2017 EKİM Anne adayları

Oyle canını sıkma tatlım. Iki gun sonra tekrar olc insallah degerlerin artmis olur. Bu benim 2. Gebeligim. Ilk gebeligim kurtajla sonuclandi. Ben de ayni seyleri yasamaktan korkuyorum :KK17:
Allah korusun canim :KK43: insallah sag salim alicaz kucaklarimiza. Stresden bile dusuk yapanlar var o yuzden hic kafamiza takmiyoruzz rahat olcazz

Bende bu ay olmazsam ekim annesi olcam tarihe bile baktm 19 ekim kocamn bir gun oncesi dogm gnu sansa bakarmsnz ins tutarda esimle bebegmn dogm gunu ayni ay olur :))

Allah im o mucizeleri bize goster Rabbimm benim bir velimin ikizleri var onları okutuyrum, tedavisiz yirmi sene olmamis tup bebekle onlar olmus, bugün hamileyim hocam 4 sene sonra kendi geldi dedi kadin buyukler etkileniyo kiskaniyo falan sok oldumm Bize de Allah bi melrk gönderir değil mi kizlarr

Allah im o mucizeleri bize goster Rabbimm benim bir velimin ikizleri var onları okutuyrum, tedavisiz yirmi sene olmamis tup bebekle onlar olmus, bugün hamileyim hocam 4 sene sonra kendi geldi dedi kadin buyukler etkileniyo kiskaniyo falan sok oldumm Bize de Allah bi melrk gönderir değil mi kizlarr
Bütün fuam o yönde sağlıkla gelsin meleklerimiz :)) Rabbim nasip etsin inslhhh

slm kızlaarr beni de ekleyin. inşallah ekimde aynı mutluluğu yaşıycaz. rabbim nasip eder hepimize inşallah. benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. kürtaj olmadım 7 haftalıkken kaybettim. kalp atışlarını duymuştuk. aynı şeyleri bi daha yaşamayız inşallah. dua edelim birbirimize destek olalım bu süreçte. :anneadayı::KK200::halay:

slm kızlaarr beni de ekleyin. inşallah ekimde aynı mutluluğu yaşıycaz. rabbim nasip eder hepimize inşallah. benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. kürtaj olmadım 7 haftalıkken kaybettim. kalp atışlarını duymuştuk. aynı şeyleri bi daha yaşamayız inşallah. dua edelim birbirimize destek olalım bu süreçte. :anneadayı::KK200::halay:
H.geldin canm inslh bu kez sağlıkla gelir bebislerimizi ekimde meleklerimize kavusurz :) keseyi gördün mü sen

X