- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi dilarazeynel
Hadi beni de ekleyin listeye:) dogum tarihini bilmiyom ama ekim olacak gibi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun canim insallah sag salim alicaz kucaklarimiza. Stresden bile dusuk yapanlar var o yuzden hic kafamiza takmiyoruzz rahat olcazzOyle canını sıkma tatlım. Iki gun sonra tekrar olc insallah degerlerin artmis olur. Bu benim 2. Gebeligim. Ilk gebeligim kurtajla sonuclandi. Ben de ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
Calisiyorum zaten. Aksamlari da orgu oruyorum. Kafami dagituyorum o sekilde insallah bebise de orecem zamani gelinceAllah korusun canim insallah sag salim alicaz kucaklarimiza. Stresden bile dusuk yapanlar var o yuzden hic kafamiza takmiyoruzz rahat olcazz
Hosgeldin canim. Gozun aydin Dogum tarihini nasil bilmiyorsun sat belli degil miHadi beni de ekleyin listeye:) dogum tarihini bilmiyom ama ekim olacak gibi:)
İnsallah canimCalisiyorum zaten. Aksamlari da orgu oruyorum. Kafami dagituyorum o sekilde insallah bebise de orecem zamani gelince
29 aralik sat benim ama adet duzensizligim oldugu icin karisik biraz gec dollenme durumlarim felan var:)Hosgeldin canim. Gozun aydin Dogum tarihini nasil bilmiyorsun sat belli degil mi
Bende de sol tarafta sancı var ama reglisi çok sancılı geçen biri olarak hiç umrumda değil heleki bunun sebebi minnak bir bebisseGözün aydin canim Evet bende de var hafif sancilar. Normal bi durummuş
Hemen ismini ekliyorum inşallah en kisa zamanda da tarihini yazarız minnakin:)29 aralik sat benim ama adet duzensizligim oldugu icin karisik biraz gec dollenme durumlarim felan var:)
Harika :):)2017 EKİM ANNE ADAYLARININ MİS KOKULU BEBİSLERİNE KAVUŞMA ZAMANLARI
@Zanamm174 : 04.10.2017
@Hijyenikbakteri : 05.10.2017
candy4 : 06.10.2017
B Biravucmutluluk : 07.10.2017
Ogrtmngelin : 12.10.2017
D dilarazeynel : 14.10.2017
Psikolojik_biri : 16.10.2017
kirmizigitar : ???
İnşallah sende gelirsin aramıza ve o gün senin için en özel gün olur artikBende bu ay olmazsam ekim annesi olcam tarihe bile baktm 19 ekim kocamn bir gun oncesi dogm gnu sansa bakarmsnz ins tutarda esimle bebegmn dogm gunu ayni ay olur :))
Bende ayni ya önceki kimyasaldi ya degerim duserse diye elim ayagim titriyoOyle canını sıkma tatlım. Iki gun sonra tekrar olc insallah degerlerin artmis olur. Bu benim 2. Gebeligim. Ilk gebeligim kurtajla sonuclandi. Ben de ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
Korkmakta hakliyiz cunku bir mucize yaşıyoruz ama mucizelerimizi korumak icin otu düşünceleri kovalamaliyizBende ayni ya önceki kimyasaldi ya degerim duserse diye elim ayagim titriyo
Amin cnm insss olursa super olur iki gun kaldı :)İnşallah sende gelirsin aramıza ve o gün senin için en özel gün olur artik
H.geldinnn takvim eklememissinSelammmlar listeye bi kişi daha eklendi :)
Bütün fuam o yönde sağlıkla gelsin meleklerimiz :)) Rabbim nasip etsin inslhhhAllah im o mucizeleri bize goster Rabbimm benim bir velimin ikizleri var onları okutuyrum, tedavisiz yirmi sene olmamis tup bebekle onlar olmus, bugün hamileyim hocam 4 sene sonra kendi geldi dedi kadin buyukler etkileniyo kiskaniyo falan sok oldumm Bize de Allah bi melrk gönderir değil mi kizlarr
H.geldin canm inslh bu kez sağlıkla gelir bebislerimizi ekimde meleklerimize kavusurz :) keseyi gördün mü senslm kızlaarr beni de ekleyin. inşallah ekimde aynı mutluluğu yaşıycaz. rabbim nasip eder hepimize inşallah. benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. kürtaj olmadım 7 haftalıkken kaybettim. kalp atışlarını duymuştuk. aynı şeyleri bi daha yaşamayız inşallah. dua edelim birbirimize destek olalım bu süreçte.