- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.681
Nasil bir hafta farkediyor anlamadimActilar ben kontrole geldim dedim birde dosya acmak istiyorum falan dedim cok azda olsa kalp sesini dinletti dr ozeldekinden daha net duydum ustelik gerci 1 hafta fark ediyo boyle seylerde
Canim tahmini dogum tarihin 31 ekim görünüyor benim de öyle ben bugun 8+6yim senin nasil 10+3 oluyorKızlar 10+3 günlük hamileyim çok değişik şekilde her sabah inanılmaz bulantilarim oluyordu ancak 3 gündür hiç sabah bulantim olmuyor gün içinde de olmuyor. Korkmalimiyim? Sizler de durum nedir
Gunaydin:) kuzum bu belirti olayi biraz karisik. Bulanti bende 3 aydir hic olmuyodu bak 2 gun sabah uyandim fena haldeyim bu sabah hicbiseyim yok. Belki bi hafta daha laylaylom giderim 3 gun yine bulanir. Bence durup dururken bulanmiyo bu midelerimiz, yedigimiz ictigimiz felanda etkiliyo. Korkma o yuzden bence.Kızlar 10+3 günlük hamileyim çok değişik şekilde her sabah inanılmaz bulantilarim oluyordu ancak 3 gündür hiç sabah bulantim olmuyor gün içinde de olmuyor. Korkmalimiyim? Sizler de durum nedir
Benim de ya gobegim hep mosmor eee nasil bulacagiz ki damarin olmadigi yerleriGöbekten mi yapıyorsun iğneyi . Aynı sorunu bnde yaşıyorum heryer damar geçende iğneyi damara vurmusm kanadı morardi
Ne bilim ya bir kac oldu bi de kan cikiyo igneyi cekerkenBenim de ya gobegim hep mosmor eee nasil bulacagiz ki damarin olmadigi yerleri
Aynen bndede sıkıntı yoktu önce böyle giderse kalcaya gecerm bn .. morarıyor o mesele degl agrimasa.Evet bir ikidir benimde morarma kanama oluyor ilk zamanlar yoktu, sanirim hamilelikten yeni damarlar olusuyor vucutta... karin buyuyunce napicaz bilmiyorum
Doktor iğneyi batırıp ilacı vermeden önce az o çubuk kısmını geri çek kan gelirse orada vurma demsti ama bn hem iğneyi hem etimi tutup hemde geri cekemiyorum veriyorum ileri gidiyorBenim de ya gobegim hep mosmor eee nasil bulacagiz ki damarin olmadigi yerleri
Kalcadan vurulabiliyor mu? Kalcaya da kendim vuramam gerci birinin vurmasi lazim hep baska nerelere vuruluyor bu meretAynen bndede sıkıntı yoktu önce böyle giderse kalcaya gecerm bn .. morarıyor o mesele degl agrimasa.
Ya onu bende birinden duydum ama deniyorum ih olmuyo oldugu gibi allaha emanet sapliyorum damara gelirse noluyoki fayda etkiyomu acabaDoktor iğneyi batırıp ilacı vermeden önce az o çubuk kısmını geri çek kan gelirse orada vurma demsti ama bn hem iğneyi hem etimi tutup hemde geri cekemiyorum veriyorum ileri gidiyor
Ay ne mutlu sana:) bende hic agrim yok diye gerim gerim geriliyorum. Zerre kadar kasik bel agrim kalmadiKızlar gunaydinn . Ya benn kac gundur agriyla uyaniodum ve gun icinde de ayni devam ediyodu bugun daha da artti sanki tam boyle bebegin oldugu yer agriyo alt göbek. Bide belimin sag tarafinda bi nokta agriyo. Ben çok şükür sıkıntısız bulantisiz gidiodum simdi boyle olunca korktum normal mi ki yasayan varmi acaba bebek buyuyo ondanmi 11+3 bugun acaba benm rahatsizliklar yenimi baslicak
4 aya kadar zaten gobekten uapilabiliyormus sonra kola yada bscaga geciyormussun karin gerildigi icin 4 aydan sonra yapılması zor oluyormus kullanan arkadasim söyledi o cok sukur aldi bebegini kucagina rabbim bizimkilerini de hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza almamizi nasip etsinAynen bndede sıkıntı yoktu önce böyle giderse kalcaya gecerm bn .. morarıyor o mesele degl agrimasa.
