• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Evet canim ya acilde kadin dogum yok benim gittigim hastanede bakmazlar diye gitmedim ama galuba normal iraz arastirdim simdide büyüdüğü icin kendine yer aciomus sag ve sol yanlarda kasikta karinda agrilar kasilmalar olabiliyomus simdilik biraz daha izleyelim bakalim kendimizi
haftaya 2li test için gidicem dra o yüzden gitmeyeyeim diyorum ama işte korkuda yok değil dr 10. haftadan sonra genelde gebelik devam eder risk azaldı dedi ama ben hala korkuyorum kalbi durunca bilinemiyormuş ya :( sanırım paranoyak olcaz doğurana kadar :işsiz:

Allahim bu ne hiz:)

Yalniz size tavsiye kiyafet zaten cok fazla aliyorsunuz ve cok fazla geliyor sagdan soldan. Bence daha cok buyuk eksikleri gidermeye bakin, sut sagma pompasi, bebek telsizi vs sonralarda cunku ihtiyaclar artip butce azaliyor bunlar kasiyor biraz:)
Ay bir bakiim dedim görünce dayanamadım. Daha bir şey almayacağım :) Para biriktiriyorum zaten puset araba vs için. Süt sağma pompasını doğumdan sonra gerekirse almayı düşünüyorum ben. 4 ya da 6 ncı ayda işe döneceğim muhtemelen gerekecek ama gerektiği zaman hemen gidip alınır diye düşünüyorum.

Merhaba
Aranıza yeni katıldım.
Allah nasip ederse ben de ekim ayında bebeğimi kucağıma alacağım. Hamileliğim çok zor geçiyor. 5. Haftadan itibaren sürekli kusuyorum ve hiç yemek yiyemiyorum. 10. Haftaya kadar haftada 3 gün serum bağlandı şimdi çikolata tatlı meyve yiyebiliyorum ama hala salçalı yağlı yemekleri görünce bile midem bulanıyor. 47,5 kilo ile hamile kaldım şu anda 43 kiloyum. Çok korkuyorum bebeğim iyi beslenemeyecek diye ama elimden daha fazlası da gelmiyor. Tuzlu şeyler daha fazla kusmama neden oluyor. Bir an önce ekim ayı gelsin herşey düzelsin istiyorum
Hoşgeldn canım geçer inş bulantıların en kısa zamanda rahatlarsn

Ay bir bakiim dedim görünce dayanamadım. Daha bir şey almayacağım :) Para biriktiriyorum zaten puset araba vs için. Süt sağma pompasını doğumdan sonra gerekirse almayı düşünüyorum ben. 4 ya da 6 ncı ayda işe döneceğim muhtemelen gerekecek ama gerektiği zaman hemen gidip alınır diye düşünüyorum.
Bende oyle dusunuyordum ama sonra sey dedi arkadaslar mantikli da geldi, dogumdan sonra bebek bi emmemis sonra yok sarilik olmus hastanede yatmis felan sutu sagip icirmek zorunda kalmislar. Yani pompayi ise donecegim icin illaki alacagim zaten dogum oncesi elimde olsun ki bi aksilik olursa pompa pesine dusmeyeyim
Hemen

Bende oyle dusunuyordum ama sonra sey dedi arkadaslar mantikli da geldi, dogumdan sonra bebek bi emmemis sonra yok sarilik olmus hastanede yatmis felan sutu sagip icirmek zorunda kalmislar. Yani pompayi ise donecegim icin illaki alacagim zaten dogum oncesi elimde olsun ki bi aksilik olursa pompa pesine dusmeyeyim
Hemen
İndirim gören söylesin o vakit :)

Kızlar Günaydın herkese :KK68: Yarın kontrolümüz var. 2 li test yapılacak. Dua edin bize teyzeleri nolur:dua: Nedense garip bir şekilde stresliyim. Sanki birşeyler ters gidecek gibi hissediyorum. Ne biliiim bulantılarım ağrılarım falan da geçti. 2 gündür gazım da yok:110:ooofff oofff her kontrolde böyle mi olacam ben yaaa nasıl geçecek bu 6 ay bilmiyorum valla:KK17:

Kızlar gunaydinn . Ya benn kac gundur agriyla uyaniodum ve gun icinde de ayni devam ediyodu bugun daha da artti sanki tam boyle bebegin oldugu yer agriyo alt göbek. Bide belimin sag tarafinda bi nokta agriyo. Ben çok şükür sıkıntısız bulantisiz gidiodum simdi boyle olunca korktum normal mi ki yasayan varmi acaba bebek buyuyo ondanmi 11+3 bugun acaba benm rahatsizliklar yenimi baslicak
Canım panik yapma bebeğin büyüyordur.11.haftada büyüme hızı çok hızlı olduğu icin o ağrılar oluyor bence.Bende de oluyor mutlaka hergün bel ağrısı alt karin ve kasik ağrısı ,bulantim yok maşallah,istahsizim biraz ama zorluyorum kendimi besleniyorum,bebegimin gelişimi gayet iyi çok şükür içini ferah tut.. Ama baktın çok artiyir o zaman ihmal etme git doktora,herşey yolunda gider inşallah..Ilac konusu da benim doktorum elimdeki Folic UsPlus kutusunu bitir dedi 10 gün falan var bitmesine,ve bundan sonra uzun süre kullanacakmisim Decavit Pronatal diye bir vitamin yazdı o kadar..Hepimizin Allah yardımcısı olsun herşey çok güzel olsun inşallah :)

Gunlerdir karnim agrimiyo diyodum:) ahanda bebisim tamam anne tamam burdayim panikleme dedi:) ders anlaticam vallaha kivrandiriyo:) oh cok sukur:)
Kıızz gözün aydın hadi cok şükür sancılar geldi fedakâr anne senii
Canım panik yapma bebeğin büyüyordur.11.haftada büyüme hızı çok hızlı olduğu icin o ağrılar oluyor bence.Bende de oluyor mutlaka hergün bel ağrısı alt karin ve kasik ağrısı ,bulantim yok maşallah,istahsizim biraz ama zorluyorum kendimi besleniyorum,bebegimin gelişimi gayet iyi çok şükür içini ferah tut.. Ama baktın çok artiyir o zaman ihmal etme git doktora,herşey yolunda gider inşallah..Ilac konusu da benim doktorum elimdeki Folic UsPlus kutusunu bitir dedi 10 gün falan var bitmesine,ve bundan sonra uzun süre kullanacakmisim Decavit Pronatal diye bir vitamin yazdı o kadar..Hepimizin Allah yardımcısı olsun herşey çok güzel olsun inşallah :)
ayy evet canim bendr okumustum 11 haftada cok hizli buyuyomus.burda okudugum kadarıyla herkeste bu karin agrisi var demekki normal canim sanci devam etsede rahatladim buyusun o ben cekerim ağrıyı sıkıntı olmasın da tek tedirgin oluyodum hicbisey yokken nerden geldi bu agri diye. Bende 3. Aydan sora vitamin takviyesi biliyodum o zaman bi hafta sora randevum var sorayim ona gore alayim bi haftada ilacsiz gecsin biraz daha bakarim kimlere ne tavsiye edilmis

4 aya kadar zaten gobekten uapilabiliyormus sonra kola yada bscaga geciyormussun karin gerildigi icin 4 aydan sonra yapılması zor oluyormus kullanan arkadasim söyledi o cok sukur aldi bebegini kucagina rabbim bizimkilerini de hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin
O karn yapısına Gore degisr canm kiminin karnı daha geç gerilir . Bakalm biz ne zamn yapamz olacz.

Back
X