2017 Eylül Anneleri

Ben kan testi yaptırdığımda batıma 2 gün vardı betam 63.5 di .eğer hamilelik varsa beta hcg 5 in üzerinde çıkması gerekir ki bugün de belli olur.bugün kan verdikten sonra iki gün sonra tekrar vermen gerekiyo iki katı artması lazım.Canım ben sabırsız bi insan olduğum için yaptırdım Batın da bugünmüş istiyosan bekle bir gün daha geçsin.Ama içim rahat olsun dersen de git yaptır testi.
Galiba bekleyemeyecegim bugun yaptiririm testi ogleden sonra

Günaydın güzel anneler bugün 5+2 olduk öğlen doktora gideceğim sizce kese be kalp atışı görebilir miyiz içinizde keseyi ve kalp atışını görenler var mı kaçıncı haftada gördünüz çok heyecanlıyım

Günaydın güzel anneler bugün 5+2 olduk öğlen doktora gideceğim sizce kese be kalp atışı görebilir miyiz içinizde keseyi ve kalp atışını görenler var mı kaçıncı haftada gördünüz çok heyecanlıyım
Sanırım ben bu haftada keseyi görmüşdüm ama kalp atışı daha yoktu..erken zaten kalp atışı için :)) inşALLAH sağlıklı ultrasonlar :))

Biz keseyi gördük sadece canım iki hafta sonraya çağırdı bir daha kalp atışı için. İçini ferah tut sen hayırlısıyla dilediğin gibi olur inşallah

X