilesinKızlar dr ne zaman gittiniz ilk.
betan kaç canım kaç haftaliksin kaç gün gecikti adetin benim bugün 7 günü gecikmesi 5 haftalık oluyo hala bakmadılar ultrasonla yine beta istedi sinir oldumİlk defa bugün gittim canım ve şükürler olsun keseyi gördük :)) sen kaç haftalık hamilesin
Beta 3000 lerde çıktı canım karından göremedi doktor vajinal ultrasonla gördü 5 hafta 3 günlük yazıyor ultrason kagidinda canımbetan kaç canım kaç haftaliksin kaç gün gecikti adetin benim bugün 7 günü gecikmesi 5 haftalık oluyo hala bakmadılar ultrasonla yine beta istedi sinir oldum
Dün gitmiştim aslında ilk benden de beta istedi ilk gittiğimde bakmamisti bugün değerin yüksek olduğunu görünce baktı ultrasonla belki senin doktorunda değerin yükselmesini bekliyor olabilir canımbetan kaç canım kaç haftaliksin kaç gün gecikti adetin benim bugün 7 günü gecikmesi 5 haftalık oluyo hala bakmadılar ultrasonla yine beta istedi sinir oldum
sirke tuz zararlı olmaz dimi şimdiMerhaba ılık suyun içine sirke köy limon sık icebildigini ici içemezsen gargara yap çok faydasını görürsün sirke çok faydalı geçmiş olsun
keseyi gördü mü cnm, kalp atışı?Beta 3000 lerde çıktı canım karından göremedi doktor vajinal ultrasonla gördü 5 hafta 3 günlük yazıyor ultrason kagidinda canım
Canım benim de SAT 12 Aralık bu cumartesi gidicez doktoraBenimde ilk gebeliğim yavrumuz bizi üzmeden, yormadan ilk denemede geldi cok şükür. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Sat 16 Aralık ve tahmini Doğum 22 Eylül :)
İnş canımbende tam o gün gideceğim ama dün beta 220 ydi. ben sanırım anca keseyi görebilirim. keseden bir hafta sonra kalp atışını duyabilirsiniz büyük ihtimalle. kese beta 2000 3000 arasında görülür belki duyamayabilirsiniz o yüzden ama hiç belli olmaz inşallah ikimizde mutlu ayrılırız doktordan :)