• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

ben de kese gormek ıcın persembe ya da cuma gıdecegım. İnşallah sağ salim gorurum. İçim oyle rahat edecek.
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de aynı şeyleri hissetmiştim hatta hamile olduğuma hala da inanamıyorum biliyor musun:) idrar testi yapıp duruyorum :D biz 5+4 te gördük keseyi ve bebeği nokta kadar zaten dr göstermese biz anlamayacaktık :)

hangi testi aldın canım certain erken gebelikte %76 çıkması gereken günde bişey çıkmadı.
En basıt testtı erken gebelik testi degıldı. Ama yumurtlama donemımden emındır. Gec falan yumurtladıysan daha sonra cıkabılır. Bence adetın gecsın oyle yap canım. Zor oluyor beklemesı ama bence daha ıyı.

En basıt testtı erken gebelik testi degıldı. Ama yumurtlama donemımden emındır. Gec falan yumurtladıysan daha sonra cıkabılır. Bence adetın gecsın oyle yap canım. Zor oluyor beklemesı ama bence daha ıyı.
hı hamileliğini öğrenen bayanlar bu konuda ikiye ayrılıyor bende hiç 3 senedir hamile kalmadığım için hangi gruptayım bilmiyorum.1- hamileliğini adetten önce öğrenenler 2- hamileliğini adet günü ve sonrasında öğrenenler.

Back