• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

O araştırmayı sevmez çok duymuştur patavatsız br eltm ve görümcem var onlardan duyduğunu dusunuyorum. Ustune görmeyi bile ablasindan duymuştu çok salakça neden böyle şeylerden bahsederler ki kardeşlerine. :işsiz:
Bna çok mantıklı gelmedi hadi suyu gelirse aniden sonuçta son ay vajinayada çok yaklaşıyorlar. Aşağı iniyorlar iyice.
Ne ilginc ya nasil paylasiyorlar utanmadan :olamaz:

Valla hc deme benm eşimde çok duskun normalde kavga ediyoruz bu konuda ne çok istiyon diye :KK70: 2buck yilllk evliyz gunlk olsn desen yokk demZ yani smdi düsünuyorm iyi dayaniyo :rolleyes:

benimki de öyle canım ona kalsa günde 3 defa falan olur herhalde ama ben biraz isteksizim o konuda bende5 yıllık evliyim ama 2,5 yılı işkence gibi geçti adamcağız daha o zaman bişey yapamadı zaten sistit yüzünden çok çektim doğru dürüst ilişkimiz olmadı desem yeri hastanelik oluyordum :KK23::KK23: ama şimdi bazen ben kendimi tutamıyorum kendimden hiç bu performansı beklemezdim bazen bana geliyorlar valla onunda zaten hazır yanı hayır demiyor :KK70::KK70::KK70:

Anaaaaa gorumce ve eltiye gel:) ben acikcasi doktorum israrla iliskiye ara vermeyin zarari yok kaslara yarari gar dediyse de yok ayol agrim var sancim kaygim var hic adami eyleyemem :) canim cekerse o baska:)
Yani bn sokkk . O zamn yeni evliydik ben bile bilmiyordum üstüne görmeyi.. eltm desen kayninin yanında hamile kaldığında tek atışta diye bahseden br kadın herşeyi beklerim :)

Aynen bz kaygılı hatunlariz uzak durmaliyz eşlerden ;)

benimki de öyle canım ona kalsa günde 3 defa falan olur herhalde ama ben biraz isteksizim o konuda bende5 yıllık evliyim ama 2,5 yılı işkence gibi geçti adamcağız daha o zaman bişey yapamadı zaten sistit yüzünden çok çektim doğru dürüst ilişkimiz olmadı desem yeri hastanelik oluyordum :KK23::KK23: ama şimdi bazen ben kendimi tutamıyorum kendimden hiç bu performansı beklemezdim bazen bana geliyorlar valla onunda zaten hazır yanı hayır demiyor :KK70::KK70::KK70:
Sistis çok kötü birşey ya bnde yasadm daha 3 4 ay önce. Brde yeniliyor sürekli ilişkide de canın çok yaniyo.. bugüne şükür o zamn canm istek varsa sorunda yoksa gebelignde iyi bile gelirmiş :) siz devm edn

Sistis çok kötü birşey ya bnde yasadm daha 3 4 ay önce. Brde yeniliyor sürekli ilişkide de canın çok yaniyo.. bugüne şükür o zamn canm istek varsa sorunda yoksa gebelignde iyi bile gelirmiş :) siz devm edn

valla zaten doctor eşimin yanında ilişki yasağı yok dedi ya eşimi tutabilene aşk olsun hatta kaç akşamdır yanaşıyorda mide fena olunca bişey yapamıyor garibim :KK70::KK70:bana hiç dokunma çok fenayım üstüne kusarım valla diyorum bakıyorum vazgeçiyor şu midem bir düzelse de normal hayatıma dönebilsem resmen insan kılığından çıktım :KK30::KK30::confused::confused:

Hee ondansa bol bol yeriz . Ama bn o alma gbi olanı çok seviyorum hatta suan canm istiyorda bulunmuyor o sadece sonbaharda bulunuyor. :KK43:

Valla öyle bazn onalr konuşurken bn utanıyorum.
Bol bol yeme kuzu herseyin fazlasi sıkıntı gunde en fazla 5 6 adet yazıyordu :KK72: valla oyle bi anlattinki simdi bende istedim elma gibi olan hurmadan:KK45:

Allah yardimcin olsun ya cok kotuymus gercekten

valla zaten doctor eşimin yanında ilişki yasağı yok dedi ya eşimi tutabilene aşk olsun hatta kaç akşamdır yanaşıyorda mide fena olunca bişey yapamıyor garibim :KK70::KK70:bana hiç dokunma çok fenayım üstüne kusarım valla diyorum bakıyorum vazgeçiyor şu midem bir düzelse de normal hayatıma dönebilsem resmen insan kılığından çıktım :KK30::KK30::confused::confused:
Bulantı gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun . Benm çok normal seyrediyor :) anlays gösteriyorsa yine iyi..

