• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Günaydın canlarım :)
Napıyorsunuz ne var ne yok , forumun hepsini okumaya gücüm yetmedi hemen hemen 30 sayfa :D
Cumartesi günü poğaça yapayım dedim , mayalanmasını bekledim 45 dk oldu kabarmadı 1 saat oldu kabarmadı,
Başladım ağlamaya bu hamur kabarmadı diye :D
Sizdede böyle oluyormu ?

günaydın kızlar

bendede var o ağrı yada acıma hissi diyeyim. hamile pantolonu falan giyiyorum rahat olsun diye ama anlamadım. ultrasonda tam drun baktığı bebeğin olduğu kısımda hep bi acıma ağrı gibi bişey var dün korktum acile gidelim dedim ama sonra bakmazlar diye vaz geçtim normal midir ki bende meraktayım ve korkuyorum:KK43:
Evet canim ya acilde kadin dogum yok benim gittigim hastanede bakmazlar diye gitmedim ama galuba normal iraz arastirdim simdide büyüdüğü icin kendine yer aciomus sag ve sol yanlarda kasikta karinda agrilar kasilmalar olabiliyomus simdilik biraz daha izleyelim bakalim kendimizi

Gunaydin:) kuzum bu belirti olayi biraz karisik. Bulanti bende 3 aydir hic olmuyodu bak 2 gun sabah uyandim fena haldeyim bu sabah hicbiseyim yok. Belki bi hafta daha laylaylom giderim 3 gun yine bulanir. Bence durup dururken bulanmiyo bu midelerimiz, yedigimiz ictigimiz felanda etkiliyo. Korkma o yuzden bence.

Bende mesela uzun zamandir zerre kadar bel kalca kasik agrisi felan kalmadi ona takildim:) neden agrimiyor yaw:)
Sağol cnm benim. Bana en başından bu yana bulantin varsa çok iyi deyip durdu çevredekiler. Bu yüzden bulantim olduğunda ben kendimi mutlu hissediyordum :anneadayı: şimdi 2-3 gündür olmayınca korktum bişeyler ters mi gidiyor diye. İnternet ten okuduklarim da 10. Haftada düşük riski azalıyor mus. Bir de ben hep ya kalbi durursa diye evhamlaniyordum. Ama Dr sen sağlıklı sin esin sağlıklı neden böyle bişey olsun ki dedi. Bizimde aniden Kalbimiz durabilir dedi. Düşününce evet gayet mantikliydi soyledikleri.

Günaydın canlarım :)
Napıyorsunuz ne var ne yok , forumun hepsini okumaya gücüm yetmedi hemen hemen 30 sayfa :KK70:
Cumartesi günü poğaça yapayım dedim , mayalanmasını bekledim 45 dk oldu kabarmadı 1 saat oldu kabarmadı,
Başladım ağlamaya bu hamur kabarmadı diye :KK70:
Sizdede böyle oluyormu ?

valla sen yemek yapabiliyormuşsun canım ben dün yemek yapmaya girdim ağzım burnum kapalı zarzor yemek yaptım valla mutfağın kapısından bile geçmek istemiyorum

valla sen yemek yapabiliyormuşsun canım ben dün yemek yapmaya girdim ağzım burnum kapalı zarzor yemek yaptım valla mutfağın kapısından bile geçmek istemiyorum
Yemek yapmıyorum ben , her yemeğide yiyemiyorum poğaça yapayım dedim onu yaptım kabarmadı diye ağladım :D
Senın durum daha vahim

aynen dün akşam bende dikkat ettim normalde benim göbeğimde tüyler sarıdır ve hiç belli olmaz ama siyah olmaya başlamış bu hiç hayra alamet değil birde göbek mi aldırcaz şimdi :110::110:
Gebelik sonrası kendiliğinden kaybolucak mıymış dökülecek miymiş ne, öyle deniyor

Kız sadece o değil , tvde bişey bakıyodum bilmiyorum hangi reklam geçiyodu durduk yere ağladım , ağlamam bitince ben niye ağladım diye bide kendime kızdım :KK70:
Sanki cenaze çıktı tövbe yaaa :eek:
Sarılalım gel kuzum :KK4::KK60::KK74:
Beni anlatiyosun resmen yaa o deilde biyere gidince veya dışarıdada çok saçma şeylere agliyasm gelio tutuyorum kendimi :KK70:

Sağol cnm benim. Bana en başından bu yana bulantin varsa çok iyi deyip durdu çevredekiler. Bu yüzden bulantim olduğunda ben kendimi mutlu hissediyordum :anneadayı: şimdi 2-3 gündür olmayınca korktum bişeyler ters mi gidiyor diye. İnternet ten okuduklarim da 10. Haftada düşük riski azalıyor mus. Bir de ben hep ya kalbi durursa diye evhamlaniyordum. Ama Dr sen sağlıklı sin esin sağlıklı neden böyle bişey olsun ki dedi. Bizimde aniden Kalbimiz durabilir dedi. Düşününce evet gayet mantikliydi soyledikleri.
Evet oyle aslinda benim doktorum sa ayni seyi soyluyor ama ben yine de atamiyorum bu kaygiyi uzerimden ilkinde doktorum hicbirsey olmaz dedigi halde kut diye kontrolde kalbi durunca.... sanki hep ayni seyi yasayacakmisim gibi geliyo... genetik testlerimizi bile yaptirdik ikimizde de sorun cikmadi ama bunlarin hicbiri rahatlatmiyo beni iste

günaydın kızlar
bende hala karın ağrıları devam bir geçmedi bir iki gün iyi oluyorum sonra gene başlıyor.benim bağırsaklarıma vurdu bu hamilelik ilginç bir şekilde bulantım falan yok hiç.

Tutmaya çalışssamda çoğu yerde pıt pıt dökülüyo elimde değil kısss :KK70:
Dün bende kv ve eltimle otururken konu nerden oraya geldi halaa hatırlamıyorum ama eşimin aylar önce saçma bi nedenden kıskançlık yapıp beni üzdüğü olayı anlattım, hıçkıra hıçkıra ağladım, çocuğa bişey olucak diye zor sakinleştirdiler. Sonra eve geldim hem olayı anlattım diye kendime inanamadım hem de o kadar ağlamama. Hormonlar istila etmiş dört bir yanımı

Back
X