- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #6.181
sakin ol bak zaten herseyi biliyoruz artık maşallah :) o günler gelsin hele bi hersey hallolur inşallah :)




Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakin ol bak zaten herseyi biliyoruz artık maşallah :) o günler gelsin hele bi hersey hallolur inşallah :)
Evet Rabbim en iyisini bilir. :)Amin amin benimde abim var o yuzden iyi oluyor hayirlisi Allahtan![]()
Evet var resmen buyuduler tovbestagfurullahDoğru erkekde guzllesirmissn brde göğüslerne bak baklm çok şişme varmı brde hassaslık oldumu??
Benimki de büyük çıkıyor her gitmemde.Kizlaaar çalışıyorum col takip edemiom konuyu daha once ogrenen oldu mu bilmiyorum ama ilk haber benden gelsin bugun 11 +0 iz ikili taramaya gittim sabah ve doktorum kiza benziyo dediii hep erkek hissediyodum. Baska ogrenen oldumu. Bide ben sat a gore doktorda oyle bakiodu 11+0 ama verdiği resimde 11w5 yaziodu hangisi dogruki eve gelince fark ettim
İnslh yapar canm ya yapmazsa koyarsin burda nuba bakarzDoğru düşünüyorsun.Fiyatlara göre maaşlar da biraz daha yüksek sanırım.Yada mesleğe göre değişiyor.Askeri ücretle çalışanda çok.Tabi herkesin standartına göre hastaneler var.Ben mesela ilk önce evime daha yakın diye sgk anlaşmalı bir özel hastaneye gidecektim ama ordaki tanıdığım doktor ayrılmış gitmekten vazgeçtim.Bize yakın bir hastane dahaa çılmış doğum fiyatı çok daha uygun ama yeni açıldığı için yenidogan yoğun bakım vs guvenmiyorum.. Doğum diyip gecmemek gerekiyor Allah korusun ama erken doğum vs yada doğumda herhangi bir komplikasyon gelişirse bebek yoğun bakım iyi olan hastaneler çok daha güvenilir.Dediğim gibi tercih ve güven meselesi..Inşallah hepimiz sağ salim sorunsuz bebeklerimizi kucagimiza alırız :)
Bu arada benim kontrolum yarin ikili test vs yapilacak çok heyecanlıyım :) Dua et banada bir tahminde bulunsun doktorum oğlum bizden çok merakta :))
Neden öyle dedin kız. Gogusler ck şişip sertlesirse kız olurmuş derler değişiklik olmaz ucu kararında erkek olur derler . Bilimsel olarak da gerçeklik payı varmis iki kadın hormonu birleşince göğüsler alıp başını gidiyormuşEvet var resmen buyuduler tovbestagfurullahhasaslikta var ama ilk zmanlardaki gibi agrimiyor tabi :)))
Ay evet benimki de oyle sanki yüzüyor gibiydi ancak bizim gibiler yazar onlarda yeni olduğu icin belirleyici olmaz ama genelde doktorlarin dedikleri cikiyo nadir oluyo degisen. Ne kaldi surda bi kac hafta daha bekleyelim. Sora dizmeye baslariz pembeleri mavileri ilk kiyafetini almak icin sabirsizlaniyorumAynen bnde heyecandan brsy sormak bile gelmedi aklımabenmkide zipliyordu canm ellerini sallıyordu özellikle bacakları.
Bnde değişir diye umitlenmiyorum bir konu açmak istiyorum aslında 11. 12.haftadaki tahminler tutmusmu yoksa değişmişmi br anket yapaym diyorum sonra kimse cvb vermiyor diye vazgeciyorum. Yoksa merk ediyorum yani öyle gucel br konuda yok baktm iyice..
