- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.601
Evet cnm erken ben de pazartesi gitmiştim haftaya çarşamba yapalım testleri ense kalinliginada o zaman bakarız biraz daha büyüsün dedi bzm ki hep önde çıkıo bideBenim onlar icin daha erken saniirim 9+4 olcam carsamba:)
Evet cnm erken ben de pazartesi gitmiştim haftaya çarşamba yapalım testleri ense kalinliginada o zaman bakarız biraz daha büyüsün dedi bzm ki hep önde çıkıo bide
Hem geç dollenme dio Dr hem önde çıkıo herseferinde bişi anlamadım ☺evet stres oluo cnm bendede inşallah testlerimizde bi sorun çıkmaz hiçbirimizinBenimde 7+0ken 7+5 cikmisti bu sefer nolcak acaba:) aslinda hic de gidesim yok ama bi gidim yine de strese giriyorum hastaneye gitcem.diye
Hem geç dollenme dio Dr hem önde çıkıo herseferinde bişi anlamadım ☺evet stres oluo cnm bendede inşallah testlerimizde bi sorun çıkmaz hiçbirimizin
Yok canm senin dediğin farklı benimkinden sor sn onu doktoraIcinin beyazligi gorunen bi sivilce gibi felan goruntusu
Bugn bn çok iyiym maşallah sen nasılsın1 kere ama sonra mide hazimsizligi ve ogurmem devam ediyor
Bnde öyle duydum canm doktorun tahmini de erkekti. Br dahaki kontrolde kesinleştireczzSeninde bence erkek bebişin olacak o zaman canım göğüsler kız çocukta şilermiş
Yok canm senin dediğin farklı benimkinden sor sn onu doktora
Sana ne oldu neden pasif üye oldunSıktım valla cıktı icindekiler :)
Aynen canim bende cok iyiyim ogurme ve bulanti yok yemek yaptımBugn bn çok iyiym maşallah sen nasılsın
:) bugun ben inanilmaz bulanti yasiyorum ama kusma ogurme yok sadece fena halde bulaniyo canim hicbisey yapmak istemiyooooAynen canim bende cok iyiyim ogurme ve bulanti yok yemek yaptım
Yasayamiyorsun ama hissediyorsun deel mi? :):) bugun ben inanilmaz bulanti yasiyorum ama kusma ogurme yok sadece fena halde bulaniyo canim hicbisey yapmak istemiyoooo
Yaaaa ne oldu snaASıktım valla cıktı icindekiler :)
Çok şükür bugn hava guzl nisan var gttim acildm birz ondn iyiym sanırım :)Aynen canim bende cok iyiyim ogurme ve bulanti yok yemek yaptım
Bende aynıyım cnm bide arabayla gidiyorum okula yolum uzak oda korkutuyor 10+10 gün rapor aldım ama heyet de verebilir doktoruna rapor hakkının olmadığını söylersinÇok kötüyüm canım, her hafta rapor almadan bitmiyor, iyiyim dediğim halde bile masada yatıyorum ders falan anlatmak imkansız.
O degilde benim hic kasik agrim kalmamis olmasi normal mi?Yasayamiyorsun ama hissediyorsun deel mi? :)
Kuzum allah yardımcın olsun zor ya o duygu kotu bide aglamakli oluyon dun esim gelince basmistim ağlamayı
:) bugun ben inanilmaz bulanti yasiyorum ama kusma ogurme yok sadece fena halde bulaniyo canim hicbisey yapmak istemiyoooo
Yavrucum o bende de yokO degilde benim hic kasik agrim kalmamis olmasi normal mi?
Kussam belki rahatlarim ama kusmak ta yok kuru kuru bulaniyo aman allahim ne fena... zaten bas agrisiyla uyaniyorum... sipa daha kac santim ki bu kaaa dengemi bozuyo:)Bugün ben de aynıyım ne güzel bulantım geçti diye seviniyordum.. Bi de yataktan çıkamadım bugün eşim işteydi aradı hazırlan dedi de öyle kalktım hazırlandım.. Fena bi halsizlik var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?