2017 EKİM Anne adayları

Kızlar 10+3 günlük hamileyim çok değişik şekilde her sabah inanılmaz bulantilarim oluyordu ancak 3 gündür hiç sabah bulantim olmuyor gün içinde de olmuyor. Korkmalimiyim? Sizler de durum nedir
Canim tahmini dogum tarihin 31 ekim görünüyor benim de öyle ben bugun 8+6yim senin nasil 10+3 oluyor

Kızlar 10+3 günlük hamileyim çok değişik şekilde her sabah inanılmaz bulantilarim oluyordu ancak 3 gündür hiç sabah bulantim olmuyor gün içinde de olmuyor. Korkmalimiyim? Sizler de durum nedir
Gunaydin:) kuzum bu belirti olayi biraz karisik. Bulanti bende 3 aydir hic olmuyodu bak 2 gun sabah uyandim fena haldeyim bu sabah hicbiseyim yok. Belki bi hafta daha laylaylom giderim 3 gun yine bulanir. Bence durup dururken bulanmiyo bu midelerimiz, yedigimiz ictigimiz felanda etkiliyo. Korkma o yuzden bence.

Bende mesela uzun zamandir zerre kadar bel kalca kasik agrisi felan kalmadi ona takildim:) neden agrimiyor yaw:)

Benim de ya gobegim hep mosmor eee nasil bulacagiz ki damarin olmadigi yerleri
Doktor iğneyi batırıp ilacı vermeden önce az o çubuk kısmını geri çek kan gelirse orada vurma demsti ama bn hem iğneyi hem etimi tutup hemde geri cekemiyorum veriyorum ileri gidiyor

Kızlar gunaydinn . Ya benn kac gundur agriyla uyaniodum ve gun icinde de ayni devam ediyodu bugun daha da artti sanki tam boyle bebegin oldugu yer agriyo alt göbek. Bide belimin sag tarafinda bi nokta agriyo. Ben çok şükür sıkıntısız bulantisiz gidiodum simdi boyle olunca korktum normal mi ki yasayan varmi acaba bebek buyuyo ondanmi 11+3 bugun acaba benm rahatsizliklar yenimi baslicak

Doktor iğneyi batırıp ilacı vermeden önce az o çubuk kısmını geri çek kan gelirse orada vurma demsti ama bn hem iğneyi hem etimi tutup hemde geri cekemiyorum veriyorum ileri gidiyor
Ya onu bende birinden duydum ama deniyorum ih olmuyo oldugu gibi allaha emanet sapliyorum damara gelirse noluyoki fayda etkiyomu acaba

Ay ne mutlu sana:) bende hic agrim yok diye gerim gerim geriliyorum. Zerre kadar kasik bel agrim kalmadi

Aynen bndede sıkıntı yoktu önce böyle giderse kalcaya gecerm bn .. morarıyor o mesele degl agrimasa.
4 aya kadar zaten gobekten uapilabiliyormus sonra kola yada bscaga geciyormussun karin gerildigi icin 4 aydan sonra yapılması zor oluyormus kullanan arkadasim söyledi o cok sukur aldi bebegini kucagina rabbim bizimkilerini de hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsin

Canım benimde böyle ezik gibi ağrıyordu. Gün içinde elim göbeğimde geziyordum. Bol olmasına rağmen Ne giysem rahatsız oldum. Alakası var mı bilmiyorum ama 2gündür alt kısım sadece hamile kilodu ile yatıyorum, ağrı kesildi.

Ay ne mutlu sana:) bende hic agrim yok diye gerim gerim geriliyorum. Zerre kadar kasik bel agrim kalmadi
canim bende oyleydi konustukya grcen gün. Sora hafif agrilar basladi git gide artiyo. Bu seferde tedirgin oluyom normalmi acaba diye doktora kosacak durumumda yok herseferinde allahtan burasi var rahatlatiyoruz kendimizi yada tavsiye aliyoz:) sen doktora gittinmi bi bebegini gor de rahatla

evet bende oyle simdi canim elim göbeğimde bazen bi giriyo sanci suratim asiliyo surekli oturuyom uzanamiyorumdakii dinlenip gecsin biraz ben daha hamilelik adina bisey almadim ama kulodu bi aliyimda deneyeyim bakalim amaca uygun olduguna gore vardır mutlaka faydasi. Haftaya doktora gidicem ikili sonuclarini almaya ozamanda sorarim doktoruma.

Guzel annelerr evet yokmu folic birakip baska ilaca baslayan. Benim folic bittu simdi doktor FEMIX OMEGA diye bi ilac kullanmami soyledi. Arastirdim balik yagiymis. acaba doktorlarla ilac firmalari anlasio ya oyle biseymi yoksa baska bisey mi almaliyim diye hemen almadim. Baska ilac baslayan yada başlayacak olan varsa yazabilir mi bugun alcam ilacimi ona göre. .

günaydın kızlar

bendede var o ağrı yada acıma hissi diyeyim. hamile pantolonu falan giyiyorum rahat olsun diye ama anlamadım. ultrasonda tam drun baktığı bebeğin olduğu kısımda hep bi acıma ağrı gibi bişey var dün korktum acile gidelim dedim ama sonra bakmazlar diye vaz geçtim normal midir ki bende meraktayım ve korkuyorum

Canim tahmini dogum tarihin 31 ekim görünüyor benim de öyle ben bugun 8+6yim senin nasil 10+3 oluyor
Canım benim en başından beri hep 1 hafta önde gidiyor. Geçen hafta pazartesi ultrasonda 9+3 çıktım. Hatta Dr sata göre 8 haftalık olmalı ama gelişimi önde gidiyor ileriki haftalarda yakalar dedi. 7 nisanda 2 li test için gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…