• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hc sanmıyorum onun bebek olduğunu senin haftan daha çok kücük..:KK51:
Tam doktorun ultrasonla baktigi yer olunca acaba diyo insan 9.haftadan itibaren bebekler hareketlenirmis hatta biz elimizle bastiriyoruz ya sertlik hissetmek icin pozisyon degistirmesine sebep oluyormusuz rahatsiz oluyomus falan filan :KK69:

Tam doktorun ultrasonla baktigi yer olunca acaba diyo insan 9.haftadan itibaren bebekler hareketlenirmis hatta biz elimizle bastiriyoruz ya sertlik hissetmek icin pozisyon degistirmesine sebep oluyormusuz rahatsiz oluyomus falan filan :KK69:
Ben dun doktora gittigimde 8+6 ydi ve bacaklari hareket ediyordu :)

Hissediyomusun yoksa:) ben vala hicbise hissetmiyorum ya:KK43: karnimi elliyorum yerini bile hissedemiyorum
Yokk ya bnde hissetmiyordum. Doktorun ultrason u koyduğu yerde br ağrı oluyor da tam br agrida değil aglinda içerden isiriyorlar gbi değişik brsey bebektn dolayimi bilmiyorum . Eğer hisseden varsa tarf etmesini isteyecktm :))

Ben sanki karnimin altinda bit bit biseyler hissediyorum.. Ama daha erken degil mi. Sen hissediyor musun?
Çok değişik br ağrı gbi birşey varda o bebekmi onu soracaktm da herkes benim gbi sanırım. Yoksa hissetmedim daha . Ama o ağrı ne acaba bebegn olduğu kısım içerden ısırıliyor gbi oluyor değişik br acı böyle kelebek kanadı çırpar gbi mi desem . Bebek mi gaz mi acep??

Çok değişik br ağrı gbi birşey varda o bebekmi onu soracaktm da herkes benim gbi sanırım. Yoksa hissetmedim daha . Ama o ağrı ne acaba bebegn olduğu kısım içerden ısırıliyor gbi oluyor değişik br acı böyle kelebek kanadı çırpar gbi mi desem . Bebek mi gaz mi acep??
Ben de anlamadim..

Evet dediğin doğru bn 8.haftada gittiğimde elleri hareketlenmisti. Geçen hafta gittiğimde de eli ayağı sürekli oynuyordu doktor ultrsonu oynatıp bastrdikca pozisyon değiştirdi yada zipladi faln. Ama doktor öyle bastırırken bile hissetmedim ben ki . Doktor suan hareketlerini hissedemezsn kesesi henüz geniş ve içinde rahat rahat dönebilir sen bu yüzden hissetmezsn dedi .. sanmiyorum bebek olduğunu o yüzden brde bn hala bebeği bulamiyorum 12 haftaligiz bz sade sabah aç karnına yatarken buldm 1 2 kere.

Yokk ya bnde hissetmiyordum. Doktorun ultrason u koyduğu yerde br ağrı oluyor da tam br agrida değil aglinda içerden isiriyorlar gbi değişik brsey bebektn dolayimi bilmiyorum . Eğer hisseden varsa tarf etmesini isteyecktm :))
Canim arkadasim 18 haftalik hamilr hala bagirsak hareketlerinden baska bisey hissrtmiyorum diyo. Daha imkansiz yani

Back
X