çok geçmiş olsun canımKızlar bugun servise cıktık
Daha iyi olacak inşallah
tam ben yazınca msjını gördüm. çok şükür taburcu olmuş daha iyi olacak inşallah geçmiş olsun tekrarKızlar destegınız için cok tesekkurler tek tek okuyamadım ama hepinize cok tesekkur ederim. Dolunayı bugun taburcu ettiler şükür. Evde devam edicez tedavisine. Gunde 4 kez Ventolin vericez nebulizatörle iki de surubu var. Sonra kontrole gıdıcez inşallah ayın 22sınde.İnşallah tekrarlamaz Allah düşmanımın bile basına vermesin cok zor günlerdi.Ama tamamen geçecek inşallah.
Kurduğu cümleler şunlar, anne kalk ya da baba kalk. Anne al. Meme istiyomkızlar bebekleriniz konuşuyor mu? cümle kuruyorlar mı? Kıvanç herşeyi jest ve mimikleriyle anlatıyor. ne sorarsam anlıyor. ama konuşmuyor. söylediği kelimeler sayılıdır. yeni kelime öğrenmiyor. cümle hiç kurmuyor.
Kızlar destegınız için cok tesekkurler tek tek okuyamadım ama hepinize cok tesekkur ederim. Dolunayı bugun taburcu ettiler şükür. Evde devam edicez tedavisine. Gunde 4 kez Ventolin vericez nebulizatörle iki de surubu var. Sonra kontrole gıdıcez inşallah ayın 22sınde.İnşallah tekrarlamaz Allah düşmanımın bile basına vermesin cok zor günlerdi.Ama tamamen geçecek inşallah.
tam ben yazınca msjını gördüm. çok şükür taburcu olmuş daha iyi olacak inşallah geçmiş olsun tekrar
kızlar bebekleriniz konuşuyor mu? cümle kuruyorlar mı? Kıvanç herşeyi jest ve mimikleriyle anlatıyor. ne sorarsam anlıyor. ama konuşmuyor. söylediği kelimeler sayılıdır. yeni kelime öğrenmiyor. cümle hiç kurmuyor.
iyiyim canım sağol. artık hamile değilim. sonlanmak durumunda kaldı.Sen nerelerdesinliliyaa . Nasilsin?
Çok sevindim, inşaallah bununla geçmiştir. Allah yardımcın olsun.Kızlar destegınız için cok tesekkurler tek tek okuyamadım ama hepinize cok tesekkur ederim. Dolunayı bugun taburcu ettiler şükür. Evde devam edicez tedavisine. Gunde 4 kez Ventolin vericez nebulizatörle iki de surubu var. Sonra kontrole gıdıcez inşallah ayın 22sınde.İnşallah tekrarlamaz Allah düşmanımın bile basına vermesin cok zor günlerdi.Ama tamamen geçecek inşallah.
Her bebek kendine özgü büyük kızım 2 yaşına kadar doğru düzgün hiç konuşmadı cümleyi bırak kelime kısıtlıydı. 2 yaşından sonra bir açıldı kabak çiçeği :)kızlar bebekleriniz konuşuyor mu? cümle kuruyorlar mı? Kıvanç herşeyi jest ve mimikleriyle anlatıyor. ne sorarsam anlıyor. ama konuşmuyor. söylediği kelimeler sayılıdır. yeni kelime öğrenmiyor. cümle hiç kurmuyor.
Ne oldu kiiyi
iyiyim canım sağol. artık hamile değilim. sonlanmak durumunda kaldı.
çok geçmiş olsun canım, inşallah Allah bir daha yaşarmasın.Kızlar destegınız için cok tesekkurler tek tek okuyamadım ama hepinize cok tesekkur ederim. Dolunayı bugun taburcu ettiler şükür. Evde devam edicez tedavisine. Gunde 4 kez Ventolin vericez nebulizatörle iki de surubu var. Sonra kontrole gıdıcez inşallah ayın 22sınde.İnşallah tekrarlamaz Allah düşmanımın bile basına vermesin cok zor günlerdi.Ama tamamen geçecek inşallah.
canım ben de çok takılıyordum niye konuşmuyor diye ama eğer seni anlıyorsa dert etme her çocuğun vakti ayrı, zamanı gelince oluyor. 6ay büyük kuzeni de konuşmuyor kendince birşeyler söylüyor. konuşma için bol bol onunla konuşun, şarkı söyleyin, tv,tablet,telefondan uzak tutun diyor uzmanlar.bunun dışında sedece zaman meselesi ,ben de bekliyorum sabırsızlıklakızlar bebekleriniz konuşuyor mu? cümle kuruyorlar mı? Kıvanç herşeyi jest ve mimikleriyle anlatıyor. ne sorarsam anlıyor. ama konuşmuyor. söylediği kelimeler sayılıdır. yeni kelime öğrenmiyor. cümle hiç kurmuyor.
çok üzüldüm canım. Allah hayırlı zamanda nasip etsin insallahiyi
amin canım sağolNe oldu kihayırlısı olsun
sağol canımçok üzüldüm canım. Allah hayırlı zamanda nasip etsin insallah
iyi