• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Evet cnm erken ben de pazartesi gitmiştim haftaya çarşamba yapalım testleri ense kalinliginada o zaman bakarız biraz daha büyüsün dedi bzm ki hep önde çıkıo bide

Benimde 7+0ken 7+5 cikmisti bu sefer nolcak acaba:) aslinda hic de gidesim yok ama bi gidim yine de strese giriyorum hastaneye gitcem.diye

Benimde 7+0ken 7+5 cikmisti bu sefer nolcak acaba:) aslinda hic de gidesim yok ama bi gidim yine de strese giriyorum hastaneye gitcem.diye
Hem geç dollenme dio Dr hem önde çıkıo herseferinde bişi anlamadım ☺evet stres oluo cnm bendede inşallah testlerimizde bi sorun çıkmaz hiçbirimizin :dua:

:) bugun ben inanilmaz bulanti yasiyorum ama kusma ogurme yok sadece fena halde bulaniyo canim hicbisey yapmak istemiyoooo
Yasayamiyorsun ama hissediyorsun deel mi? :)

Kuzum allah yardımcın olsun zor ya o duygu kotu bide aglamakli oluyon dun esim gelince basmistim ağlamayı :(

Çok kötüyüm canım, her hafta rapor almadan bitmiyor, iyiyim dediğim halde bile masada yatıyorum ders falan anlatmak imkansız.
Bende aynıyım cnm bide arabayla gidiyorum okula yolum uzak oda korkutuyor 10+10 gün rapor aldım ama heyet de verebilir doktoruna rapor hakkının olmadığını söylersin

:) bugun ben inanilmaz bulanti yasiyorum ama kusma ogurme yok sadece fena halde bulaniyo canim hicbisey yapmak istemiyoooo

Bugün ben de aynıyım ne güzel bulantım geçti diye seviniyordum.. Bi de yataktan çıkamadım bugün eşim işteydi aradı hazırlan dedi de öyle kalktım hazırlandım.. Fena bi halsizlik var..

Bugün ben de aynıyım ne güzel bulantım geçti diye seviniyordum.. Bi de yataktan çıkamadım bugün eşim işteydi aradı hazırlan dedi de öyle kalktım hazırlandım.. Fena bi halsizlik var..
Kussam belki rahatlarim ama kusmak ta yok kuru kuru bulaniyo aman allahim ne fena... zaten bas agrisiyla uyaniyorum... sipa daha kac santim ki bu kaaa dengemi bozuyo:)

Back
X