- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.741
Bu avm lerde var ya tam adını bilmiyorum.meyvelerin üstüne çikolata koyuyorlar yanından geçerken misss gibi kokuyor of offfÇikolatayı anladımda ŞELALE ne kızzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu avm lerde var ya tam adını bilmiyorum.meyvelerin üstüne çikolata koyuyorlar yanından geçerken misss gibi kokuyor of offfÇikolatayı anladımda ŞELALE ne kızzzz
Âmin inşaAllahİnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız
Rabbim korusun bebeklerimizi
Ben normaldede tatlı çikolata seven biri değilim , bakalım hamilelikte canım ne çekicek , ama dondurmaya bayılırım , limonlusu vanilyalısı en beğendiğim bunlarr haa bide karamelli :)Bu avm lerde var ya tam adını bilmiyorum.meyvelerin üstüne çikolata koyuyorlar yanından geçerken misss gibi kokuyor of offf
benimde canım portakal ve peynir çekti :) sizinkiler erkektir belki.Ye tatlıyı çıkar hakkıyı:))Ben normaldede tatlı çikolata seven biri değilim , bakalım hamilelikte canım ne çekicek , ama dondurmaya bayılırım , limonlusu vanilyalısı en beğendiğim bunlarr haa bide karamelli :)
İşin garip tarafı limonda seviyorum tuzlayıp tuzlayıp yiyorumbenimde canım portakal ve peynir çekti :) sizinkiler erkektir belki.Ye tatlıyı çıkar hakkıyı:))
Ben sevmiyorum maden suyu , o yüzden bir fikrim yok cnmkızlar buarada maden suyu serbestmidir?
Hayır cnm maleseffff en az benim bildiğim 12 veya 13 haftada9. Haftada cinsiyet belli olmaz değil mi
gazı alır belki diye düşündüm ,içsemmi diye.Ben sevmiyorum maden suyu , o yüzden bir fikrim yok cnm
@kirmizigitar kız sen gibi buda , bende sevmiyorum yaaaİşin garip tarafı limonda seviyorum tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
şelale kadarsa bence hakkı:))Şimdi benim çocuk ne olacak hakkı mı ayşe mi
Bence hakkıŞimdi benim çocuk ne olacak hakkı mı ayşe mi
gazı alır belki diye düşündüm ,içsemmi diye.