2017 EKİM Anne adayları

Haaaa bak o gelmedi aklima hic... cok fena ya

Bi de bugun fark ettim. Gobek deligimin altinda bir mor damar belirmis daha once belirgin bir samar yoktu. Once morarmis sandim ama sonra baktim damarmis
Göbekten mi yapıyorsun iğneyi . Aynı sorunu bnde yaşıyorum heryer damar geçende iğneyi damara vurmusm kanadı morardi

Tahmin ettim :))) O zaman karin hepten tas gibi oluyor yaa benim cok sıkışık oldgumda karnimin sag tarafi cok agriyo niyeyse oraya bi baski oluyo bende 54 kiloyum aslinda zayif degilim ama yatarken dumduz hissediyorum sertligi ama cok onemli degil bence yaa cunku bebegin tutunma yerleri farkli oluyo hem

Yatarken benimki geri kaciyo bence:) ayaktayken daha belirgin:)

O degilde kizlar bugun fark ettim gobek cevrem fena halde tuylenmis vallaha kocamin gobegi daha cillop:) tuylenme olan varmi baska cok cirkin gorunuyo
Ayy benim de öyle yaa. Çok beyaz bir tenim var, ince tüy bile yoktu. Orta kısımda az vardı onu da lazerletmiştim. Siyah siyah ince tüycükler çıkmış hep

Tam bilmiyorum canım ama pozitif olunca bağışıklığın var demek oluyor diye hatırlıyorum
Canim igg su an o hastaligi geciriyor olsugunu gosterir igm o hastaligi onceden gecirmis oldugunu gosterir. Bagisikligi yani. Ama doktorun soyler sana en dogru cevabi aha bizim gelinde toxoplazma cikmisti:) doktor ete dokunma dedi o kaaaa ahanda cuma gunu dogurdu tas gibi:)

Hıııı. Sağ ol canım, ben bu testleri yaptırmadığım için tam bilmiyorum. Gebelik öncesi bakılmıştı. Herşeye dikkat ediyorum nasılsa diye yeniletmedim. Doktorda herhalde bilgisayarda eski kayıtları görüp istemedi. Troite iki kez baktırdım o kadar. MaşaAllah gelininize :)

Hayir canim
Rubella IgG testi ile daha önceden kızamıkçık enfeksiyonu geçirilip geçirilmediği veya kişinin kızamıkçık aşısı olup olmadığı ortaya çıkar.

Igg gecirdigini gösteriyormuş

Kızlar 10+3 günlük hamileyim çok değişik şekilde her sabah inanılmaz bulantilarim oluyordu ancak 3 gündür hiç sabah bulantim olmuyor gün içinde de olmuyor. Korkmalimiyim? Sizler de durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…