2017 EKİM Anne adayları

canım her türlü ilaçtan uzak durmamı söyledi. eğer düşük olacaksa progeston vs. ilaçlar ona engel olmaz dedi. nitekim ilk gebeliğimde promolut iğne oldum ama düştü.

İlacın zararları içinmi dedi acaba, beni yanlış anlamayında miyom ameliyat öncesinde 15 doktorla görüştüm neler neler söylediler (rahmim mutlaka alınması gerektiğini bile) artık tek bir doktorun söylediğine inanmak gelmiyo içimden illa bi iki tanesine daha sorma gereği duyuyorum.

İlacın zararları içinmi dedi acaba, beni yanlış anlamayında miyom ameliyat öncesinde 15 doktorla görüştüm neler neler söylediler (rahmim mutlaka alınması gerektiğini bile) artık tek bir doktorun söylediğine inanmak gelmiyo içimden illa bi iki tanesine daha sorma gereği duyuyorum.

anlıyorum seni canım. insan böyle kötü şeyler yaşayınca kime inanacağını şaşırıyor. Allaha tevekkül edelim. benim doktorum görümcem öz ablam olsa bu kadar olurdu. kendisi de benden önce düşük yaşadı. aynı şeyleri yaşadık onunla. uzman doktor ankarada. güveniyorum ona.

anlıyorum seni canım. insan böyle kötü şeyler yaşayınca kime inanacağını şaşırıyor. Allaha tevekkül edelim. benim doktorum görümcem öz ablam olsa bu kadar olurdu. kendisi de benden önce düşük yaşadı. aynı şeyleri yaşadık onunla. uzman doktor ankarada. güveniyorum ona.

Anladım şimdi aileden biri olması çok önemli güveneceğini biliyosun şanlısın bu konuda : )

Merhaba kızlar
3 buçuk yaşında bir kızım var ve inşallah ekim ayında 2. Melegimi kucağıma alcam ben de. Güzel muhabbetler herkese:anneadayı:07.10.2017
2017 EKİM ANNE ADAYLARININ MİS KOKULU BEBİSLERİNE KAVUŞMA ZAMANLARI

@Zanamm174
: 04.10.2017

@Hijyenikbakteri : 05.10.2017

@candy4 : 06.10.2017

B Biravucmutluluk : 07.10.2017

@Ogrtmngelin : 12.10.2017

D dilarazeynel : 14.10.2017

Psikolojik_biri Psikolojik_biri : 16.10.2017

kirmizigitar kirmizigitar : ???

loulou30 loulou30 :
11.10.2017

@Arya stark:
08.10.2017

@Zuzu_911:
15.10.2017

Son düzenleme:
Canlar birsy soracagim bnde hiç belirti yok br tek göğsümun baş kısmı büyük ve sert göğüslerim ağrıyordu ağrısı geçti gaz sancısı var sizde demi böyle gözlerimin önünde kararma oluyordu oda geçti olmuyo artk.. belirtiler ne suanda??

Canlar birsy soracagim bnde hiç belirti yok br tek göğsümun baş kısmı büyük ve sert göğüslerim ağrıyordu ağrısı geçti gaz sancısı var sizde demi böyle gözlerimin önünde kararma oluyordu oda geçti olmuyo artk.. belirtiler ne suanda??
Ben cok halsizim uyku hali var. Okulda uyukluyorum :uykucu: arada kasik ağrısı oluyor bi de akinti var o kadar simdilik

Bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza calıştığım için gündüz cevap veremedim kızlar daha yeni eve geldim hemen okudum yazismalarinizi çok heycanlii gün geçtikçe çoğalıyoruz maşallah bize :)

X