- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.521
Cnm bende kusuyorum hala yapacak brsey yok. 16.hafya kadr sabredicz gene bugn iyiym bn akşam toparladmVenmle ilgilenin ya ben hala niye kusuyommmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende kusuyorum hala yapacak brsey yok. 16.hafya kadr sabredicz gene bugn iyiym bn akşam toparladmVenmle ilgilenin ya ben hala niye kusuyommmmm![]()
Verdigin belirti ve soyledigin teze gore senin oglun mu olcak ne ben 80 b takiyordum destekli simdi desteksiz tasiyo artik evde takmiyorum free takiliyorm ama bi ara cikip cuplari buyutecemGöğüs demisken 75 giyiyordum hala gidiyorum hc bir değişiklik ağrı yok aynı . Sadece ucu siyahlasdi hemde baya bildiğin kara oldu :)
Benimde bugun mide berbat soda felan ise yaramiyo kola iciyorum simdi Allah affetsin :):)
Azalmali degil mi ? Tansiyon dustu kulaklarım agirdi beeCnm bende kusuyorum hala yapacak brsey yok. 16.hafya kadr sabredicz gene bugn iyiym bn akşam toparladm![]()
Bugn aynı şeyi annemde söyledi kesn erkek o zamn dedi ama hayırlısı :) ondada öyle olmuş erkek hamilelklerinde. Br dahaki kontrolde kesinleştireczz :) az büyüyeydi iyiydi ama zatn küçüktü son aylarda büyür mü??Bak senin erkek demekki ondan uclari karardi:) bizim kiz demekki buyudu fosur fosur:) benim ucu koyulmadi bile bi ton felan:) hatta daha bile beyaz olabilir
Esmer misn beyaz tenli mi?? CanmYaa benim de koyulasmadi kiz mi o zaman ben yuzde 99 erkek hissediyorum :)
Sut dolacak onlara buyur:) bi de kilo alinca buyur:) ay ben versem ya bi tanesini paylassaniz vala yeter hepinize:)Bugn aynı şeyi annemde söyledi kesn erkek o zamn dedi ama hayırlısı :) ondada öyle olmuş erkek hamilelklerinde. Br dahaki kontrolde kesinleştireczz :) az büyüyeydi iyiydi ama zatn küçüktü son aylarda büyür mü??
Esmer misn beyaz tenli mi?? Canm
Morardi yaaa canlarimmm![]()
Benm bu hafta çoğaldı canm ya . Ne alaka bnde bilmiyorum umarm geçer yoksa rahattm yaniAzalmali degil mi ? Tansiyon dustu kulaklarım agirdi bee![]()
Güzel olurdu yahu :)))Sut dolacak onlara buyur:) bi de kilo alinca buyur:) ay ben versem ya bi tanesini paylassaniz vala yeter hepinize:)
Evet kiz cok morardi sanki akşamları daha fazlaBenm bu hafta çoğaldı canm ya . Ne alaka bnde bilmiyorum umarm geçer yoksa rahattm yaniuçları demi koyulaşan kısım
Ondn mi az oldu acaba. Bn buğday tenliym çok bariz belli siyahlık ve ucu büyüdü bilmiyorum artk. Hayirlisi olsn ama eğer bna kesn erkek derse tezi doğrulams olucz br kez dahaBeyazim ben :)
HahahaSut dolacak onlara buyur:) bi de kilo alinca buyur:) ay ben versem ya bi tanesini paylassaniz vala yeter hepinize:)
Evet kiz cok morardi sanki akşamları daha fazlaarada o kadar aciyor ki ucu
Allah beterinden saklasin insallah bebeisler iyidirBugun ne ağladım acaba bisi mi oldu diye
sizde zaten benlen ilgilenmediniz
![]()
O da beni uzdu ne kustum yemedim bisiy ;(Hahah kiyamam :):) aglama bebegi üzmeee
Ondn mi az oldu acaba. Bn buğday tenliym çok bariz belli siyahlık ve ucu büyüdü bilmiyorum artk. Hayirlisi olsn ama eğer bna kesn erkek derse tezi doğrulams olucz br kez daha
Sen kayboldun kuzm bugn ya ..Evet kiz cok morardi sanki akşamları daha fazlaarada o kadar aciyor ki ucu
Allah beterinden saklasin insallah bebeisler iyidirBugun ne ağladım acaba bisi mi oldu diye
sizde zaten benlen ilgilenmediniz
![]()
O da beni uzdu ne kustum yemedim bisiy ;(
Ah hc sorma eltimi görüp gülmüstm kapkara diye aynı dedign gbi çok tuhaf geliyor suan aslında bugn öyle tuhaf geldi aynada görünceAy bazi emziren kadinlarda goruyodum cok tuhaf geliyodu bana o kararma olayi. Resmen kadife gibi biseye benziyodu:) benim oyle olmaz heralde ya o derece degismez gibi hissediyorum