• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar merabalar oncelikle bende ekim annesi gozukuyorum ama nasipse eylulde dogumum olcak ikiz kizlarima gebeyim bayramdan sonra doktorumuz alcakmis benim merak etigim 30+0 haftalikken kizlarimdan biri 1450 digeri 1500 gr di sizce haftalarina gore nasilar dogana kadar 2 kiloyu gecerlermi cok merak ediyorum
İkizlere göre normal kiloları. Doğuma kadar alırlar mı o belli olmaz. Protein ağırlıklı beslen. Benim dr her seferinde öyle diyor. Yağlı ve karbonhidratlı beslenmek sadece bize kilo aldırıyor. Kasar peyniri ve muz da kilo aldırıyor diyorlar.

İkizlere göre normal kiloları. Doğuma kadar alırlar mı o belli olmaz. Protein ağırlıklı beslen. Benim dr her seferinde öyle diyor. Yağlı ve karbonhidratlı beslenmek sadece bize kilo aldırıyor. Kasar peyniri ve muz da kilo aldırıyor diyorlar.
Haklisin cnm bu son zamanlarda boyle seylere agirlik vermek lazim heralde.

Gittim canım. Burun spreyi ve bitkisel takviye edici kapsül verdi. Geçmezse tekrar gideceğim.

Aman dikkat et bende cok bitkisel denedim ama olmadi, diyom keske bastan mi icseydim antibiyotik ...
Bugün daha iyisindir insallah canim. Bu gece resmen cildirdim sicaktan. Klima çarpar usuturum diye korkuyodum hep ama artik dayanamadim sabaha karsi gittim klimali odada yattım. Bugunu bitirebilsem bisey istemem bide esimin halasi falan gelicek aksam bebegin odasini esyalarini görmeye uyku dinlenmek hayal.

Aman dikkat et beni de o klimalar bitirdi :(

Benim çok ayakta kalınca veya uzun süre sarkıtınca şişiyor. Evde hep ayaklarımı uzatarak oturuyorum. Çaresini öyle buldum. Bir de tuzlu yiyorsan tuzu kes ve bol su iç diyorlar.
Baya yürüdüm bu aralar yorulma ve sıcak mahvetti bugün itibariyle yatışa geçiyorum :)
Bende şişlik yok şimdilik çok şükür ama azcik gezsem ayaklarım kırılmış gibi ağrıyor :KK43: Bugün ufak tefek eksikler için e bebeğe gittik kendimi eve zor attım ayak ağrısından :KK43: Sanırım aldığımız kilolardan dolayı vücut zorlanıyor..
Evet canım bende şu zamana kadar hiç bir şey almamıştım ağrılarıma rağmen kendimi zorladım sürekli alışveriş yaptım mahvoldum :( bir de sıcak eklendi artık yatış ;)
Odemmi degilmi bu onemli odemse bastirinca cukurluk oluyo. Benimde sismisti. Raporlu olup evde uatinca sismiyor cok ayakta kalmaktan yada ayaklari uzatip oturamamaktan olabiliyomus bunu anladim. Odemse de tuzu azaltmayi dene derim.
Tuz olayına hiç girmedim ama ben evde bile atak uzatarak oturamayan biriyim sarkıtmak ve ayakta kalmak yaptı galiba sürekli uzanmaya çalışıyorum işin garip tarafı kuyruk sokumu ağrım öyle fena ki azcık arkaya doğru yaslansam ayaklarım için bu sefer belim ağrıyor :(
Benim çok ayakta kalınca veya uzun süre sarkıtınca şişiyor. Evde hep ayaklarımı uzatarak oturuyorum. Çaresini öyle buldum. Bir de tuzlu yiyorsan tuzu kes ve bol su iç diyorlar.
Tuz yok bol su var ama hep sarkıttım o yaptı galiba canım sağol :)

Ne diye alcaz o raporu 19 hafta gecerli diye mi zaten ben de onu diyorum dogumdan sonra 19 hafta gecerli oluyor seminerden itibaren degil dogum basladigi ancan itibaren 19 hafta dimi
Tabi doğum tarihinden itibaren. Süresini senin söylemene gerek yok. Sen dr git. Doğum raporunu verir. Kaç hafta diye sormana gerek yok. 19 hafta senin yasal hakkın zaten. Bırak onu da idareciler düşünsün. Sen keyfine bak.

