- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #5.621
Ben hatayda yaşıyorum canım defne hastanesine gidiyrm muayene ücreti 55 tl ve kan idrar tahliline para vermiyorum
canım çok teşekkür ederim cevabın için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hatayda yaşıyorum canım defne hastanesine gidiyrm muayene ücreti 55 tl ve kan idrar tahliline para vermiyorum
Azda olsa bişeyler yiyin mahfoluyor benım midemde , miden bulanıyor sabahları bi öğürtü geliyor söylemiyim didim emmmeee . kusamadım bi türlü valla
Gaz olayı sürekli bende aynı şişip şişip iniyo karnım , ilaç geçiriyor Allahtan valla :)
Ben hiç söylemiyim valla. Enayi dersiniz :))
Selammmm kizlarrrrr![]()
120 lira olmuş cnm bizimde
sağol canımbenim. sanada banada ve gaz problemi olan herkese şifa olur inşallah.
![]()
Ay morelim cok bozuk 2 haftadir kontrol gunum 22 sinde saniyordum bi heycanla hazirlandim dunden beri icim icimi yiyodu megerse 23 musss sabah gitmeden once ogrendimm ahh ah yarina kadar kim beklicek. Bunlarida niye yazdim bilmiyorum. Cok iclenmissem demekkiSelam tatlııııımyae bu sabah karşilama komitesi gibi oldum vallahi
![]()
Hoşbuldukkk :) ne var ne yok neler yaptınız bakemmm
Günaydın herkesebulantıdan yataktan kalkamıyorum
![]()
Canım en güzeli bekle kendini tedirgin etme lütfen benim hiç karnım yok meselaLa bu cihaz beni paranoyak yapti:) karnimin heryerinde kendi nabzimi duyuyorum bebisiminki yokinsallah hersey yolundadir sirf daha kucuk karnimda yag tabakasi filan var diye duyamiyorumdur cok tedirgin oldum yok yere
En iyisi kusmak onuda beceremiyorumbende dün iyi gibiydim ama bugün çok iyi değilim yine ne yesem ağzıma doğru geliyor tekrar bulanıyor gibi ama bulanmıyor gibide bilemedim bir garip midem![]()
Birazda bana yolla kraker kızgünaydın tatlım mide bulantılarıyla savaşmaya devamiçim dışım çubuk kraker oldu valla
![]()
Benim de öyle çok endiseliyim ve kotu rüyalar görüyorum inş bebeklerimiz iyidirya kırmızı gitar ikidir görüyorum ne cihazı bu nasıl dinliyorsun bende hissetmek istiyorum artık.
bulantı kasık ağrısı falan yok ya bende panik oluyorum belirtiler olmayınca![]()
gaviscon geç bebeğim geç , imuneks gas stop strip :)Ne ilacı içiyon kız gaz için? Ben gaviscon kullaniyorum ama o da gaza iyi gelmiyo ya sadece mide yanmasini hafifletiyo![]()
olduBirazda bana yolla kraker kız![]()
En iyisi kusmak onuda beceremiyorum![]()