• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben de devlete gidiyorum ama aciyolar. Varya illa kendilerinden nefret ettircek bu devlet doktorlari
Yavrucum bazi devlet hast. çok modern aletlerde öyle, ama bazilari oyle degil ve o yuzden doktorlar bilincli acmiyorlarmis.... aslinda kotuluk icin degil onlarda mesleki bir deformasyon olusuyor maalesef keske bizide anlasalar bunlar bizim can parçamız ;)

Yavrucum bazi devlet hast. çok modern aletlerde öyle, ama bazilari oyle degil ve o yuzden doktorlar bilincli acmiyorlarmis.... aslinda kotuluk icin degil onlarda mesleki bir deformasyon olusuyor maalesef keske bizide anlasalar bunlar bizim can parçamız :KK66:

Bana da ayni hastanede bi doktor kalp atisi gorunuyo dedi ama hic ses felan acmadi bikac gun snra farkli bi doktora gittim kontrole kalp atisini duymus muydun dedi ben de doktor gormus de ben duymadim malesef dedim.oyle diyince acti kadin sesi sagolsun icimi rahatlatti

Eneeee:) neyse ya cihazdan filandir belki o zaman. Takilmasin bence. Kendi doktorunla kontrolun ne zaman?
Kontrolum 3 nisan da yani haftaya pazartesi ben kalp atisi icin gittim baska seyle karsilastim uff hep stres hep stress haftanin yaninda 7+6+-5 yaziyordu ama bebek kucuk geldi 1.5 cm benimko minimini olacak herhalde

Bana da ayni hastanede bi doktor kalp atisi gorunuyo dedi ama hic ses felan acmadi bikac gun snra farkli bi doktora gittim kontrole kalp atisini duymus muydun dedi ben de doktor gormus de ben duymadim malesef dedim.oyle diyince acti kadin sesi sagolsun icimi rahatlatti
Benim doktorum da acmiyor sesi ama gosteriyor kalp grafisini. Bende duymadim sesi ama gordugum icin takilmiyorum pek

Neden acmiolar cnm kalp atışı sesini ben hc söylemem Dr um açar söyler nabzını fln sormadan

Back
X