- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.581
Hadi yaaaaÇok kötüyüm canım, her hafta rapor almadan bitmiyor, iyiyim dediğim halde bile masada yatıyorum ders falan anlatmak imkansız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaaaÇok kötüyüm canım, her hafta rapor almadan bitmiyor, iyiyim dediğim halde bile masada yatıyorum ders falan anlatmak imkansız.
ben sordum var mi kalp atisi var dedii ayy o kadar uyuzdu ki tovbe yarabbim neyseCanim:) doktor kalp atisi var yada yok dedi mi sana?
Işte benim 8+4de 1.5 cm ultrasyin cihazlarına gore farkediyor mu acaba7 hafta 4 günlükken gitmişim doktora. O gün benim 1.4 cm'miş.
Seninde bence erkek bebişin olacak o zaman canım göğüsler kız çocukta şilermişGöğüs demisken 75 giyiyordum hala gidiyorum hc bir değişiklik ağrı yok aynı . Sadece ucu siyahlasdi hemde baya bildiğin kara oldu :)
Vala hiç kusmadığım için bilmyrm canım benm hep bulanıyo kusma yok ama bi arkadaşım 5.ayına kadar kusmştu allah yardmcın olsn kusmak çok zor insanın bütün vücudu ağrıyorVenmle ilgilenin ya ben hala niye kusuyommmmm![]()
İlgincmis... sesi acaydi da rahatlasaydin... cidden uyuz bi doktormus:)ben sordum var mi kalp atisi var dedii ayy o kadar uyuzdu ki tovbe yarabbim neyse
Devlette acmiyolarmisİlgincmis... sesi acaydi da rahatlasaydin... cidden uyuz bi doktormus:)
Eneeee:) neyse ya cihazdan filandir belki o zaman. Takilmasin bence. Kendi doktorunla kontrolun ne zaman?Devlette acmiyolarmis![]()
Devlette acmiyolarmis![]()
Yavrucum bazi devlet hast. çok modern aletlerde öyle, ama bazilari oyle degil ve o yuzden doktorlar bilincli acmiyorlarmis.... aslinda kotuluk icin degil onlarda mesleki bir deformasyon olusuyor maalesef keske bizide anlasalar bunlar bizim can parçamızBen de devlete gidiyorum ama aciyolar. Varya illa kendilerinden nefret ettircek bu devlet doktorlari
Bilemedim canım.Işte benim 8+4de 1.5 cm ultrasyin cihazlarına gore farkediyor mu acaba
Yavrucum bazi devlet hast. çok modern aletlerde öyle, ama bazilari oyle degil ve o yuzden doktorlar bilincli acmiyorlarmis.... aslinda kotuluk icin degil onlarda mesleki bir deformasyon olusuyor maalesef keske bizide anlasalar bunlar bizim can parçamız![]()
Kontrolum 3 nisan da yani haftaya pazartesi ben kalp atisi icin gittim baska seyle karsilastim uff hep stres hep stress haftanin yaninda 7+6+-5 yaziyordu ama bebek kucuk geldi 1.5 cm benimko minimini olacak herhaldeEneeee:) neyse ya cihazdan filandir belki o zaman. Takilmasin bence. Kendi doktorunla kontrolun ne zaman?
Benim doktorum da acmiyor sesi ama gosteriyor kalp grafisini. Bende duymadim sesi ama gordugum icin takilmiyorum pekBana da ayni hastanede bi doktor kalp atisi gorunuyo dedi ama hic ses felan acmadi bikac gun snra farkli bi doktora gittim kontrole kalp atisini duymus muydun dedi ben de doktor gormus de ben duymadim malesef dedim.oyle diyince acti kadin sesi sagolsun icimi rahatlatti
Neden acmiolar cnm kalp atışı sesini ben hc söylemem Dr um açar söyler nabzını fln sormadanBana da ayni hastanede bi doktor kalp atisi gorunuyo dedi ama hic ses felan acmadi bikac gun snra farkli bi doktora gittim kontrole kalp atisini duymus muydun dedi ben de doktor gormus de ben duymadim malesef dedim.oyle diyince acti kadin sesi sagolsun icimi rahatlatti
Neden acmiolar cnm kalp atışı sesini ben hc söylemem Dr um açar söyler nabzını fln sormadan
Benim doktorum zararli oldugunu soyluyor. Ama bence cihazi bozuk:)Neden acmiolar cnm kalp atışı sesini ben hc söylemem Dr um açar söyler nabzını fln sormadan
Anladım cnm bende gidicem çarşamba ense kalınlığı ve testler içinYok aciyolar yani daha kalp icin iki kere gittim birinde baska doktordu acmadi ama ikincisi acti carsamba yine gitcem bakalm acicak mi
GercektenmiBenim doktorum zararli oldugunu soyluyor. Ama bence cihazi bozuk:)
Anladım cnm bende gidicem çarşamba ense kalınlığı ve testler için![]()