- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.641
Bnde 2 kere sabah aç karnına yatarken buldm . :)) Bizm bebeklermi saklanıyor yoksaBen karnimda hala yerini bulamadim bastirinca felAn:) :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde 2 kere sabah aç karnına yatarken buldm . :)) Bizm bebeklermi saklanıyor yoksaBen karnimda hala yerini bulamadim bastirinca felAn:) :)
Bence karin yapimizla alakali sen cok zayifsin ya ondandir ben zaten gobek sorunum vardi bi de ustune gaz felan sistim malum:) nerde bulayim bebegi:)Bnde 2 kere sabah aç karnına yatarken buldm . :)) Bizm bebeklermi saklanıyor yoksa![]()
EheheBu sertligi hala bulamadim pogaca gibi benim karnim
Yok anam yok ben bi halt hissetmiyorumEheheben de top gibi bi sertlik hissediyorum
Senle gunlerimiz yakin bende utrasona gore yaptim imzami cok tatli yaa simdi benimki de oyle hareket ediyordurBen dun doktora gittigimde 8+6 ydi ve bacaklari hareket ediyordu :)
Zayıflarn daha çabuk farketmesi gerek degilmi?? Sonuçta yağ yok yani karinda. Ama karın yapısı önemli deri kalindr belki benmBence karin yapimizla alakali sen cok zayifsin ya ondandir ben zaten gobek sorunum vardi bi de ustune gaz felan sistim malum:) nerde bulayim bebegi:)
Maşallah cannmEheheben de top gibi bi sertlik hissediyorum
Dogrudur birde henuz sert bir yapida da degiller :) biran once hissedeydik iyidiEvet dediğin doğru bn 8.haftada gittiğimde elleri hareketlenmisti. Geçen hafta gittiğimde de eli ayağı sürekli oynuyordu doktor ultrsonu oynatıp bastrdikca pozisyon değiştirdi yada zipladi faln. Ama doktor öyle bastırırken bile hissetmedim ben ki . Doktor suan hareketlerini hissedemezsn kesesi henüz geniş ve içinde rahat rahat dönebilir sen bu yüzden hissetmezsn dedi .. sanmiyorum bebek olduğunu o yüzden brde bn hala bebeği bulamiyorum 12 haftaligiz bz sade sabah aç karnına yatarken buldm 1 2 kere.
Evet senin 45 kilo ile muhtemelen kasik bolgen uzandiginda iceri gocuyordur:) belli olur yani bulursun azicik kurcalarsan sanki.Zayıflarn daha çabuk farketmesi gerek degilmi?? Sonuçta yağ yok yani karinda. Ama karın yapısı önemli deri kalindr belki benm
Ya bosver hissedecegim diye karnini mincik mincik etmeYok anam yok ben bi halt hissetmiyorum
Rubella pozitif mi cikti anlamadim? İgg mi igm mi?Arkadaslar benim rubella serum pozitif kotu mu ya doktora daha sonuc gostermedim![]()
Bn çok beceriksizmis sanırım belki dokunuyorum ama anlamıyorum. Bilemicem doktora soracaktm unuttum :)))Evet senin 45 kilo ile muhtemelen kasik bolgen uzandiginda iceri gocuyordur:) belli olur yani bulursun azicik kurcalarsan sanki.
Vala oyle minciriyom sonra diyom cocugun keyfini kacirmayayim:) bu arada bi sislik geliyp elime ama hani sadece sol tarafimda bi dokuluk seklinde sislik sert felan degil ozellikle cisim cok geldiginde daha cok geliyo elime:) sizinki de o sekilde mi acabaYa bosver hissedecegim diye karnini mincik mincik etme![]()
Bosver ya daha fark etmemiz imkansiz bence zaten 14-16 haftalrda ele geliyomus ellediginde karindan biz erken minciriyosBn çok beceriksizmis sanırım belki dokunuyorum ama anlamıyorum. Bilemicem doktora soracaktm unuttum :)))
Belkide canm. Çok aceleciyz :)))Bosver ya daha fark etmemiz imkansiz bence zaten 14-16 haftalrda ele geliyomus ellediginde karindan biz erken minciriyos