• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canım sen Demir ilacı kullanıyor musun. Ben doktordan omega3 istedim. Demir ilacı ve vitamin haplarımı sordu. Gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Omega3 kullanacaksan decaviti bırak dedi. Daha almadım omegayı

Sana doktorun mu yazdı
Seker benim demir sikinti ben demiri venofer diye serum aliyorum su an uc gunde bir 4 kere alicam bitince demire baslicam
Omega ve vitamin ve ostecare doktor dedi ama
Omegayi iki gunde bir al vitamini de ayni sekilde al dedi
Kalsiyimu hergun aliyorum
Serum bitince yani agustos ortasinda gyno demire baslicam

Anladığım kadarıyla içindeki oranlar için öyle dedi. Verdiği omega regenesis çünkü. Onun da içinde Demir ve b vitaminleri var. O yüzden decaviti kes demiş olmalı. Regenesisin içinde kapsül başına DHA 250 mg, EPA 50mg.
Fiyatı da 45₺
Bu içeriğe göre daha iyisi var mı kızlar tavsiye edebileceğiniz. Yarın aldırayım ona göre.
Ben solgr 950 lik kullaniyorum

Anladığım kadarıyla içindeki oranlar için öyle dedi. Verdiği omega regenesis çünkü. Onun da içinde Demir ve b vitaminleri var. O yüzden decaviti kes demiş olmalı. Regenesisin içinde kapsül başına DHA 250 mg, EPA 50mg.
Fiyatı da 45₺
Bu içeriğe göre daha iyisi var mı kızlar tavsiye edebileceğiniz. Yarın aldırayım ona göre.
ama regenesis sadece omega değil aynı zamanda vitaminler var içinde decavitte de bulunan omdan öyle demiş bnm midemi çok rahatsız etmişti regenesis max ilk onla başladım sonra bıraktım

Canım sen Demir ilacı kullanıyor musun. Ben doktordan omega3 istedim. Demir ilacı ve vitamin haplarımı sordu. Gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Omega3 kullanacaksan decaviti bırak dedi. Daha almadım omegayı

Sana doktorun mu yazdı
Ben ikisini de alıyorum. Omega3 2 günde bir. Decavit her gün. Neden bırak dedi ki sana?

son durum nasılmış peki canım
Malesef ntsde kasilmam ve agrim cikti bugun hastahane oncesi benege havlu almak icin ozdilege gitmistim sanirim ondan. Rahim agzi yine 2.5 dedi hala erken dogum riskine dvm cumaua kadar adalati kullanicam gunde 2 kez duzelmezse yatis yapacakmis. Adalatida kullanim magnezyumuda 2ye cikardim bugun hala kasilmam var :KK43:

Bana ebe demisti 2sini birden alirsan kilo alimin cok olur kof kilo sisersin demisti birini al omegayi ceviz badem ve baliktan al daha saglikli demisti
Omega ve decavit mi?
Canim gecmis olsun gorumcemde adalat kullanmisti baya iyi gelmisti ama bol bol istirahat sart :) Allah yardimcin olsun.

Fiyatı da 45₺
Canım ben duos vit dha kullanıyorum. Onda epa 300 mg, dha 200 mg. Fiyatı da 55 tl. En son 45e almıştım zam gelmiş 2 ayda, sinir oldum :)) son 2 kutu daha aldım 100 verdim.

Malesef ntsde kasilmam ve agrim cikti bugun hastahane oncesi benege havlu almak icin ozdilege gitmistim sanirim ondan. Rahim agzi yine 2.5 dedi hala erken dogum riskine dvm cumaua kadar adalati kullanicam gunde 2 kez duzelmezse yatis yapacakmis. Adalatida kullanim magnezyumuda 2ye cikardim bugun hala kasilmam var :KK43:
hmm :( inşallah toparlarsın canım evde dinlenmene bak bende her kpntrolü heyecanla beklerdim şimdi bi tedirginlik

Bana ebe demisti 2sini birden alirsan kilo alimin cok olur kof kilo sisersin demisti birini al omegayi ceviz badem ve baliktan al daha saglikli demisti
zaten besinlerden almak yakviyelerden almaktan daha sağlıklı ve kuşlanılabilir ama alamadıklarımızı bi şekilde toparlamaya çalılıtoruz mcbur ben hamile kaldığımdan beri balığı ağzıma süremedim mesela cevis yiyorum gerçi ama ne kdr karşılsr bilmiyorum

