• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

o zaman hep ağrısın:anneadayı:koca göbiş olalımmmmmm
6 haftaliktim o zamanlar cok agriyordu karnim birden kesilmisti o kadar korkmustum ki 10 gun sonra kontroumbvardi kontrolde doktor kotu bisey dicek diye aklim cikmisti ama cok sukur bebegim 5,5 mm den 1.25 cm e buyumustu:) o zaamn dedim ki agri olmasa bile bebegim buyuyo dicem paniklemicem ama panikliyorum ister istemez haftalardir agri yok hic

O sorunun cevabını bnde merk ediyorum ya fayda etmiyorsa bu hafta iki kere boşa gtti iğne :KK43:

Vala insallah oyle olmuyodur ya o zaman cok riskli yani.

O karn yapısına Gore degisr canm kiminin karnı daha geç gerilir . Bakalm biz ne zamn yapamz olacz.

Ben onu merak ediyorum. Hamilelerin karni hep sert olur ya tas gibi, ilk cikmaya basladiginda da oyle sert mi cikiyo yoksa buyudukce gerildigi icin mi oyle oluyo acaba bilen varmi ilk aylarda nasil oluyo

Vala insallah oyle olmuyodur ya o zaman cok riskli yani.

Ben onu merak ediyorum. Hamilelerin karni hep sert olur ya tas gibi, ilk cikmaya basladiginda da oyle sert mi cikiyo yoksa buyudukce gerildigi icin mi oyle oluyo acaba bilen varmi ilk aylarda nasil oluyo
Ablamdn hstrladigm kadarıyla 5.aydn sonra gerilmisti onun ki öncesinde yumuşakti . Bnce kişisel değişiyor br arkadaşımın 4.ayn içinde çok gergndi .

Ablamdn hstrladigm kadarıyla 5.aydn sonra gerilmisti onun ki öncesinde yumuşakti . Bnce kişisel değişiyor br arkadaşımın 4.ayn içinde çok gergndi .
Karin yapisiyla alakali demekki o yag orani deri esnekligi felan... benim su an cok buyuk ama yumusak cok. Hatta ogrenciler bu sabah hocam hamilemisiniz dediler hayir dedim, hocam yalan soylemeyin en az 3 yada 4 aylik dediler:)

Kuzen bende var alma hic dedi:) once onunkine bakayim bi olmadi alirim:) ama muhtemelen almam gerekecektir uzun sure kullanirim gibi geliyor cunku malum is hayati:) ucretsiz izne cikamam ki ev kredisi oduyos bohu:)

Hele su 12. Hafta kontrolunu atlatayim neler alcam neler
Aslında tecrübeli arkadaşlar bize hangi markanın daha iyi olduğunu söylese iyi olur. Ben de ücretsiz izne çıkamayacağım ev kredisinden dolayı mecbur sağacağım sütümü lazım ama ne almalı bilemedim. Sen kuzeninden alsan bile steril edilen malzemeleri tekrar alman lazım o da bir makine kadar eder bence.

Aslında tecrübeli arkadaşlar bize hangi markanın daha iyi olduğunu söylese iyi olur. Ben de ücretsiz izne çıkamayacağım ev kredisinden dolayı mecbur sağacağım sütümü lazım ama ne almalı bilemedim. Sen kuzeninden alsan bile steril edilen malzemeleri tekrar alman lazım o da bir makine kadar eder bence.
Kuzen aldi ama kullanmadi diye biliyorum calisacakti cunku ama calismadi isten cikti sonra filan ben aldim hic kullanmadim duruyo oyle veririm sana hic alma demisti:) bakicam bakalim:)

Aynen deneyimliler bilgi verse cok iyi olur burdan. Her markayla ilgili oyle cok yorum var ki