Bende başka yemek yiyemeyen varmı?
Bugün sabah bir tane kruvasan yedim
Bu saate kadar bir dilim karpuz bir armut yedim
4-5 bardakta su içmişimdir
Canım hiç birşey yemek istemiyor
Erken lohusa depresyonunamı girdim ne
Kimseyi göresim yok
İş yapasım yok
Enerji 0

Kimseyi göresim yok
İş yapasım yok
Enerji 0
Bide zorla yiyince cikariyorum :(

Kimseyi göresim yok
İş yapasım yok
Enerji 0
benm hiç kimseyi göresim ve hiç iş yapasım yok enerjim sıfırın altında eksilerde ama yemek konusunda iyi yiyorum maşaallah ya :110:

Kimseyi göresim yok
İş yapasım yok
Enerji 0
Ben de aynı moddayim. Oyle bi sinir huzursuzluk varki icimde oturup sinirden aglayasim var. Normalde evim insansiz kalmasin isterim bu aksam kayinvalidem ve eşimin halalari gelecek simdiden tribe girdim. Dedigin gibi kimseyi goresim yok yatip uyumak kendi halimde takilmak istiyorum maillerime bile cevap veremedim durumum cok vahim

Kimseyi göresim yok
İş yapasım yok
Enerji 0
Yemek konusunda o kadarda degilim sanirim bi tık daha iyiyim ama kimseyi gormek istemiyorum mutsuzum esimi bile goresim yok sinir oluyorum abartisiz sogudum gibi geliyo sanki . Enerjim aslinda var ama zaten yatmak zorundayim ama ise gitseydim calisasim olmazdi sanirim.

Kimseyi göresim yok
İş yapasım yok
Enerji 0

Hazırda yemek yoksa bende de öyle oluyor ama varsa doymak bilmiyorum.

Benim de kimseyi göresim, hatta telefonla bile konuşasım yok. ortalardan kaybolup tatile çıkmak istiyorum. Ah bekarlık zamanlarım :KK51:

Ben de aynı moddayim. Oyle bi sinir huzursuzluk varki icimde oturup sinirden aglayasim var. Normalde evim insansiz kalmasin isterim bu aksam kayinvalidem ve eşimin halalari gelecek simdiden tribe girdim. Dedigin gibi kimseyi goresim yok yatip uyumak kendi halimde takilmak istiyorum maillerime bile cevap veremedim durumum cok vahim
Aynı durumdayız
Benimde misafirim gelecek
Çeşitli planlar peşindeyim :/
Eşime yemekten sonra çay içmeye dışarı götür falan diyorum
Eşimden bile uzaklaşasım var
Neden böyle olduk ki

Hazırda yemek yoksa bende de öyle oluyor ama varsa doymak bilmiyorum.

Benim de kimseyi göresim, hatta telefonla bile konuşasım yok. ortalardan kaybolup tatile çıkmak istiyorum. Ah bekarlık zamanlarım :KK51:
Ben hazır olma konusunda tam tersiyim
Mutfağa girip zevkle yemek yapıyorum ama yemiyorum eşime kalıyor hepsi
Normalde çok pozitif bi insanım şuan negatif enerjimle adam öldürebilirim

Yemek konusunda o kadarda degilim sanirim bi tık daha iyiyim ama kimseyi gormek istemiyorum mutsuzum esimi bile goresim yok sinir oluyorum abartisiz sogudum gibi geliyo sanki . Enerjim aslinda var ama zaten yatmak zorundayim ama ise gitseydim calisasim olmazdi sanirim.
Senin uykusuz geçen gecende eşin horul horul uyuyor diye sinir hali geliyor mu sana da.

Kimseyi göresim yok
İş yapasım yok
Enerji 0
:) Benim de iş yapasım yok cnm :) bu önemli değil ama saatuce kadar 4 5 bardak su az yediklerini de az bebiş nasıl kilo alacak

Suyu gece tamamlıyorumdur
Ama yemek büyük sıkıntı sadece meyveyi rahat yiyebiliyorum
Oda tek porsiyon anca
Biraz zorlasam miğdem ağrıyor sıkışıyorum nefes alamıyorum sanki
:) Benim de iş yapasım yok cnm :) bu önemli değil ama saatuce kadar 4 5 bardak su az yediklerini de az bebiş nasıl kilo alacak

Suyu gece tamamlıyorumdur
Ama yemek büyük sıkıntı sadece meyveyi rahat yiyebiliyorum
Oda tek porsiyon anca
Biraz zorlasam miğdem ağrıyor sıkışıyorum nefes alamıyorum sanki
Bebek den dolayıdır az az sık sık ye peynir falan ye en azından meyveyi çok onermiyorlar hamileyken şeker oranı yüksek diye ama bence bu sıcaklarda kavun karpuzsuz olur mu

Back
X