- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.501
Tabii ki. Umarım gösterir.Bnide etiketler misin bizim doğum tarihlerimiz aynı görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki. Umarım gösterir.Bnide etiketler misin bizim doğum tarihlerimiz aynı görünüyor
Ben de göbek çevresinde kalp atışı gibi atışlar görünüyorum göbek atar mı öyle ayol yoksa bebeğin varlığından mı öyle :)Selam canlar :) bugun 12 kisi misafir agirladim yoruldum vallahi yabelim koptu resmen. Meme muhabbetine girmissiniz bakiyorum da. Benimkilere 2 hafta önce 95 c sütyen aldim su anda sıkıyor gibi vallahi. Ben dogumdan sonraya 150 falan olcam gibi sanirim. Bu arada 2 gündür soluma yattiğimda sanki pıtpıtlar hissediyorum. Özellikle bu sabah sanki kelebek uçuyo gibi pır pır bişeyler hissettim. Bebişim midir acaba yaa çok merak ettim
![]()
Sende de oluyor mu öyleKız bacım bebiş heralde ya :) yani inşallah öyledir vallahi çok heveslendim ben![]()
Selam canlar :) bugun 12 kisi misafir agirladim yoruldum vallahi yabelim koptu resmen. Meme muhabbetine girmissiniz bakiyorum da. Benimkilere 2 hafta önce 95 c sütyen aldim su anda sıkıyor gibi vallahi. Ben dogumdan sonraya 150 falan olcam gibi sanirim. Bu arada 2 gündür soluma yattiğimda sanki pıtpıtlar hissediyorum. Özellikle bu sabah sanki kelebek uçuyo gibi pır pır bişeyler hissettim. Bebişim midir acaba yaa çok merak ettim
![]()
Ben de göbek çevresinde kalp atışı gibi atışlar görünüyorum göbek atar mı öyle ayol yoksa bebeğin varlığından mı öyle :)
Kız bacım bebiş heralde ya :) yani inşallah öyledir vallahi çok heveslendim ben![]()
Sende de oluyor mu öyle![]()
Kizlar o bahsettikleriniz bende hamileligin basindan beri oluyyo soyluyorum ya:) ama sanirim kendi bagirsak ve gobek atimimiz bunlar.
Ben hep hissediyorum ilk haftadan beri:)Kız kendi bağırsak ve göbek atımları olsa hamile olmadan da hissederdik heralde. Simdi başladı bende amaaaaabebiş bence ooooo ümitliyim ben
![]()
Belkide canm bazı doktorlar öyle oluyo işte16. Hafta cok gec degil mi ya cok var daha. 12. Haftada gidince esim sorcak belki soyler tahminini o zaman :)
Bende ailemin minnakiyim 10 yas kucuk kardeslerim bile hormonlu gibi beni gectiler bende o yuzden kendimi minnak hissederdim fakat benden minnak birileri ile yanyana durunca bende kendimi hormonlu dev gibi hissediyorumHahahah cok sasirdim:) vala sevindim hatta:) yalniz degilmisim:) ekim annelerinin minnaklari bizi:) en minnak biziz :) bende topuklu giyiyodum bi ara su an giyemiyorum sa sonra hiraktim ya:) esim cok uzun sadece yan yana epey komik duruyoruz ama nabalim:)
Bak senin erkek demekki ondan uclari karardi:) bizim kiz demekki buyudu fosur fosur:) benim ucu koyulmadi bile bi ton felan:) hatta daha bile beyaz olabilirGöğüs demisken 75 giyiyordum hala gidiyorum hc bir değişiklik ağrı yok aynı . Sadece ucu siyahlasdi hemde baya bildiğin kara oldu :)
Hahahahhahah el annem sen:) hala mi kusuyosun? Hic kusmadim bende size ozeniyorum:) kuru kuru bulaniyor midem ama lopur lopur goturuyorum vala istahim masallah:)Venmle ilgilenin ya ben hala niye kusuyommmmm![]()
Kesssskeee benim olsaHahahahhahah el annem sen:) hala mi kusuyosun? Hic kusmadim bende size ozeniyorum:) kuru kuru bulaniyor midem ama lopur lopur goturuyorum vala istahim masallah:)
Bak senin erkek demekki ondan uclari karardi:) bizim kiz demekki buyudu fosur fosur:) benim ucu koyulmadi bile bi ton felan:) hatta daha bile beyaz olabilir
Morardi yaaa canlarimmmGöğüs demisken 75 giyiyordum hala gidiyorum hc bir değişiklik ağrı yok aynı . Sadece ucu siyahlasdi hemde baya bildiğin kara oldu :)