2017 EKİM Anne adayları

Günaydın güzel hamişler. Birazdan işe gidiyorum. Yurt dışında olduğumdan iki saat saat farkı var şuan saat 6. Hepğnizin işi rast gitsin. Gün boyu pek giremem belki. Akşam okurum yazdıklarınızı. Bu ara yaşlarınız kaç?
Ben 35 ama bi ay sonra 36 :KK43:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm , nasıl gidiyor belirtiler varmı ?
Amin canım cümlemiz alalım kucaklarımıza inşallah. Ben çok erken öğrendim gebeliğimi 5 gün varken. Değerim düşük çıktı normal olarak (14.85). Yükselsin diye dua ediyorum. Yorgunluk var biraz onun dışında bir şey hissetmiyorum. Senin nasıl gidiyor?

Amin canım cümlemiz alalım kucaklarımıza inşallah. Ben çok erken öğrendim gebeliğimi 5 gün varken. Değerim düşük çıktı normal olarak (14.85). Yükselsin diye dua ediyorum. Yorgunluk var biraz onun dışında bir şey hissetmiyorum. Senin nasıl gidiyor?
Çıkıcak cnm merak etme , bende adet olmam gereken günde test yaptım 685 gibi bi rakam çıktı , doktorda 3 haftalık daha yeni dedi. Testler vs onları yaptırıyorum. Karın ve kasık ağrılarım çok oluyor onun haricinde fazla ayakta kalamıyorum gözüm kararıyor , başkada bir belirti yok şuanda :emir_bebek:

Çıkıcak cnm merak etme , bende adet olmam gereken günde test yaptım 685 gibi bi rakam çıktı , doktorda 3 haftalık daha yeni dedi. Testler vs onları yaptırıyorum. Karın ve kasık ağrılarım çok oluyor onun haricinde fazla ayakta kalamıyorum gözüm kararıyor , başkada bir belirti yok şuanda :emir_bebek:
Oy maşallah ne güzel çıkmış değer :) İnşallah benim de yükselir :) Kasık ağrısı bende de var hafiften. Ben daha doktora gitmedim. Çarşamba günü testi tekrarlayıp cuma ya da cumartesi gitmeyi düşünüyorum.

Oy maşallah ne güzel çıkmış değer :) İnşallah benim de yükselir :) Kasık ağrısı bende de var hafiften. Ben daha doktora gitmedim. Çarşamba günü testi tekrarlayıp cuma ya da cumartesi gitmeyi düşünüyorum.
Merak etme cnm hemen yükselir seninkide erken yapmışsın o kadar sadece , kasık veya karın ağrısı öyle normalde olmuyo çok şiddetli 10 dk oluyo , sağa veya sola yatınca geçiyo bende anlamyıorum

Merhaba kızlar. Hepinizi tebrik ederim:) ben de hamile olduğumu cmt günü öğrendim. Bugün kan verdim yarın da hcg değerimi öğreneceğim :) aranızda Bursa da yaşayan var mı

Evet :) hayırlı olsun. Neler yaptın öğrendiğinden beri. Ben geç öğrendim adet günümdeki testte negatifti. Sudan çıkmış balık gibiyim bugün kan verdim başka ne yapmam gerekiyor
Valla cnm bende yeni yeni öğreniyorum ilk bebek , doktora gittim test yapılması lazımmış , şimdilik bu kadar
adet olmam gereken günde öğrendim bende cnm silikte olsa çıktı

Valla cnm bende yeni yeni öğreniyorum ilk bebek , doktora gittim test yapılması lazımmış , şimdilik bu kadar
adet olmam gereken günde öğrendim bende cnm silikte olsa çıktı
Benimde ilk canım. Kadın Doğuma mı gittin ultrason falan baktı mı

X