Gunaydin herkese
Omega ve decavit mi?
Canim gecmis olsun gorumcemde adalat kullanmisti baya iyi gelmisti ama bol bol istirahat sart :) Allah yardimcin olsun.
evet canim bende bi donem ikisinide kullanmistim ebe kullandigim ilaclari soyleyince dedi ikisi gereksiz omega boyle kullanirsan kilo yapar dogumda zor olur dedi. Ama tabi biz zaten son surecteyiz istersen kullan. Gerci beyin gelisimi 24. Haftada basladi ve artik bu donem tamamliyo diye biliyorum.. omega beyin gelisimi icin onmli. Adalat kalp ilaci ve bebege olumsuz etki eder diyede tedirginim insallah vaktini bekler bebegim

hmm :KK43: inşallah toparlarsın canım evde dinlenmene bak bende her kpntrolü heyecanla beklerdim şimdi bi tedirginlik
Aynen tedirginlik gerci hergun agrilar yuzunden tedirginim ben heran dogabilir gibi amma alisveris bitmedi ve is yapmam lazim diye bekliyo hersey
zaten besinlerden almak yakviyelerden almaktan daha sağlıklı ve kuşlanılabilir ama alamadıklarımızı bi şekilde toparlamaya çalılıtoruz mcbur ben hamile kaldığımdan beri balığı ağzıma süremedim mesela cevis yiyorum gerçi ama ne kdr karşılsr bilmiyorum
Ebe ceviz semizotu vs de karsilar gunde en az 3 tane ye demisti. Insallah karsilar. Bende haftada bir balik yiyorum

Dünyanın en güzel hazırlığıymış meğer.
Çamaşırlarının bile başından ayrılasım gelmiyor, doğunca napıcam kim bilir.

Eklentiler

• IMG_0990.webp
    IMG_0990.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 101
Gunaydin herkese
evet canim bende bi donem ikisinide kullanmistim ebe kullandigim ilaclari soyleyince dedi ikisi gereksiz omega boyle kullanirsan kilo yapar dogumda zor olur dedi. Ama tabi biz zaten son surecteyiz istersen kullan. Gerci beyin gelisimi 24. Haftada basladi ve artik bu donem tamamliyo diye biliyorum.. omega beyin gelisimi icin onmli. Adalat kalp ilaci ve bebege olumsuz etki eder diyede tedirginim insallah vaktini bekler bebegim

Aynen tedirginlik gerci hergun agrilar yuzunden tedirginim ben heran dogabilir gibi amma alisveris bitmedi ve is yapmam lazim diye bekliyo hersey
Günaydın. Endişe etme canım. Magnezyum ilaçlarını araştırırken adalatı çok duydum. Bir çok Prof doktorun erken Doğuma karşı yazdığı ilaçmış. Çok kullanan var.

Dünyanın en güzel hazırlığıymış meğer.
Çamaşırlarının bile başından ayrılasım gelmiyor, doğunca napıcam kim bilir.
bende çamaşırlar kuruyana kdr gidip gelip baktım öyle :D en son eşimde almış birini eline baksana nasıl ufacık ne tatlı diye sevip duruyodu :D

Gunaydin herkese

Ebe ceviz semizotu vs de karsilar gunde en az 3 tane ye demisti. Insallah karsilar. Bende haftada bir balik yiyorum
ben de ilk duyduğumda çok gerildim ama şimdi yapcak bişey yok Rabbim kaderimise ne yazdıysa onu yaşıcaz diyorum ilaçlarımı alıyorum dinlenmeye çalışıyorum yine de erken doğarsa bu da bizim sınavımız olur Allahtan bebekler çok küçük diil artk bnm doktorun 25. haftada doğurmak üzere olan hastası varmış mesela tabi zamanında sağlıkla doğmaları en büyük duamız :)

ssylg_03 ssylg_03 canım allaha emanet gorumcem kullanmıştı aynini kizi simdi 18 aylik masallah sipa sapasağlam annesinde preeklampsi ve açılma vardı sukur ki ilaclar ve istirahat sayesinde 35e kadar bekledi ondan sonra doğum oldu. Allah seni de bebisi de saglikla kurtarsın ;)

Günaydın. Endişe etme canım. Magnezyum ilaçlarını araştırırken adalatı çok duydum. Bir çok Prof doktorun erken Doğuma karşı yazdığı ilaçmış. Çok kullanan var.
Evet ama mantik faydasi zararindan fazla mantigiymis. Ama iste suan baskada care yok gibi

ben de ilk duyduğumda çok gerildim ama şimdi yapcak bişey yok Rabbim kaderimise ne yazdıysa onu yaşıcaz diyorum ilaçlarımı alıyorum dinlenmeye çalışıyorum yine de erken doğarsa bu da bizim sınavımız olur Allahtan bebekler çok küçük diil artk bnm doktorun 25. haftada doğurmak üzere olan hastası varmış mesela tabi zamanında sağlıkla doğmaları en büyük duamız :)
Haklin nasipte ne varsa onu gorecegiz care yok. Cok sukurki dedigin gibi daha kucuk doganlar var Allah yardimcilari olsun. Bizim bebeklerde insallah saglik sihhatle vaktinde gelirler.
ssylg_03 ssylg_03 canım allaha emanet gorumcem kullanmıştı aynini kizi simdi 18 aylik masallah sipa sapasağlam annesinde preeklampsi ve açılma vardı sukur ki ilaclar ve istirahat sayesinde 35e kadar bekledi ondan sonra doğum oldu. Allah seni de bebisi de saglikla kurtarsın :KK66:
Amin canim sagolasin birazda olsa umut oldu insallah bizde goruruz o haftalarimizi

Back
X