- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.558
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.721
B
Biravucmutluluk
kirmizigitar
ya benim alt karnim igneleniyor boyle sanci gibi bisiy dun gece ve sabah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tiksiniyorum herseyden çıkarmıyorum ama kokular mahvedio benide cnm![]()
Gebelik sonrası kendiliğinden kaybolucak mıymış dökülecek miymiş ne, öyle deniyor
ben de ayni senin gibiyim butum testleri yaptik genetik de dahil igne de kullaniyorum ama hala içim rahat degil bir de benim rahimde miyom var aldirmak istedim ama almadilar çünkü 2.5 cm civari hep sorun cikarmaz dediler ama gene keseye yakin dua ediyorum ins birsey olmaz .Evet oyle aslinda benim doktorum sa ayni seyi soyluyor ama ben yine de atamiyorum bu kaygiyi uzerimden ilkinde doktorum hicbirsey olmaz dedigi halde kut diye kontrolde kalbi durunca.... sanki hep ayni seyi yasayacakmisim gibi geliyo... genetik testlerimizi bile yaptirdik ikimizde de sorun cikmadi ama bunlarin hicbiri rahatlatmiyo beni iste
Tüylenme varsa erkek seninki canımO degilde kizlar bugun fark ettim gobek cevrem fena halde tuylenmis vallaha kocamin gobegi daha cillop:) tuylenme olan varmi baska cok cirkin gorunuyo![]()
Ayyy bende de varrrTüylenme varsa erkek seninki canım
Sabahları öksürünce bi öğürme oluyor bende nedense , birde acıkınca![]()
Ben kiz igne gibi bicak gibikarnı ağrıyan varmı hala benim gibi
Kız sadece o değil , tvde bişey bakıyodum bilmiyorum hangi reklam geçiyodu durduk yere ağladım , ağlamam bitince ben niye ağladım diye bide kendime kızdım
Sanki cenaze çıktı tövbe yaaa
Sarılalım gel kuzum![]()
Bn 7.haftadan beri imom omega kullanıyorum canım hem folic hem dğer vitaminler varGuzel annelerr evet yokmu folic birakip baska ilaca baslayan. Benim folic bittu simdi doktor FEMIX OMEGA diye bi ilac kullanmami soyledi. Arastirdim balik yagiymis. acaba doktorlarla ilac firmalari anlasio ya oyle biseymi yoksa baska bisey mi almaliyim diye hemen almadim. Baska ilac baslayan yada başlayacak olan varsa yazabilir mi bugun alcam ilacimi ona göre. .
yo benim öyle olmadı , zaten pekte sevdiğim şeyler değildi et tavuk balık , şimdide aynıyım yediğim şeyleri yine yiyorum ama dün çok elma yedim , kiraz olsada yesek yaaaöğürtüyle beraber öksürük geliyor öksürdükçe daha çok öğürtü geliyor sonuç lavaboama çok kötü ya sürekli bulanıyor canım hiçbirşey yemek istemiyor o yüzden en sevdiğim şeylerden bile tiksindim
![]()
Arada o igne batmasi bana da oluyo ama agri yok:) keske agrisa daha rahat olucam sankiB Biravucmutlulukkirmizigitar ya benim alt karnim igneleniyor boyle sanci gibi bisiy dun gece ve sabah
![]()
Allahim bu ne hiz:)Günaydın kızlar. Ben bugün ilk defa alışveriş yaptım :) Mothercare'dan 0-3 ay seçimli :) Eki Görüntüle 1973750 Eki Görüntüle 1973751