2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
yok şakımıyor hala :)

Merhaba kızlar. Oğlum ateşli bugün 3.gün doktora götürdüm ilk ateşli olduğunda çünkü ateşe eşlik eden burun akıntısı vs hiçbir şey yok. 6.hastalık dedi boğazı hafif kızarık dedi pedifen profiden verdi dönüşümlü düşmezse ateş fitil verdi ama kendi doktorumuz kullandırmadı sadece calpol pedifen şeklinde devam dedi. Çok dirençli bir ateş ilaç etkisini gösterince düşüyor yavrum gülüyor oynuyor ilaç etkisini yitirince hoopp yine aynı. Ben ilk defa böyle görüyorum evladımı hep ağlıuor yavrum yemiyor gülmüyor. Çok üzülüyorum. Bu 6 hastalık nedir nasıl ne zaman biter geçiren var mı aranızda?? Bugün 3. Gün yarına geçmezse yine gideceğiz dra inşallah hiiç gerek kalmaz da.

3 günün sonunda ateş bitip döküntü oluyor. Bnmkide kışın influenza olmuştu. Viral demişti doktor. Ve bizde ateş hiç düşmüyordu. Dönüşümlü kullanmak zorunda kalmıştık ama yine de düşmüyordu en düşük 38.5 oluyordu çpcuk hep çıplaktı. 3 4 günün sonjnda ateş bitti döküntğ oldu. Sonra herşey normale döndü. Geçmiş olsun size de

Çok teşekkür ederim inşallah o döküntüyü dört gözle bekliyorum yavrumun orasında burasında kırmızılık arıyorum görsem çok mutlu olacağım o derece. Hayırlıysıyla bir bitse ateşi neşesi yerine gelse dünyalar benim olacak. 39u gördük en üst ama sürekli müdahale ediyoruz ilaçla dönüşümlü gidiyoruz mecbur pedifen işe yarıyor da calpol geç teshir edip çabuk yitiriyor. Dönüşümlü gitmek ii değil biliyorum ama yapacak bir şeyim kalmıyor duşu ağlaya ağlaya aldırıyoruz ağladıkça ateş yükseliyor Allah tüm yavruları korusun yaa anne olmak zor zanaat

Bn 41 i görmüştüm. Annelik zor valla. Allah dermansız dert vermesin.

canım çok geçmiş olsun. fitil daha hızlı etki etmez mi acaba dr. a sordun mu

canım çok geçmiş olsun. fitil daha hızlı etki etmez mi acaba dr. a sordun mu
Canım çok sağ ol.. Dr fitil verdi ama şuruba rağmen düşmüyorsa vermelisin fitili dedi. Ben memleketimdeyim buradaki dr verdi fitili. İstanbulda kendi dru onaylamadı fitili calpol pedifenin içeriğiyle aynı fitil dedi. Bugün yine gittik dra ısrarla 6.hastalık bu bakteri değil virüs dedi.

anladım canım inşallah çabuk atlatırsınız acil şifalar diliyorum

Kan testi yaptı mı nerden bu kdr emin crpsine bakıldı mı

Kan testi yaptı mı nerden bu kdr emin crpsine bakıldı mı
Kan testi yapmadı ısrarla. 6.hastalık yazdı tanısına bile formda ateş uzun süreden sonra tekrar yükselişteyse ve ateş yokken eski halime dönebiliyorsa bu virüstür diyor. Bugün için yarın mutlaka dökecek bekleyin dedi. Kendi drumuz ısrarla kan testi olmadan diyemeyiz 6.hastalık dedi. Ve bugün sabah kalktığımda yüzü boynu kulakları kıpkırmızı döküntü içindeydi yavrumun. Sanırım dr haklı çıktı. Şükürler olsun dedim internette öyle seyler yazıyor ki. Ama neşemiz keyfimiz halen yok.

inşallah çabucak atlatır. Allah korusun evlatlarımızı, hastalandiklarinda çaresiz kalıyoruz, sanki birşeyleri eksik ,yanlış yapıyormuş korkusu yaşıyoruz... annelik hep yetememe korkusu sanırım

Gecmis olsun canim benin oğlumda olmustu 3 gunde geçiyor demisti dr gecmisti. Inşallah iyileşmiştir yavrun

1 hafta icinde kendine geliyor merak etme. Bünyesi zayif düşüyor o dönemde

1 hafta icinde kendine geliyor merak etme. Bünyesi zayif düşüyor o dönemde
Canım çok sağ ol acayip döktü vucüdu yüzü gözü her yeri kıpkırmızı ateş dindi çok şükür. Ama gel gelelim benim güler yüzlü oğlum gitti yerine bambaşka bir çocuk geldi. Devamlı ağlıyor devamlı bağırıyor durduk yere hiçbir şey yokken sevdiği hiçbir şeyi yapmak istemiyor. Sende de olmuş muydu bu tarz şeyler??

inşallah çabucak atlatır. Allah korusun evlatlarımızı, hastalandiklarinda çaresiz kalıyoruz, sanki birşeyleri eksik ,yanlış yapıyormuş korkusu yaşıyoruz... annelik hep yetememe korkusu sanırım

Cok keyifsiz durgun huysuzdu. Oglum vücut bölgesinde döküntü olmuştu. Rengi ruhsari solmuştu resmen. 1 hafta sonra toparlamıştı ama

Cok keyifsiz durgun huysuzdu. Oglum vücut bölgesinde döküntü olmuştu. Rengi ruhsari solmuştu resmen. 1 hafta sonra toparlamıştı ama
Benim oğlum da çok huysuz ve hırçın oldu acayip babasına düştü. Bir arada bu durumdan içten içe muzdariptim sonra neyse ki azalmıştı ama hastalıktan sonra nüksetti. İnşallah sağlığına huzuruna bir önce kavuşur benim oğlum da.

Canım geçmişolsun atlatmışsınız çok şükür. Büyüklerin bi lafı var "çocuğumun hasta olduğuna yanmam huy değiştirdiğine yanarım" diye.. her hastalıktan sonra huyu değişiyo çocukların.. yeterki hasta olmasınlarda bu hallerinede şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…