• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Göğüs demisken 75 giyiyordum hala gidiyorum hc bir değişiklik ağrı yok aynı . Sadece ucu siyahlasdi hemde baya bildiğin kara oldu :)
Verdigin belirti ve soyledigin teze gore senin oglun mu olcak ne ben 80 b takiyordum destekli simdi desteksiz tasiyo artik evde takmiyorum free takiliyorm ama bi ara cikip cuplari buyutecem :KK31:

Bak senin erkek demekki ondan uclari karardi:) bizim kiz demekki buyudu fosur fosur:) benim ucu koyulmadi bile bi ton felan:) hatta daha bile beyaz olabilir
Bugn aynı şeyi annemde söyledi kesn erkek o zamn dedi ama hayırlısı :) ondada öyle olmuş erkek hamilelklerinde. Br dahaki kontrolde kesinleştireczz :) az büyüyeydi iyiydi ama zatn küçüktü son aylarda büyür mü??

Bugn aynı şeyi annemde söyledi kesn erkek o zamn dedi ama hayırlısı :) ondada öyle olmuş erkek hamilelklerinde. Br dahaki kontrolde kesinleştireczz :) az büyüyeydi iyiydi ama zatn küçüktü son aylarda büyür mü??
Sut dolacak onlara buyur:) bi de kilo alinca buyur:) ay ben versem ya bi tanesini paylassaniz vala yeter hepinize:)

Benm bu hafta çoğaldı canm ya . Ne alaka bnde bilmiyorum umarm geçer yoksa rahattm yani :KK43: uçları demi koyulaşan kısım
Evet kiz cok morardi sanki akşamları daha fazla ;) arada o kadar aciyor ki ucu :(

Allah beterinden saklasin insallah bebeisler iyidir ;) Bugun ne ağladım acaba bisi mi oldu diye :( sizde zaten benlen ilgilenmediniz :mad:

Ondn mi az oldu acaba. Bn buğday tenliym çok bariz belli siyahlık ve ucu büyüdü bilmiyorum artk. Hayirlisi olsn ama eğer bna kesn erkek derse tezi doğrulams olucz br kez daha

Ay bazi emziren kadinlarda goruyodum cok tuhaf geliyodu bana o kararma olayi. Resmen kadife gibi biseye benziyodu:) benim oyle olmaz heralde ya o derece degismez gibi hissediyorum

Evet kiz cok morardi sanki akşamları daha fazla :KK66: arada o kadar aciyor ki ucu :KK43:

Allah beterinden saklasin insallah bebeisler iyidir :KK66: Bugun ne ağladım acaba bisi mi oldu diye :KK43: sizde zaten benlen ilgilenmediniz :mad:
Sen kayboldun kuzm bugn ya ..:KK15: Rabbim acılarını göstermesin inslh gececk bugünlerde. O ağrı bndede var iki gündr ucu sızlıyor sadece sende de mi öyle. Kız snada erkek demsti demi doktor:KK5:

Ay bazi emziren kadinlarda goruyodum cok tuhaf geliyodu bana o kararma olayi. Resmen kadife gibi biseye benziyodu:) benim oyle olmaz heralde ya o derece degismez gibi hissediyorum
Ah hc sorma eltimi görüp gülmüstm kapkara diye aynı dedign gbi çok tuhaf geliyor suan aslında bugn öyle tuhaf geldi aynada görünce :( ay bebekler iyi olsunda ne yapalmm

Back
X