- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
20lik dişim çıkıyor alttan 2 tane hiç bir şey yiyemiyorum yutkunurken bile zorlanıyorum 5 haftalık hamileyim ne yapıcam benn tavsiye edebilceğiniz bişey var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kiloyu dert etmeyin,hayatimizda kac kere bu heyecani yasiyacagiz ki,tadini cikaralim.dogum sonrasi siki bi diyet+spor bi cok arkadasim var dogum sonrasinda hamilelik oncesinden bile daha zayifladilar.bebeklerin arkalarimda kosustururken veririz kilolari insallahEvet canım çıktım keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz çok mutluyum tek kaygım kilo çok şişman olacağım güzel haberlerle gel inşallah
Merhabalar.. Biz 6+1 olduk bugün. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşey normal giderse kavuşma 2 eylül inşAllah
Bisey soracağım. Mide bulantilariniz ne durumda ? Ben 24 saat mide bulantısı çekiyorum çok zor geçiyor açıkçası
Ama yerim ben onu. Şikayetim yok
İnşallah canım daha çok sağlık için istiyorum kolay doğum olsun diye
Bence kiloyu dert etmeyin,hayatimizda kac kere bu heyecani yasiyacagiz ki,tadini cikaralim.dogum sonrasi siki bi diyet+spor bi cok arkadasim var dogum sonrasinda hamilelik oncesinden bile daha zayifladilar.bebeklerin arkalarimda kosustururken veririz kilolari insallah
Hayırlı olsun bende karın ağrısını çok dert ettim doktora defalarca sordum muayenede telde vs normal dedimerhabalarr..
benimde dr. 2 eylül dedi hayirlisi bakalim
ilk gebeligim düsük oldu simdi 2. kez hamileyim ister istemez korkum var, karnim agrisa hemen arasdirib bakiyorum normal mi diye cok pinpirikli oldumm.. insallah hepimiz sag saglim yavrularimizi kucagimiza aliriz
merhaba 7+1 arkadaşlar ve 3 gündür mide bulantıları var.Elimde limonla dolaşıyorum.Sizde de başladı mı?
Bende 7. Haftadayım önceki haftalarda yoktu çok rahattım. ama bu hafta yeni yeni başladı bulantılar.zorla bişeyler yiyebiliyorum.bende mandalinaya sardım.yanıma hep mandalina alıyorum mideme iyi geliyo.zaten kokuya çok hassasiyetim vardı,şimdi daha da fenalardayım.hepimize geçmiş olsun katlanacaz bi süre
Hayırlı olsun bebişiniz,inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.sadece siz deil bütün heerkes çok pimpirikli konu hamilelik ve bebiş olunca normal.içinizi ferah tutun,hayırlısıyla kucağımıza alcaz bebişlerimizi inşallahmerhabalarr..
benimde dr. 2 eylül dedi hayirlisi bakalim
ilk gebeligim düsük oldu simdi 2. kez hamileyim ister istemez korkum var, karnim agrisa hemen arasdirib bakiyorum normal mi diye cok pinpirikli oldumm.. insallah hepimiz sag saglim yavrularimizi kucagimiza aliriz
kızlar bizde 4+4. günümüz. Dün beta hcg 800 çıktı. ayın 21 inde dr a gidicez kalp atışı duyulur mu acaba
Bildigim kadariyla siralama su,ilk once keseyi goruyoruz,bi hafta sonra kesenin icinde bebegi,1 hafta 10 gun sonrada kalp atisini.keseyi ve bebegi gorduk biz ptesi kalp atisi icin gitcez.insallah duyabiliriz biran once hepimiz bebislerimizin kalp atislarinibende tam o gün gideceğim ama dün beta 220 ydi. ben sanırım anca keseyi görebilirim. keseden bir hafta sonra kalp atışını duyabilirsiniz büyük ihtimalle. kese beta 2000 3000 arasında görülür belki duyamayabilirsiniz o yüzden ama hiç belli olmaz inşallah ikimizde mutlu ayrılırız doktordan :)
Bildigim kadariyla siralama su,ilk once keseyi goruyoruz,bi hafta sonra kesenin icinde bebegi,1 hafta 10 gun sonrada kalp atisini.keseyi ve bebegi gorduk biz ptesi kalp atisi icin gitcez.insallah duyabiliriz biran once hepimiz bebislerimizin kalp atislarini
Yaa ben tek doktora gittigim icin bilmiyodum,doktor asamalari o sekilde soylemisti bana. ultrasonlarin farkliligi dediginiz gibi degistirir durumlari.farkli bi doktorada gidiyim o zaman.belki daha buyuk gorunur bebisimizcanım kişiden kişiye değişebilir belki ben keseyi görünce 2000 küsürdü betam içinde bebeği de gördüm sonraki hafta kalp atışını duyduk. ultrason cihazı bile etkiliyor sanırım bi hastanede gittim kese göründü bebek sanırım bu falan dedi doktor sonra ertesi gün başka bir hastanede o kadar net göründüki hem bebek hem kese herşey etkiliyor çok küçükler çünkü
Kekik kaynatıp içebilirsin iyi gelebilirKızlar bi de bende fena öksürük var sizce ne yapmalıyım bal ılık su ne yaptıysam kar etmedii
Merhaba ılık suyun içine sirke köy limon sık icebildigini ici içemezsen gargara yap çok faydasını görürsün sirke çok faydalı geçmiş olsunKızlar bi de bende fena öksürük var sizce ne yapmalıyım bal ılık su ne yaptıysam kar etmedii