• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Selam canlar :) bugun 12 kisi misafir agirladim yoruldum vallahi ya :KK43: belim koptu resmen. Meme muhabbetine girmissiniz bakiyorum da. Benimkilere 2 hafta önce 95 c sütyen aldim su anda sıkıyor gibi vallahi. Ben dogumdan sonraya 150 falan olcam gibi sanirim. Bu arada 2 gündür soluma yattiğimda sanki pıtpıtlar hissediyorum. Özellikle bu sabah sanki kelebek uçuyo gibi pır pır bişeyler hissettim. Bebişim midir acaba yaa çok merak ettim:KK49::KK200:

Selam canlar :) bugun 12 kisi misafir agirladim yoruldum vallahi ya :KK43: belim koptu resmen. Meme muhabbetine girmissiniz bakiyorum da. Benimkilere 2 hafta önce 95 c sütyen aldim su anda sıkıyor gibi vallahi. Ben dogumdan sonraya 150 falan olcam gibi sanirim. Bu arada 2 gündür soluma yattiğimda sanki pıtpıtlar hissediyorum. Özellikle bu sabah sanki kelebek uçuyo gibi pır pır bişeyler hissettim. Bebişim midir acaba yaa çok merak ettim:KK49::KK200:
Ben de göbek çevresinde kalp atışı gibi atışlar görünüyorum göbek atar mı öyle ayol yoksa bebeğin varlığından mı öyle :)

Ben de göbek çevresinde kalp atışı gibi atışlar görünüyorum göbek atar mı öyle ayol yoksa bebeğin varlığından mı öyle :)

Kız bacım bebiş heralde ya :) yani inşallah öyledir vallahi çok heveslendim ben :anneadayı::KK200:

Sende de oluyor mu öyle :KK49:

Kizlar o bahsettikleriniz bende hamileligin basindan beri oluyyo soyluyorum ya:) ama sanirim kendi bagirsak ve gobek atimimiz bunlar.

Hahahah cok sasirdim:) vala sevindim hatta:) yalniz degilmisim:) ekim annelerinin minnaklari bizi:) en minnak biziz :) bende topuklu giyiyodum bi ara su an giyemiyorum sa sonra hiraktim ya:) esim cok uzun sadece yan yana epey komik duruyoruz ama nabalim:)
Bende ailemin minnakiyim 10 yas kucuk kardeslerim bile hormonlu gibi beni gectiler bende o yuzden kendimi minnak hissederdim fakat benden minnak birileri ile yanyana durunca bende kendimi hormonlu dev gibi hissediyorum:KK70: bi garip oluyorum cok kisa degilim ama iste alistigim ortama gore kisa ve zayifim :spor:

Göğüs demisken 75 giyiyordum hala gidiyorum hc bir değişiklik ağrı yok aynı . Sadece ucu siyahlasdi hemde baya bildiğin kara oldu :)
Bak senin erkek demekki ondan uclari karardi:) bizim kiz demekki buyudu fosur fosur:) benim ucu koyulmadi bile bi ton felan:) hatta daha bile beyaz olabilir

Back
X