- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.161
Aynen canm. Ya bazn bakıyorum ama sonra diyorum acele ediyorsun. Boşu boşuna kendimi korkutuyorum .:) zamani gelince iyice arastiririz piyasayi
Benm eşim ne dedi biliyor musun bna


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canm. Ya bazn bakıyorum ama sonra diyorum acele ediyorsun. Boşu boşuna kendimi korkutuyorum .:) zamani gelince iyice arastiririz piyasayi
Valla bilmiyorum ama banada boyle dediler haklisin gercektenErken haftalarda her ikiside olabiliyorms kız diyor doktor 12.hafta ama erkegn organı gelişmekte henüz sonra anne br gidiyo erkek cikiyo. Sonra kordon geliyor erkek diyor kız çıkıyor. Ama bn o kordon olayini çok saçma buluyorum kordonla pipi nasıl karıştırılır ya kör mü bu doktorlar kordon up uzunpipi küçük ve dik nasl karışıyor yani bn sok. Kimse öyle brsy yasamasn ya alistr kendini oğlan çksin kız:)
Gunaydinnn :) ay memleketim diye övmüyorum diye başlıyor musum :)Gecikmiş bir günaydın canım sana ve herkese :)
Mesajını okudum da ben şok :) Doğum fiyatlarına yani :) Ne ucuz memlekette yaşıyorsunuz bacım kıymetini bilin valla..Ben geçen gittiğimde meraktan doğum fiyatı aldım özel sigorta indirimi ile 5500 tl fiyat verdiler..Sgk anlaşması yok hastanenin bide.Indirimsiz fiyatı hiç sormadım bile :) Tabi çok daha ucuz yerler var hizmete göre ve tercih meselesi ama ben normal doğumda ilk dogumumu yaptıran doktorumdan vazgecemiyorum
Ama başka fiyatları duyunca da şaşırmamak elde değil :)
Gel gel br abici daha. Valla çok cektm bu abi meselesinde kenar mahalle de oturuyorduk eskiden abisi olan kızlara kmse brsey diyemezdi bize laf atarlardı sürekli pesimizde dolaşırlardı ne bilim hep br ayrıcalık gbi geldi abi olmasi ilk çocuğumu sırf bu yüzden erkek istiyorum Rabbim biliyor kalbimi asla ayirt ettiğinden degl. Yinede iyisini bilir Allah inslh gönlümüzdeki olurValla bilmiyorum ama banada boyle dediler haklisin gercektenbenimde neyim olur hic hissedemiyorum hayirlisi olsun da bende herkes gibi once abi olsun istiyorum bakalim
![]()
bazı doktorlar 11. haftada söylüyorlar :) benimde nisanın başında kontrolüm. belli olur belki diye düşündüm :) kızımda 17. haftada anca öğrenebilmiştik :)
Aynen canm. Ya bazn bakıyorum ama sonra diyorum acele ediyorsun. Boşu boşuna kendimi korkutuyorum .
Benm eşim ne dedi biliyor musun bnasen doguramazsn dedi sezeryan yaptırırız dedi .
beni resmen küçümsedi . Diyorum ki inadına normal için elimden geleni yapacm doguraym da gör diyorum.
Kan sulandırmasının ne zararı var ben kanım sulansın diye hergün iğne yapıyorum![]()
Gunaydinnn :) ay memleketim diye övmüyorum diye başlıyor musum :)
Neyse şaka br yana sizi duyuncada bn sok oluyorm. Maaslarinizda ona göredir sanırm yaşam standartları sonuçta. Mesela şahsen bnm eşim o masrafları kaldıramaz ev kira birikim yok tek calisiyo ne bilim . Bize Gore çok çok fazla o fiyatlar bn öyle bir yerde yaşıyor olsam mecbr devlete giderm. :)
Ay evet ya benim cevredede hamile cok sadece biri kiz bide bana dediler simdilik. Bende hep erkek hissediyodum ruyamda bile görmüştüm bebegi ogrenmeden bi gün önce iki haftadır hislerim belirsizlesmisti. Degisirmiki acaba hemen kabullenmek istemiom yoksa birazcik üzülürüm deisirse. Cok hareketli ziplio dedi bebisime cok heyecanli diilmi yaa bi sürü sey sorcaktim doktora bebisimi izlemeye daldim unuttum çıktım isim aramaya baslayabiliriz yavastan artıkBat a Gore 11+0 da +5 çıkıyorsa önden gidiyordur ne guzl. Valla öyle bnm etrafındaki hamilelern hepsi erkek bnm ablamda hamile 7 aylk oda erkek. :)
Sabah erken kalktığında çok oluyorsa sn migdemi boş birakiyorsun sabah erkn kalkınca iştah daha açık oluyor bnce bol bol ye aç kalma hc . Bnmde bulanmalar vardı aslında ama ayva ve limon sürekli yedm belkide bastırdı ve kolay gecti o haftalarm :)
Uyuz kız deli ediyor beni . Çok bilmiş işte . İnslh kolay doğumlar nasip etsn RabbimHayir ya moralini bozma nerden biliomus doguramicani sanki kendi dogurmus acisini gormus de sana doguramazsin diyo :):)
Esimde erkek diyo internetten belirtilere bakip bakip erkek annesi guzellesir kiz annesi cirkinlesir sen guzellestin bence erkek diyoHayirlisi olsn canm. Geçen eşim ultrason görüntüleribe bakıyordu smdi bunun başı neresi bn hc anlamıyorum deynce babam atladı kocaman oğlanı görmüyormusn eli ayağı herşeyi belli dedi babam bn sokkk. Videoyu izlemslerdideneyse annemde dedi ki kız o kız dedi babam da bakta gör diyor. Hayırlı gerçekten böyle tepkiler oluyor etraftan . Bnada genelde kız diyorlar ablam annem kuzenler bn hep kız diye düşünüyoruz br eşim brde babam erkek diyor . Annenin rüyalari çıkar derler bnde iki kere gördüm erkek dedi ultrason da hayırlısı olsn Rabbim iyisini bilir .