Canım benimde böyle ezik gibi ağrıyordu. Gün içinde elim göbeğimde geziyordum. Bol olmasına rağmen Ne giysem rahatsız oldum. Alakası var mı bilmiyorum ama 2gündür alt kısım sadece hamile kilodu ile yatıyorum, ağrı kesildi.Kızlar gunaydinn . Ya benn kac gundur agriyla uyaniodum ve gun icinde de ayni devam ediyodu bugun daha da artti sanki tam boyle bebegin oldugu yer agriyo alt göbek. Bide belimin sag tarafinda bi nokta agriyo. Ben çok şükür sıkıntısız bulantisiz gidiodum simdi boyle olunca korktum normal mi ki yasayan varmi acaba bebek buyuyo ondanmi 11+3 bugun acaba benm rahatsizliklar yenimi baslicak
Valla ben de allaha emanet sapliyorum bazen kanamiyor bazen de kaniyor valla ayy etki etmiyor mu ki gercektenYa onu bende birinden duydum ama deniyorum ih olmuyo oldugu gibi allaha emanet sapliyorum damara gelirse noluyoki fayda etkiyomu acaba
Siz 12. Haftayi gecmediniz daha demi ayy 12. Haftayi geçince artik devam edecek diye geliyor hos ben 8. Haftayi da gecemedim daha henüz hep 8. Haftada kaybettim bebeklerimiAy ne mutlu sana:) bende hic agrim yok diye gerim gerim geriliyorum. Zerre kadar kasik bel agrim kalmadi
canim bende oyleydi konustukya grcen gün. Sora hafif agrilar basladi git gide artiyo. Bu seferde tedirgin oluyom normalmi acaba diye doktora kosacak durumumda yok herseferinde allahtan burasi var rahatlatiyoruz kendimizi yada tavsiye aliyoz:) sen doktora gittinmi bi bebegini gor de rahatlaAy ne mutlu sana:) bende hic agrim yok diye gerim gerim geriliyorum. Zerre kadar kasik bel agrim kalmadi
evet bende oyle simdi canim elim göbeğimde bazen bi giriyo sanci suratim asiliyo surekli oturuyom uzanamiyorumdakii dinlenip gecsin biraz ben daha hamilelik adina bisey almadim ama kulodu bi aliyimda deneyeyim bakalim amaca uygun olduguna gore vardır mutlaka faydasi. Haftaya doktora gidicem ikili sonuclarini almaya ozamanda sorarim doktoruma.Canım benimde böyle ezik gibi ağrıyordu. Gün içinde elim göbeğimde geziyordum. Bol olmasına rağmen Ne giysem rahatsız oldum. Alakası var mı bilmiyorum ama 2gündür alt kısım sadece hamile kilodu ile yatıyorum, ağrı kesildi.
Kızlar gunaydinn . Ya benn kac gundur agriyla uyaniodum ve gun icinde de ayni devam ediyodu bugun daha da artti sanki tam boyle bebegin oldugu yer agriyo alt göbek. Bide belimin sag tarafinda bi nokta agriyo. Ben çok şükür sıkıntısız bulantisiz gidiodum simdi boyle olunca korktum normal mi ki yasayan varmi acaba bebek buyuyo ondanmi 11+3 bugun acaba benm rahatsizliklar yenimi baslicak
Canım benimde böyle ezik gibi ağrıyordu. Gün içinde elim göbeğimde geziyordum. Bol olmasına rağmen Ne giysem rahatsız oldum. Alakası var mı bilmiyorum ama 2gündür alt kısım sadece hamile kilodu ile yatıyorum, ağrı kesildi.
Canım benim en başından beri hep 1 hafta önde gidiyor. Geçen hafta pazartesi ultrasonda 9+3 çıktım. Hatta Dr sata göre 8 haftalık olmalı ama gelişimi önde gidiyor ileriki haftalarda yakalar dedi. 7 nisanda 2 li test için gideceğim.Canim tahmini dogum tarihin 31 ekim görünüyor benim de öyle ben bugun 8+6yim senin nasil 10+3 oluyor
Cizgi halinde var zaten ama cizginin de disinda komple tuy kapladi gobegimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?