• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar, göbek deliğimin sağ yanındaki yumurta büyüklüğünde bir alan ezik gibi ağrıyor. Bir de göbek deliğimden içe doğru bir ip çekiliyor sanki dünden beri. Normaldir di mi yaa.
Tam anlayamadim aciyo gibi mi sag tarafi? Gobek deliginden ip cekiliyo gibi bise bende olmuyo. Bende anca sol karnimda bi degisik kasilma var anlamadigim sanki sol tarafimdaki kaslar kisalmis gibi

Keske verilebilse! İnan kucultme operasyonu arastiriyorum dogum sonrasi. Sirt agrisi yapiyor. Sirf memeyim:) o destekli sutyenlere nasil ozeniyorum ama i ih hep toparlayici kullanmak zorundayim
Sen de bendensin. Ben de bayan memeyim :)) Benimkiler de daha da buyudu dolgunlasti hassasiyet benim de gecti. 90 bedenim simdi kac oldum bilmiyorum.

Tam anlayamadim aciyo gibi mi sag tarafi? Gobek deliginden ip cekiliyo gibi bise bende olmuyo. Bende anca sol karnimda bi degisik kasilma var anlamadigim sanki sol tarafimdaki kaslar kisalmis gibi
Bikaç yere baktım şimdi, ağrı normal yazıyor gerilmeden dolayı, daha bu haftada ne gerilmesiyse.
İp çekilme hissi; daha önce laparoskopi geçirdim göbek deliğimde minik bi dikiş var acaba onla mı alakalı. Çarşamba günü kontrolüm, bi gelseydi

gecerlidir sanırım:)) demekki erkek olsa sol fazla buyumeyip sag buyuyecekti :)) ay merak ediyorum sol gogsu buyuk olanlr cinsiyeti ogrenince yazsın :KK70:
Benim sağ büyüdü, ama her ikisi de halaa küçük. Çarşamba günü doktora gidicem bakalım cinsiyeti görebilecek miyiz

Ya allah askina boyu 160 uzeri olanlar kisayim demesin:) 148 ile hayat surmeye calisiyos:) beni marketlerin otomatik kapilari gormuyo acilmiyo otomaik sen ben de cok uzun sayilmam diyosun yaw:)
Kiz ben seni yerim :)) Etrafımda fidan gibiler var hep bana ondan kisa geliyorum heralde. Minyon iyidir iyi yerim seni :)

Hehehheh:) iyidir yaw:) cok sukur elimiz kolumuz tutuyo akli dengemiz yerinde boylu boslu koca da bulmusuz:)
Benim kardesim 1.83 boyunda. Abla ben minyon seviyorum kucaklayinca koltuk altima sigsin diyor :)) minyon makbul dalyan gibi koca da bulmussun bebek de geliyor daha ne olsun :))

Back
X