• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar pek olmaz bende ama bugun az once mutfaga gitmek icin kalkarken bebegim solda duruyor sol kasigima bir bicak saplandi kaldim oldugum yerde hareket edemedim 10-15 saniye sonra gecti hicbisey yok gibi... bu neden oluyor bilen var mi?

Kizlar pek olmaz bende ama bugun az once mutfaga gitmek icin kalkarken bebegim solda duruyor sol kasigima bir bicak saplandi kaldim oldugum yerde hareket edemedim 10-15 saniye sonra gecti hicbisey yok gibi... bu neden oluyor bilen var mi?
Canim bende de oluyo arada. Sol kasigima ağrı saplandı bugün. Biraz durunca geçti telaş etme. Ultrason da genelde sağdan baktı doktor arada pozisyonunu degistirmek için sola baski yaptı. Benimki sağda ya da ortada sanırım

Canim bende de oluyo arada. Sol kasigima ağrı saplandı bugün. Biraz durunca geçti telaş etme. Ultrason da genelde sağdan baktı doktor arada pozisyonunu degistirmek için sola baski yaptı. Benimki sağda ya da ortada sanırım
Neden oluyo acaba? Nadiren oluyodu ama epeydir olmamisti. İlk zamanlar daha cok oluyodu.

Arada bende de oluyor. Özellikle sağda oluyor solda olduğunu hatırlamıyorum. Bebek'te ilk zaman sağdaydı. Son bikaç saattir su içmediğimde olduğunu fark ettim. Doktor yorumlarında normal rahim büyüyor deniyor ama ben İdrar tahlili yaptırıcam ondan şüphelenmeye başladım.

Arada bende de oluyor. Özellikle sağda oluyor solda olduğunu hatırlamıyorum. Bebek'te ilk zaman sağdaydı. Son bikaç saattir su içmediğimde olduğunu fark ettim. Doktor yorumlarında normal rahim büyüyor deniyor ama ben İdrar tahlili yaptırıcam ondan şüphelenmeye başladım.
AAAaa bak bugun disari felan ciktim ayiptir soylemesi ohom kuafore gittim sac bas imaj degisikligi :) neyse su almamisim yanima pek su icmedim bugun ondan olabilir mi dersin?mantikli geldi

Aryam Starkım 11+4 üm bende şuan ikili testi yaptırmak istemiyorum açıkçası yanlış çıkma ihtimalleride olup pskikoljik olarak sıkıntı yapıyor diye.
sadece ense kalınlığını ölçelim desem dr a kabul edermi acaba ? bir bilgin varmı ? gerçi pazartesi tahlil sonuçları için devlete gideceğim sorarım ama sevmiyorum devletteki doktorları
Ben demeden ölçtü canm önce boyunu sonra burnunu sonra ensesini ölçtü suyuna bakti en sonda bacak arasına bakti ihtimal verdi net olarak cinsiyet söylemedi ama bakıyorlar zatn hepsine herşeyine. :)

Suyu hakkında bişey soylemediler. Benim de sormak aklıma gelmedi. Bi sıkıntı olsaydı söylerlerdi sanırım. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımiza alırız :)

Bende o da yok:) istahim felan da acik masallah. Bugun minnacik kasiklarimda agriya benzer kasilma var :) epeydir yoktu:) akintim bile yoktu ne zamandir:)
Maşallah yaa ben bazen ömür boyu böyle sürecek gibi hissediorum yaa ☺mesela sulu yemek ve soğandan nefret ediorum kasik agrisi bendede oluo sol tarafta evet

Back
X