- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
-
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
Galiba bekleyemeyecegim bugun yaptiririm testi ogleden sonraBen kan testi yaptırdığımda batıma 2 gün vardı betam 63.5 di .eğer hamilelik varsa beta hcg 5 in üzerinde çıkması gerekir ki bugün de belli olur.bugün kan verdikten sonra iki gün sonra tekrar vermen gerekiyo iki katı artması lazım.Canım ben sabırsız bi insan olduğum için yaptırdım Batın da bugünmüş istiyosan bekle bir gün daha geçsin.Ama içim rahat olsun dersen de git yaptır testi.
Güzel haberlerini bekliyorum canımGaliba bekleyemeyecegim bugun yaptiririm testi ogleden sonra
Teşekkürler canımm benim,hepimiz için inşALLAHDün tekrarladım baya belirginleşmiş :)) hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşALLAH
Hadi inşallah bebiş vardır canım :))Yaptirdim geldim sonuc 3 saat sonraymis
Sanırım ben bu haftada keseyi görmüşdüm ama kalp atışı daha yoktu..erken zaten kalp atışı için :)) inşALLAH sağlıklı ultrasonlar :))Günaydın güzel anneler bugün 5+2 olduk öğlen doktora gideceğim sizce kese be kalp atışı görebilir miyiz içinizde keseyi ve kalp atışını görenler var mı kaçıncı haftada gördünüz çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim inşallahSanırım ben bu haftada keseyi görmüşdüm ama kalp atışı daha yoktu..erken zaten kalp atışı için :)) inşALLAH sağlıklı ultrasonlar :))
Evet düşük ama önemli olan düzenli şekilde artışı canım 2 gün sonra tekrar test yaptırKizlar test sonucum cikti 15,39 cok dusuk bir deger var mi blyle bir deger goren bat gununde
:)) bize yaz doktordan çıkıncaTeşekkür ederim inşallah
Yazarım canım :):)) bize yaz doktordan çıkınca
Ben o haftada duymamıştım daha ama inşALLAH siz duyarsınız,biraz erken bence :))kızlar bizde 4+4. günümüz. Dün beta hcg 800 çıktı. ayın 21 inde dr a gidicez kalp atışı duyulur mu acaba
Biz keseyi gördük sadece canım iki hafta sonraya çağırdı bir daha kalp atışı için. İçini ferah tut sen hayırlısıyla dilediğin gibi olur inşallahGünaydın güzel anneler bugün 5+2 olduk öğlen doktora gideceğim sizce kese be kalp atışı görebilir miyiz içinizde keseyi ve kalp atışını görenler var mı kaçıncı haftada gördünüz çok heyecanlıyım
Günaydın güzel anneler bugün 5+2 olduk öğlen doktora gideceğim sizce kese be kalp atışı görebilir miyiz içinizde keseyi ve kalp atışını görenler var mı kaçıncı haftada gördünüz çok heyecanlıyım
Evet canım çıktım keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz çok mutluyum tek kaygım kilo çok şişman olacağımcanım cıktın mı dr'dan? ben de bu öğleden sonra gideceğim.