• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bebek den dolayıdır az az sık sık ye peynir falan ye en azından meyveyi çok onermiyorlar hamileyken şeker oranı yüksek diye ama bence bu sıcaklarda kavun karpuzsuz olur mu
Olmaz hakikaten :)
Şekerim normal düzenlide ölçerim evde alet var
Peynir yoğurt biraz zorlayacağım kendimi
Yoksa ufaklık zayıf kalacak :/

zafrina89 zafrina89 dr bugun kontrolumde adalat verdi seninkide bu mu acaba

Eklentiler

• 20170807_180323-1-1.webp
    20170807_180323-1-1.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 39
Olmaz hakikaten :)
Şekerim normal düzenlide ölçerim evde alet var
Peynir yoğurt biraz zorlayacağım kendimi
Yoksa ufaklık zayıf kalacak :/
Sonra biz zorlanicaz cnm küçük bebeğe bakmak daha zor bence bende öbür gibi yiyorum günde on öğün yiyorum sanirim

Kızlar benim şekerim iyi çıktı diye ben kisitlamiyorum kavun karpuz çikolata dondurma canım ne isterse yiyorum. Siz yazınca biraz tirstim şimdi. Sakıncalı mi acaba

Suyu gece tamamlıyorumdur
Ama yemek büyük sıkıntı sadece meyveyi rahat yiyebiliyorum
Oda tek porsiyon anca
Biraz zorlasam miğdem ağrıyor sıkışıyorum nefes alamıyorum sanki
Kesinlikle ayni durumdayim
Bisey yesem hemen siginamiyorum
Hamileleikten once daha cok yiyordum bu kesin
sabah kahvaltisi ve ogleden sonra 3 gibi bi kase yemek arada findik fistik ceviz yada meyve
Decavit osteocar onega3 e guveniyorum artik yapcak bisey yok
Ama yediklerim saglikli seyler kesinlikle hamur abur ubur tatli falan yok

Bence bu aşırı sıcaklar bizi bizden aldı topluca dua etmek lazım serinlesin diye bende bir de yara acısı gibi acı oluyor karnımda meğer böbrek büyümüş bebekte oraya iyice yerleşmiş tepikliyormuş böbrekteki acıyı bana fena hissettiriyor Allahım toplu dua edelim walla serinlesin bari diye ama küçük çocuğu olanları ve ikiz annelerini ayrıca düşünüyorum Allahım yardım etsın hepimize :dua:

dun cok yurudum alisveris yaptik ama zorladim sanirim kendimi sabah sag kasik bolgeme agri girdi sizlama gibi garip birseydi bir iki saat surdu gecti uyudum o sira..kalktim yine basladi doktora gittik tansiyon normal bebek iyi sukur rahim agzina bakti normal dedi bebek dogum kanalina girmemis ama basi asagda oluncada baski yaparmis bide dun yurumenin de etkisi vardir cok fazla kas var o kisimda agrir dedi bastirinca sag legen kemigimle kasik kismim aciyo son uc ay bu kdr zormus demekki

Kesinlikle ayni durumdayim
Bisey yesem hemen siginamiyorum
Hamileleikten once daha cok yiyordum bu kesin
sabah kahvaltisi ve ogleden sonra 3 gibi bi kase yemek arada findik fistik ceviz yada meyve
Decavit osteocar onega3 e guveniyorum artik yapcak bisey yok
Ama yediklerim saglikli seyler kesinlikle hamur abur ubur tatli falan yok

Canım sen Demir ilacı kullanıyor musun. Ben doktordan omega3 istedim. Demir ilacı ve vitamin haplarımı sordu. Gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Omega3 kullanacaksan decaviti bırak dedi. Daha almadım omegayı

Sana doktorun mu yazdı

Canım sen Demir ilacı kullanıyor musun. Ben doktordan omega3 istedim. Demir ilacı ve vitamin haplarımı sordu. Gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Omega3 kullanacaksan decaviti bırak dedi. Daha almadım omegayı

Sana doktorun mu yazdı
Ben decavit aliyorum omegayi da gun asiri falan doktor bisiy demedi.

Sana doktorun mu yazdı
bende decavit kullanıyorum solgar omegayıda doktor önerdi ama 2 gğnde 1 iç dedi bide 900 lük değil 750lik olanı al dedi

Aynı durumdayız
Benimde misafirim gelecek
Çeşitli planlar peşindeyim :/
Eşime yemekten sonra çay içmeye dışarı götür falan diyorum
Eşimden bile uzaklaşasım var
Neden böyle olduk ki
Bilmiyorum canim neden boyle olduk :( ay tutulması mı etkiledi acaba bizi. ben erken kurtuldum gitti misafirlerim şimdi bi dus alıp yaticam. Darısı başına :) hayır milletinde enerjisini cektim. Alışkın degiller bu halime baska bisey var sandılar galiba erkenden kalkip gittiler

Bilmiyorum canim neden boyle olduk :KK43: ay tutulması mı etkiledi acaba bizi. ben erken kurtuldum gitti misafirlerim şimdi bi dus alıp yaticam. Darısı başına :) hayır milletinde enerjisini cektim. Alışkın degiller bu halime baska bisey var sandılar galiba erkenden kalkip gittiler
Bende dışarı gezmeye gönderdim eşim aldı götürdü sağolsun
Zaten halim yok bide saçma sapan laflar
Karnımı ovalıyorum kv çek elini paşamı rahatsız etme diyo
Üzerine atlayacaktım ki eşim aldı götürdü :sinirli:

Bende dışarı gezmeye gönderdim eşim aldı götürdü sağolsun
Zaten halim yok bide saçma sapan laflar
Karnımı ovalıyorum kv çek elini paşamı rahatsız etme diyo
Üzerine atlayacaktım ki eşim aldı götürdü :sinirli:
Ay yok artik ya. Millere sorcaz kendi canimizin rahatini rahatsizligini. Bazen gercekten nasil bi kafa yasiyolar merak ediyorum. Benimkilerde odasini esyalarini gormeye gelmislerdi arkadaşım bayagi bisey aldi hast çıkışı tarak seti vs. kalkmi bu pamuk degil ama terletir bebegi falan fistan. Bende sizde pamuk olanini alirsiniz o zaman dedim zaten canim burnumda dedigin gibi sacma sapan laflar...

Ben decavit aliyorum omegayi da gun asiri falan doktor bisiy demedi.

bende decavit kullanıyorum solgar omegayıda doktor önerdi ama 2 gğnde 1 iç dedi bide 900 lük değil 750lik olanı al dedi

Anladığım kadarıyla içindeki oranlar için öyle dedi. Verdiği omega regenesis çünkü. Onun da içinde Demir ve b vitaminleri var. O yüzden decaviti kes demiş olmalı. Regenesisin içinde kapsül başına DHA 250 mg, EPA 50mg.
Fiyatı da 45₺
Bu içeriğe göre daha iyisi var mı kızlar tavsiye edebileceğiniz. Yarın aldırayım ona göre.

Back
X