- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.661
Bnde var canm göğüs ten başlayıp dümdüz aşağı doğru tüy almadmda.O degilde kizlar bugun fark ettim gobek cevrem fena halde tuylenmis vallaha kocamin gobegi daha cillop:) tuylenme olan varmi baska cok cirkin gorunuyo
IggRubella pozitif mi cikti anlamadim? İgg mi igm mi?
Benimki de ultrasona gore canim sata gore 4 gun geriden geliyor. Aynen seninki de oyledir :)Senle gunlerimiz yakin bende utrasona gore yaptim imzami cok tatli yaa simdi benimki de oyle hareket ediyordur
Bende de durum ayni cnm hatta komple vücut tuylerimde artış var cogaldilar yaa bide hemen çıkıo lar önceden böle deildiO degilde kizlar bugun fark ettim gobek cevrem fena halde tuylenmis vallaha kocamin gobegi daha cillop:) tuylenme olan varmi baska cok cirkin gorunuyo
Cizgi halinde var zaten ama cizginin de disinda komple tuy kapladi gobegimi:)Bnde var canm göğüs ten başlayıp dümdüz aşağı doğru tüy almadmda.
Hmm bilmiyorum ki noluyo o tehlikeli oldugunu biliyprum ama nasil bir tehlikesi var bilmiyorum kuzum yaaa... kac cikmis degerin?
Bndede durum aynı canm. Progestan dan da kaynaklı birazda kalinlastiriyo tüyleriCizgi halinde var zaten ama cizginin de disinda komple tuy kapladi gobegimi:)
Haaaa bak o gelmedi aklima hic... cok fena yaBndede durum aynı canm. Progestan dan da kaynaklı birazda kalinlastiriyo tüyleri
Göbekten mi yapıyorsun iğneyi . Aynı sorunu bnde yaşıyorum heryer damar geçende iğneyi damara vurmusm kanadı morardiHaaaa bak o gelmedi aklima hic... cok fena ya
Bi de bugun fark ettim. Gobek deligimin altinda bir mor damar belirmis daha once belirgin bir samar yoktu. Once morarmis sandim ama sonra baktim damarmis
Evet bir ikidir benimde morarma kanama oluyor ilk zamanlar yoktu, sanirim hamilelikten yeni damarlar olusuyor vucutta... karin buyuyunce napicaz bilmiyorumGöbekten mi yapıyorsun iğneyi . Aynı sorunu bnde yaşıyorum heryer damar geçende iğneyi damara vurmusm kanadı morardi
Tahmin ettim :))) O zaman karin hepten tas gibi oluyor yaa benim cok sıkışık oldgumda karnimin sag tarafi cok agriyo niyeyse oraya bi baski oluyo bende 54 kiloyum aslinda zayif degilim ama yatarken dumduz hissediyorum sertligi ama cok onemli degil bence yaaVala oyle minciriyom sonra diyom cocugun keyfini kacirmayayim:) bu arada bi sislik geliyp elime ama hani sadece sol tarafimda bi dokuluk seklinde sislik sert felan degil ozellikle cisim cok geldiginde daha cok geliyo elime:) sizinki de o sekilde mi acaba
Aynen benimde oyle ultrasin kagidinda da tarih vardi bende artik degistirdim hep oyle cikiyo diye :))Benimki de ultrasona gore canim sata gore 4 gun geriden geliyor. Aynen seninki de oyledir :)
Yatarken benimki geri kaciyo bence:) ayaktayken daha belirgin:)Tahmin ettim :))) O zaman karin hepten tas gibi oluyor yaa benim cok sıkışık oldgumda karnimin sag tarafi cok agriyo niyeyse oraya bi baski oluyo bende 54 kiloyum aslinda zayif degilim ama yatarken dumduz hissediyorum sertligi ama cok onemli degil bence yaacunku bebegin tutunma yerleri farkli oluyo hem
Ayy benim de öyle yaa. Çok beyaz bir tenim var, ince tüy bile yoktu. Orta kısımda az vardı onu da lazerletmiştim. Siyah siyah ince tüycükler çıkmış hepO degilde kizlar bugun fark ettim gobek cevrem fena halde tuylenmis vallaha kocamin gobegi daha cillop:) tuylenme olan varmi baska cok cirkin gorunuyo
Tam bilmiyorum canım ama pozitif olunca bağışıklığın var demek oluyor diye hatırlıyorumArkadaslar benim rubella serum pozitif kotu mu ya doktora daha sonuc gostermedim
Vala benimde oyle iste heryeri tuy!Ayy benim de öyle yaa. Çok beyaz bir tenim var, ince tüy bile yoktu. Orta kısımda az vardı onu da lazerletmiştim. Siyah siyah ince tüycükler çıkmış hep
Canim igg su an o hastaligi geciriyor olsugunu gosterir igm o hastaligi onceden gecirmis oldugunu gosterir. Bagisikligi yani. Ama doktorun soyler sana en dogru cevabi aha bizim gelinde toxoplazma cikmisti:) doktor ete dokunma dedi o kaaaa ahanda cuma gunu dogurdu tas gibi:)Tam bilmiyorum canım ama pozitif olunca bağışıklığın var demek oluyor diye hatırlıyorum
Hıııı. Sağ ol canım, ben bu testleri yaptırmadığım için tam bilmiyorum. Gebelik öncesi bakılmıştı. Herşeye dikkat ediyorum nasılsa diye yeniletmedim. Doktorda herhalde bilgisayarda eski kayıtları görüp istemedi. Troite iki kez baktırdım o kadar. MaşaAllah gelininize :)Canim igg su an o hastaligi geciriyor olsugunu gosterir igm o hastaligi onceden gecirmis oldugunu gosterir. Bagisikligi yani. Ama doktorun soyler sana en dogru cevabi aha bizim gelinde toxoplazma cikmisti:) doktor ete dokunma dedi o kaaaa ahanda cuma gunu dogurdu tas gibi:)
Hayir canimCanim igg su an o hastaligi geciriyor olsugunu gosterir igm o hastaligi onceden gecirmis oldugunu gosterir. Bagisikligi yani. Ama doktorun soyler sana en dogru cevabi aha bizim gelinde toxoplazma cikmisti:) doktor ete dokunma dedi o kaaaa ahanda cuma gunu dogurdu tas gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?