• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bu arada annisler.. kanamaniz olmaynca mi kesti dr progestan lari.. yoksa kanamasi olmamasina ragmen kullanan var mi hala ?

Bence karin yapimizla alakali sen cok zayifsin ya ondandir ben zaten gobek sorunum vardi bi de ustune gaz felan sistim malum:) nerde bulayim bebegi:)
Zayıflarn daha çabuk farketmesi gerek degilmi?? Sonuçta yağ yok yani karinda. Ama karın yapısı önemli deri kalindr belki benm

Evet dediğin doğru bn 8.haftada gittiğimde elleri hareketlenmisti. Geçen hafta gittiğimde de eli ayağı sürekli oynuyordu doktor ultrsonu oynatıp bastrdikca pozisyon değiştirdi yada zipladi faln. Ama doktor öyle bastırırken bile hissetmedim ben ki . Doktor suan hareketlerini hissedemezsn kesesi henüz geniş ve içinde rahat rahat dönebilir sen bu yüzden hissetmezsn dedi .. sanmiyorum bebek olduğunu o yüzden brde bn hala bebeği bulamiyorum 12 haftaligiz bz sade sabah aç karnına yatarken buldm 1 2 kere.
Dogrudur birde henuz sert bir yapida da degiller :) biran once hissedeydik iyidi :KK22:

Arkadaslar benim rubella serum pozitif kotu mu ya doktora daha sonuc gostermedim :(

Back
X