Bol bol yeme kuzu herseyin fazlasi sıkıntı gunde en fazla 5 6 adet yazıyordu :KK72: valla oyle bi anlattinki simdi bende istedim elma gibi olan hurmadan:KK45:

;) İşte brde bu sorunumuz var ne dense canimz istiyor :)

Bulantı gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun . Benm çok normal seyrediyor :) anlays gösteriyorsa yine iyi..

ay amin canım inşallah çok fazla sürmez şu bulantılarda bebişimi de adam akıllı beslerim :anne::anne: yok o konuda çok şanslıyım hayatta ısrar etmez çok anlayışlıdır sağolsun :KK74::KK74:

Kizlar:) yarin kontrolum vardi ama ben bir yandan hala oluyorum yarin sabah gelinimizi doguma aliyorlarmis :) cok duygulandim ama bir yandan da gerildim... hamile oldugumuzu bir hafta arayla ogrenmistik ve ben bebegimi kaybetmistim. Su an bende dogum telasinda olacaktim yoksa. Dogurmadan yine hamile kaldim cok sukur ama simdi zaten gerginim ya bi de bu dogum ustu bise olursa diye iyice korkuyorum.
Seni çok iyi anlıyorum. Bende düşük yapmasaydım bu ay doğmuş olucaktı. Görümcem de Benden 2ay öndeydi. Doğumuna gittim, tabi belli etmedim ama içim çok buruk oldu. Kucağıma almaya bile çekindim. Etrafımdaki gözler bana acıyormuş gibi geldi. Hele kv ezik gibi hissettirdi kendimi. Çok geçmedi hamile olduğumu öğrendim.
Bak sen şimdi hamilesin ne güzel. Hiç kötü düşünme canım, herşey güzel olacak Allah'ın izniyle. 6,5ay sonra sende kucağına alacaksın buna İnan

Seni çok iyi anlıyorum. Bende düşük yapmasaydım bu ay doğmuş olucaktı. Görümcem de Benden 2ay öndeydi. Doğumuna gittim, tabi belli etmedim ama içim çok buruk oldu. Kucağıma almaya bile çekindim. Etrafımdaki gözler bana acıyormuş gibi geldi. Hele kv ezik gibi hissettirdi kendimi. Çok geçmedi hamile olduğumu öğrendim.
Bak sen şimdi hamilesin ne güzel. Hiç kötü düşünme canım, herşey güzel olacak Allah'ın izniyle. 6,5ay sonra sende kucağına alacaksın buna İnan
Ay insallah canim ya insallah. Hayir yarin kontrole gitmeye bile korkuyorum kotu bir haber alirsam yegenimin dogdugu gun almayayim diye... cok degisik bi duygu inan yasamayan anlayamaz asla

Bizim evde eksik olmaz hurma. Ben daha önceki gebeliğimde hergün5-7 tane yiyordum ve kanamam oldu. Meğer Rahim ağzını açıyormuş, geç öğrendim. Şimdi yemeyin kızlar sakın. Doğuma yakın yemek lazımmış. Hatta Hz. Meryem (radıyallahu anh) ' in hurma ağacının altında Doğum yaptığı söyleniyor.

ay amin canım inşallah çok fazla sürmez şu bulantılarda bebişimi de adam akıllı beslerim :anne::anne: yok o konuda çok şanslıyım hayatta ısrar etmez çok anlayışlıdır sağolsun :KK74::KK74:
Bebegn henüz yediklerinden beslenmiyor canm. Kanından besleniyor merk etme 3.aydan sonra bulantm geçer rahatlarsn. Yersiniz bebeginle birlikte bolbol :)

Bizim evde eksik olmaz hurma. Ben daha önceki gebeliğimde hergün5-7 tane yiyordum ve kanamam oldu. Meğer Rahim ağzını açıyormuş, geç öğrendim. Şimdi yemeyin kızlar sakın. Doğuma yakın yemek lazımmış. Hatta Hz. Meryem (radıyallahu anh) ' in hurma ağacının altında Doğum yaptığı söyleniyor.
Evet evet dedim ya son aylarda diye
kotu birsey olmamistir insallah kanamada? sonra

Back
X