Guzel annelerr evet yokmu folic birakip baska ilaca baslayan. Benim folic bittu simdi doktor FEMIX OMEGA diye bi ilac kullanmami soyledi. Arastirdim balik yagiymis. acaba doktorlarla ilac firmalari anlasio ya oyle biseymi yoksa baska bisey mi almaliyim diye hemen almadim. Baska ilac baslayan yada başlayacak olan varsa yazabilir mi bugun alcam ilacimi ona göre. .
Canım ben folik asit icin folio kullaniorum geçen hafta pazarteside oligofer kan şurubu ve decavit verdi onlarida kullaniorum

yo benim öyle olmadı , zaten pekte sevdiğim şeyler değildi et tavuk balık , şimdide aynıyım yediğim şeyleri yine yiyorum ama dün çok elma yedim , kiraz olsada yesek yaaa

elmayı bende çok yiyorum hemde hiç yemediğim kadar ama benimki sevdiğimden değil midemi rahatlatıyor o yüzden yiyorum yoksa elmayı sevmem hiç hatta en sevmediğim meyvedir ama mecbur kalınca yeniyor valla :kusmuk::kusmuk:ben şuan hiç birşey aşermiyorum ya keşke bende aşersem yemek aklıma gelince midem kötü oluyor heleki bugün berbatım yani yediğimi çıkarıyorum sabahtan beri :KK61::KK61:

Karin yapisiyla alakali demekki o yag orani deri esnekligi felan... benim su an cok buyuk ama yumusak cok. Hatta ogrenciler bu sabah hocam hamilemisiniz dediler hayir dedim, hocam yalan soylemeyin en az 3 yada 4 aylik dediler:)
Anlams öğrenciler ;) o karn sertleşene kadr 6 aylk olurum gbi geliyor bna

elmayı bende çok yiyorum hemde hiç yemediğim kadar ama benimki sevdiğimden değil midemi rahatlatıyor o yüzden yiyorum yoksa elmayı sevmem hiç hatta en sevmediğim meyvedir ama mecbur kalınca yeniyor valla :kusmuk::kusmuk:ben şuan hiç birşey aşermiyorum ya keşke bende aşersem yemek aklıma gelince midem kötü oluyor heleki bugün berbatım yani yediğimi çıkarıyorum sabahtan beri :KK61::KK61:
Elma ama böyle yumuşak olmıcak , kütür kütür olacak elma seçiyorum ben kıpkırmızı olacak :D
Canım hep tatlı şeyler istiyor :)

selam kızlar. ikili test sonuçlarım çıkmış. doktorumu aradım normal bi sıkıntı yok dedi çok şükür. dua edenlerden Rabbim razı olsun. inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırız bebeklerimizi kucaklarımıza :) :anne::KK200: bu arada 16. haftada 3 lü test için gelceksin dedi.
Sen epey buyuttun yaw:) ben daha 12. Haftayi goremedim hatun ikili test sonucu diyor:) cok kiskandim seni:)

Sen epey buyuttun yaw:) ben daha 12. Haftayi goremedim hatun ikili test sonucu diyor:) cok kiskandim seni:)
canım benim ki normalden 3-5 gün önde gidiyor o yüzden bir hafta erken yaptı doktor :) merak etme sıra sana da gelcek. çok stresli oluyor insan, sonuçlar çıkana kadar her gün o internet sitesini kaç kere yeniledim ben bile sayısını bilmiyorum :)

Bakalım cnm sağlıklı olsunda hiç farketmez , hamile değilken acı biber görünce yerdim şimdi hiç canım istemiyo, Şimdi bi baklava olsaydı :) sütlaç trileçe sonraaa kiraz karpuz üfff :KK36:

kız milletin canını istetcen dur :KK70::KK70: bende hamileliğimi öğrenmeden once acı yedim süs acı biberlerinden çatır çatır yedim ki ben acı yiyemem hiç midemden dolayı ve kendimi sürekli aç hissediyordum şimdi ise yemek yemek işkence gibi :mad::mad::mad:

Back
X