Aynen bnde heyecandan brsy sormak bile gelmedi aklımaAy evet ya benim cevredede hamile cok sadece biri kiz bide bana dediler simdilik. Bende hep erkek hissediyodum ruyamda bile görmüştüm bebegi ogrenmeden bi gün önce iki haftadır hislerim belirsizlesmisti. Degisirmiki acaba hemen kabullenmek istemiom yoksa birazcik üzülürüm deisirse. Cok hareketli ziplio dedi bebisime cok heyecanli diilmi yaa bi sürü sey sorcaktim doktora bebisimi izlemeye daldim unuttum çıktım isim aramaya baslayabiliriz yavastan artık
Doğru erkekde guzllesirmissn brde göğüslerne bak baklm çok şişme varmı brde hassaslık oldumu??Esimde erkek diyo internetten belirtilere bakip bakip erkek annesi guzellesir kiz annesi cirkinlesir sen guzellestin bence erkek diyo![]()
Uyuz kız deli ediyor beni . Çok bilmiş işte . İnslh kolay doğumlar nasip etsn Rabbimson ay bol bol hurma yiyelm ve yuruyelm doğuma gitmeden önce sıcak suyla duş alalm eğer telaş yapmazsak sıcak suda oturalm biraz . Zatn sancı çekerken yürüyüş falan yaparsn açılma çabuk olurmuş . Hayirlisi yanımda tecrübeli birini götürmek istiyorum ama panik atak br ablamdan başka gidebilick kimse yok.
İyi bari ye canm normal öğünler de de beslenmene dikkat et boş migde daha çok bulaniyo :)yataktan kalkar kalkmaz çubuk krakere yapışıyorum canım birde servisteyken işe gelesiye kadar 1 paket çubuk kraker bitiyor tabi şimdi onu da yiyemiyorum gerçi sürekli bişeyler yiyorum aslında masamı bir görsen zerzevatçı gibiyim![]()
Doğru düşünüyorsun.Fiyatlara göre maaşlar da biraz daha yüksek sanırım.Yada mesleğe göre değişiyor.Askeri ücretle çalışanda çok.Tabi herkesin standartına göre hastaneler var.Ben mesela ilk önce evime daha yakın diye sgk anlaşmalı bir özel hastaneye gidecektim ama ordaki tanıdığım doktor ayrılmış gitmekten vazgeçtim.Bize yakın bir hastane dahaa çılmış doğum fiyatı çok daha uygun ama yeni açıldığı için yenidogan yoğun bakım vs guvenmiyorum.. Doğum diyip gecmemek gerekiyor Allah korusun ama erken doğum vs yada doğumda herhangi bir komplikasyon gelişirse bebek yoğun bakım iyi olan hastaneler çok daha güvenilir.Dediğim gibi tercih ve güven meselesi..Inşallah hepimiz sağ salim sorunsuz bebeklerimizi kucagimiza alırız :)Gunaydinnn :) ay memleketim diye övmüyorum diye başlıyor musum :)
Neyse şaka br yana sizi duyuncada bn sok oluyorm. Maaslarinizda ona göredir sanırm yaşam standartları sonuçta. Mesela şahsen bnm eşim o masrafları kaldıramaz ev kira birikim yok tek calisiyo ne bilim . Bize Gore çok çok fazla o fiyatlar bn öyle bir yerde yaşıyor olsam mecbr devlete giderm. :)
Demi ama bizim burda tıp fakültesin de o fiyata tüp bebek yapıyorlar :)))) harbiden çok fazla yani bizim doğum dan önce parayı br kenara koymamiz lazm yok sa doğum yaptığım ay masraflarda sıkışırz . O yüzden erkenden hersyini hazır edicez doğumda ne bekler bilemeyiz sonuçta . :) Diğer ay cinsiyet kesinlesirse bn baslicam alisverisede esimi sıkıştırmadn yavaş yavaş tadını da çıkara cikara 9.aya kadr tamamlicamBenim vercek durumum var olsa dahi vermem o parayi sonucta doktor ayni doktor ve verdikleri hizmet ayni hizmet. Bana enayilik gibi geliyo biraz acikcasi. 5500 tl nedir ya cocugu kendileri yaratiyo sanki.
Amin amin benimde abim var o yuzden iyi oluyor hayirlisi AllahtanGel gel br abici daha. Valla çok cektm bu abi meselesinde kenar mahalle de oturuyorduk eskiden abisi olan kızlara kmse brsey diyemezdi bize laf atarlardı sürekli pesimizde dolaşırlardı ne bilim hep br ayrıcalık gbi geldi abi olmasi ilk çocuğumu sırf bu yüzden erkek istiyorum Rabbim biliyor kalbimi asla ayirt ettiğinden degl. Yinede iyisini bilir Allah inslh gönlümüzdeki olur![]()