- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.481
benimde sol gogus daha buyuk:) bende kız olsun istiyorum merakla bekliyorum ya bir belli olsa da:)Ay inş canım bana herkes kız diyor banada kız gibi geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde sol gogus daha buyuk:) bende kız olsun istiyorum merakla bekliyorum ya bir belli olsa da:)Ay inş canım bana herkes kız diyor banada kız gibi geliyor
Sorma artık bi öğrensek bebek kıyafetleri gördkçe içim gidiyobenimde sol gogus daha buyuk:) bende kız olsun istiyorum merakla bekliyorum ya bir belli olsa da:)
Tam anlayamadim aciyo gibi mi sag tarafi? Gobek deliginden ip cekiliyo gibi bise bende olmuyo. Bende anca sol karnimda bi degisik kasilma var anlamadigim sanki sol tarafimdaki kaslar kisalmis gibiKızlar, göbek deliğimin sağ yanındaki yumurta büyüklüğünde bir alan ezik gibi ağrıyor. Bir de göbek deliğimden içe doğru bir ip çekiliyor sanki dünden beri. Normaldir di mi yaa.
E onceden de sol daha buyuktu:) hala gecerlimi bu:)sol gogus sagdan buyukse kız bebek olurmus![]()
gecerlidir sanırım:)) demekki erkek olsa sol fazla buyumeyip sag buyuyecekti :)) ay merak ediyorum sol gogsu buyuk olanlr cinsiyeti ogrenince yazsınE onceden de sol daha buyuktu:) hala gecerlimi bu:)
Sen de bendensin. Ben de bayan memeyim :)) Benimkiler de daha da buyudu dolgunlasti hassasiyet benim de gecti. 90 bedenim simdi kac oldum bilmiyorum.Keske verilebilse! İnan kucultme operasyonu arastiriyorum dogum sonrasi. Sirt agrisi yapiyor. Sirf memeyim:) o destekli sutyenlere nasil ozeniyorum ama i ih hep toparlayici kullanmak zorundayim
Bikaç yere baktım şimdi, ağrı normal yazıyor gerilmeden dolayı, daha bu haftada ne gerilmesiyse.Tam anlayamadim aciyo gibi mi sag tarafi? Gobek deliginden ip cekiliyo gibi bise bende olmuyo. Bende anca sol karnimda bi degisik kasilma var anlamadigim sanki sol tarafimdaki kaslar kisalmis gibi
Ben 95 i gördüm görmemezlikten geldimSen de bendensin. Ben de bayan memeyim :)) Benimkiler de daha da buyudu dolgunlasti hassasiyet benim de gecti. 90 bedenim simdi kac oldum bilmiyorum.
Benim sağ büyüdü, ama her ikisi de halaa küçük. Çarşamba günü doktora gidicem bakalım cinsiyeti görebilecek miyizgecerlidir sanırım:)) demekki erkek olsa sol fazla buyumeyip sag buyuyecekti :)) ay merak ediyorum sol gogsu buyuk olanlr cinsiyeti ogrenince yazsın![]()
Sen görürsen benimde görmem lazım :) öğrenirsen hemen yazBenim sağ büyüdü, ama her ikisi de halaa küçük. Çarşamba günü doktora gidicem bakalım cinsiyeti görebilecek miyiz
85 c takiyodum ama simdi muhtemeln d cup olmustur. Bi de boy cok kisa olunca sirf meme oluyorsun:)Sen de bendensin. Ben de bayan memeyim :)) Benimkiler de daha da buyudu dolgunlasti hassasiyet benim de gecti. 90 bedenim simdi kac oldum bilmiyorum.
Yetismis olabilirim :) dogumdan sonra 100 olur diyorum :)Ben 95 i gördüm görmemezlikten geldim![]()
Ben de çok uzun sayilmam canim 1.64 boyum.85 c takiyodum ama simdi muhtemeln d cup olmustur. Bi de boy cok kisa olunca sirf meme oluyorsun:)
Ya allah askina boyu 160 uzeri olanlar kisayim demesin:) 148 ile hayat surmeye calisiyos:) beni marketlerin otomatik kapilari gormuyo acilmiyo otomaik sen ben de cok uzun sayilmam diyosun yaw:)Ben de çok uzun sayilmam canim 1.64 boyum.
Kiz ben seni yerim :)) Etrafımda fidan gibiler var hep bana ondan kisa geliyorum heralde. Minyon iyidir iyi yerim seni :)Ya allah askina boyu 160 uzeri olanlar kisayim demesin:) 148 ile hayat surmeye calisiyos:) beni marketlerin otomatik kapilari gormuyo acilmiyo otomaik sen ben de cok uzun sayilmam diyosun yaw:)
Hehehheh:) iyidir yaw:) cok sukur elimiz kolumuz tutuyo akli dengemiz yerinde boylu boslu koca da bulmusuz:)Kiz ben seni yerim :)) Etrafımda fidan gibiler var hep bana ondan kisa geliyorum heralde. Minyon iyidir iyi yerim seni :)
Benim kardesim 1.83 boyunda. Abla ben minyon seviyorum kucaklayinca koltuk altima sigsin diyor :)) minyon makbul dalyan gibi koca da bulmussun bebek de geliyor daha ne olsun :))Hehehheh:) iyidir yaw:) cok sukur elimiz kolumuz tutuyo akli dengemiz yerinde boylu boslu koca da bulmusuz:)
Tamam şekerim, etiketlerim seniSen görürsen benimde görmem lazım :) öğrenirsen hemen yaz![]()
Bnide etiketler misin bizim doğum tarihlerimiz aynı görünüyorTamam şekerim, etiketlerim seni
Hehehhe evet dusunuyorum da hic kisa sevgilim olmadi en kisasi 183 tu:) minnak minnak seviyolar sanirsam bizi :)Benim kardesim 1.83 boyunda. Abla ben minyon seviyorum kucaklayinca koltuk altima sigsin diyor :)) minyon makbul dalyan gibi koca da bulmussun bebek de geliyor daha ne olsun :))