Öncelikle şunu söylemeliyim ki konuşurken biraz daha dikkat edersek çok daha iyi olur..Ben kimseyi kirmamaya calisiyorum ama ayni bilinc herkeste yok.Enayilik diye nitelendirdiginiz tercih meselesi.Herkesin durumuna gore secenek var ve Istanbulda her hastanede doktor ve hizmet ayni degil..Heryerde epidural yapilamaz,konfor ve hizmet ayni degil ve herkes kendisi icin daha iyi olani kendisi bilir kimse kasiramaz.Benim eşimden dolayı özel sigortalarimiz var ve bankamız karşılıyor masraflarimizin çoğunu.Neden en iyi,guvendigim alıştığım doktoru ve en konforlu hastaneyi secmeyeyim?Benim vercek durumum var olsa dahi vermem o parayi sonucta doktor ayni doktor ve verdikleri hizmet ayni hizmet. Bana enayilik gibi geliyo biraz acikcasi. 5500 tl nedir ya cocugu kendileri yaratiyo sanki.
ayy benim kızımmı olcak acaba:)uclarda renk degisimi yok ama buyudu doldu iciNeden öyle dedin kız. Gogusler ck şişip sertlesirse kız olurmuş derler değişiklik olmaz ucu kararında erkek olur derler . Bilimsel olarak da gerçeklik payı varmis iki kadın hormonu birleşince göğüsler alıp başını gidiyormuş![]()
Aynen öyle canm kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum birde saldırırlar sonra erkek kız ne farkı var diye sanki farkı var denilmiş gbi. Var öyle tipler. Bekleyecez artk.Ay evet benimki de oyle sanki yüzüyor gibiydi ancak bizim gibiler yazar onlarda yeni olduğu icin belirleyici olmaz ama genelde doktorlarin dedikleri cikiyo nadir oluyo degisen. Ne kaldi surda bi kac hafta daha bekleyelim. Sora dizmeye baslariz pembeleri mavileri ilk kiyafetini almak icin sabirsizlaniyorum
Normalde buyuk degildir bana gore bayagi buyudu bakalim yaa cinsiyet zamani gelince teyit ederiz bu teziNeden öyle dedin kız. Gogusler ck şişip sertlesirse kız olurmuş derler değişiklik olmaz ucu kararında erkek olur derler . Bilimsel olarak da gerçeklik payı varmis iki kadın hormonu birleşince göğüsler alıp başını gidiyormuş![]()
Ben hamile olmadan once 2 bucuk 3 ay hic geçmez öğrenmek icim saniyodum ama bi baktim gecmis yine oyle olur yakinda netlesor esya seçimlerimizi konuşuruz burda. Keşke daha fazla vakit ayirabilsem yakinimda kimsem yok burda beraber takip edip paylasmak cok guzel oluyo valla yazamasamda hergün okuyorum sizlerdenAynen öyle canm kimsenin ilgileneceğini sanmıyorum birde saldırırlar sonra erkek kız ne farkı var diye sanki farkı var denilmiş gbi. Var öyle tipler. Bekleyecez artk.
Buyuk cikmis bence onemli degil gelissinlerde:)Boylar nasil kizlar. Sat 11+0 ulturason 11+5 boy 4.87 cm çıktı normalmiki acaba
Büyük ihtimal canm . Çok kişiye sordm herkes doğruladı yani tabiki kesn değil ultrason bile o %100u vermiyor . Göğüsleri çok büyüyen genelde kız oluyormuş. :)ayy benim kızımmı olcak acaba:)uclarda renk degisimi yok ama buyudu doldu ici
Kız o benmiydim bn bazen hissederim öyle kesin değil.Normalde buyuk degildir bana gore bayagi buyudu bakalim yaa cinsiyet zamani gelince teyit ederiz bu tezibu arada tahminim iyi diyordun ya sence benim neyim olur? Bakalim doğru cikacak mi
![]()
Yaz canm katil bize . Burda 3 5 çenesiz varız ancak konuşuyoruz sabah akşam burdayz başka kimse katilmiyor sizde gelin :)) artk bu ara cinsiyet konusurz 5.ay sonrası eşya konusurz gbi geliyor banaBen hamile olmadan once 2 bucuk 3 ay hic geçmez öğrenmek icim saniyodum ama bi baktim gecmis yine oyle olur yakinda netlesor esya seçimlerimizi konuşuruz burda. Keşke daha fazla vakit ayirabilsem yakinimda kimsem yok burda beraber takip edip paylasmak cok guzel oluyo valla yazamasamda hergün okuyorum sizlerden
Oyle bi yorum gordum sanki ondan kiz tuh yaa neyse bakalimKız o benmiydim bn bazen hissederim öyle kesin değil.Sna birşey hissetmedm canm hc düsünuyorm ı ıhh valla hc içime brsey gelmiyor
![]()