• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Azda olsa bişeyler yiyin mahfoluyor benım midemde , miden bulanıyor sabahları bi öğürtü geliyor söylemiyim didim emmmeee . kusamadım bi türlü valla :KK70:
Gaz olayı sürekli bende aynı şişip şişip iniyo karnım , ilaç geçiriyor Allahtan valla :)

Ne ilacı içiyon kız gaz için? Ben gaviscon kullaniyorum ama o da gaza iyi gelmiyo ya sadece mide yanmasini hafifletiyo:110:

Ben hiç söylemiyim valla. Enayi dersiniz :))

kız olsun söyle :KK76::KK76: asıl enayi ben olacaktım valla doktorumu değiştiriyorum haftaya cumartesiden itibaren başka doktora gideceğim :KK52::KK52:aslında hiç değiştirmek istemiyorum doktorumu ama muayene ücretine 3 haftada &100 zam yaptılar 65 tl olan ücret 120 tl oldu karşılayamayacağım çok zorlucak beni :KK61::KK61:

Selam tatlııııım:halay: yae bu sabah karşilama komitesi gibi oldum vallahi:KK45:
Ay morelim cok bozuk 2 haftadir kontrol gunum 22 sinde saniyordum bi heycanla hazirlandim dunden beri icim icimi yiyodu megerse 23 musss sabah gitmeden once ogrendimm ahh ah yarina kadar kim beklicek. Bunlarida niye yazdim bilmiyorum. Cok iclenmissem demekki:KK64:

La bu cihaz beni paranoyak yapti:) karnimin heryerinde kendi nabzimi duyuyorum bebisiminki yok:KK43: insallah hersey yolundadir sirf daha kucuk karnimda yag tabakasi filan var diye duyamiyorumdur cok tedirgin oldum yok yere
Canım en güzeli bekle kendini tedirgin etme lütfen benim hiç karnım yok mesela

Back
X