• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bende tiksiniyorum herseyden çıkarmıyorum ama kokular mahvedio benide cnm:KK43:

zaten ah o kokular yok mu burnumu kullanmıyorum resmen ağızdan nefes sürekli kendim bile kokuyorum kendime biraz ben bikaç gündür azar azar çıkarıyorum ama hiç rahatlama hissi gelmiyor arkasından tekrar bulanıyor anlamadım yaa :hasta::hasta::kusmuk::kusmuk:

Evet oyle aslinda benim doktorum sa ayni seyi soyluyor ama ben yine de atamiyorum bu kaygiyi uzerimden ilkinde doktorum hicbirsey olmaz dedigi halde kut diye kontrolde kalbi durunca.... sanki hep ayni seyi yasayacakmisim gibi geliyo... genetik testlerimizi bile yaptirdik ikimizde de sorun cikmadi ama bunlarin hicbiri rahatlatmiyo beni iste
ben de ayni senin gibiyim butum testleri yaptik genetik de dahil igne de kullaniyorum ama hala içim rahat degil bir de benim rahimde miyom var aldirmak istedim ama almadilar çünkü 2.5 cm civari hep sorun cikarmaz dediler ama gene keseye yakin dua ediyorum ins birsey olmaz .

Sabahları öksürünce bi öğürme oluyor bende nedense , birde acıkınca :KK70:

öğürtüyle beraber öksürük geliyor öksürdükçe daha çok öğürtü geliyor sonuç lavabo :KK70::KK70:ama çok kötü ya sürekli bulanıyor canım hiçbirşey yemek istemiyor o yüzden en sevdiğim şeylerden bile tiksindim :kusmuk::kusmuk:

Kız sadece o değil , tvde bişey bakıyodum bilmiyorum hangi reklam geçiyodu durduk yere ağladım , ağlamam bitince ben niye ağladım diye bide kendime kızdım :KK70:
Sanki cenaze çıktı tövbe yaaa :eek:
Sarılalım gel kuzum :KK4::KK60::KK74:

bende de var o geçen akşam midem bulanıyor diye ağladım yatağın içinde böyle bir saçma sapan ağlama banada geliyor bazen :KK70::KK70:

Guzel annelerr evet yokmu folic birakip baska ilaca baslayan. Benim folic bittu simdi doktor FEMIX OMEGA diye bi ilac kullanmami soyledi. Arastirdim balik yagiymis. acaba doktorlarla ilac firmalari anlasio ya oyle biseymi yoksa baska bisey mi almaliyim diye hemen almadim. Baska ilac baslayan yada başlayacak olan varsa yazabilir mi bugun alcam ilacimi ona göre. .
Bn 7.haftadan beri imom omega kullanıyorum canım hem folic hem dğer vitaminler var

öğürtüyle beraber öksürük geliyor öksürdükçe daha çok öğürtü geliyor sonuç lavabo :KK70::KK70:ama çok kötü ya sürekli bulanıyor canım hiçbirşey yemek istemiyor o yüzden en sevdiğim şeylerden bile tiksindim :kusmuk::kusmuk:
yo benim öyle olmadı , zaten pekte sevdiğim şeyler değildi et tavuk balık , şimdide aynıyım yediğim şeyleri yine yiyorum ama dün çok elma yedim , kiraz olsada yesek yaaa

Merhaba
Aranıza yeni katıldım.
Allah nasip ederse ben de ekim ayında bebeğimi kucağıma alacağım. Hamileliğim çok zor geçiyor. 5. Haftadan itibaren sürekli kusuyorum ve hiç yemek yiyemiyorum. 10. Haftaya kadar haftada 3 gün serum bağlandı şimdi çikolata tatlı meyve yiyebiliyorum ama hala salçalı yağlı yemekleri görünce bile midem bulanıyor. 47,5 kilo ile hamile kaldım şu anda 43 kiloyum. Çok korkuyorum bebeğim iyi beslenemeyecek diye ama elimden daha fazlası da gelmiyor. Tuzlu şeyler daha fazla kusmama neden oluyor. Bir an önce ekim ayı gelsin herşey düzelsin istiyorum

Günaydın kızlar. Ben bugün ilk defa alışveriş yaptım :) Mothercare'dan 0-3 ay seçimli :)
ilk tulumlar.webp
ilk zıbınlar.webp

Günaydın kızlar. Ben bugün ilk defa alışveriş yaptım :) Mothercare'dan 0-3 ay seçimli :) Eki Görüntüle 1973750 Eki Görüntüle 1973751
Allahim bu ne hiz:)

Yalniz size tavsiye kiyafet zaten cok fazla aliyorsunuz ve cok fazla geliyor sagdan soldan. Bence daha cok buyuk eksikleri gidermeye bakin, sut sagma pompasi, bebek telsizi vs sonralarda cunku ihtiyaclar artip butce azaliyor bunlar kasiyor biraz:)

Back
X