- Konu Sahibi dilarazeynel
- #5.761
Aaa bak bunu bilmiyordum, neyse bakalim:) hayirlisiyla bu cumayi atlatayim insallahEvet cnm bide yok karnına git mutlaka hareketli olması rahat olcülebilmesi için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bak bunu bilmiyordum, neyse bakalim:) hayirlisiyla bu cumayi atlatayim insallahEvet cnm bide yok karnına git mutlaka hareketli olması rahat olcülebilmesi için
Goz nezlesidir canim doktora gorun damla verir sakincasi olmaz muhtemelen gebelikte korkmaKızlar, ya kac gündür gözlerim kasiniyordu sonra sulanmaya basladi bugunde iltihap gibi bisiyler akıyorNe dersiniz ?
Amin inşallah bende bilmiyodum Dr söyledi ☺Aaa bak bunu bilmiyordum, neyse bakalim:) hayirlisiyla bu cumayi atlatayim insallah
Yaaa axaba hamileliktenmidir? 3 gundur kasiniyordu kipriklerim de kopuyordu nerdeyseGoz nezlesidir canim doktora gorun damla verir sakincasi olmaz muhtemelen gebelikte korkma
Yok kuzu sanmam yaaa alerji yada enfeksiyon olabilirYaaa axaba hamileliktenmidir? 3 gundur kasiniyordu kipriklerim de kopuyordu nerdeyse
Kesinlikle ben de bugun kahvaltıyı yaptım gittim. Hatta tıka basa yedim çok hareketliydi bebeğimEvet cnm bide yok karnına git mutlaka hareketli olması rahat olcülebilmesi için
Canim bende de oluyo arada. Sol kasigima ağrı saplandı bugün. Biraz durunca geçti telaş etme. Ultrason da genelde sağdan baktı doktor arada pozisyonunu degistirmek için sola baski yaptı. Benimki sağda ya da ortada sanırımKizlar pek olmaz bende ama bugun az once mutfaga gitmek icin kalkarken bebegim solda duruyor sol kasigima bir bicak saplandi kaldim oldugum yerde hareket edemedim 10-15 saniye sonra gecti hicbisey yok gibi... bu neden oluyor bilen var mi?
Neden oluyo acaba? Nadiren oluyodu ama epeydir olmamisti. İlk zamanlar daha cok oluyodu.Canim bende de oluyo arada. Sol kasigima ağrı saplandı bugün. Biraz durunca geçti telaş etme. Ultrason da genelde sağdan baktı doktor arada pozisyonunu degistirmek için sola baski yaptı. Benimki sağda ya da ortada sanırım
Arada bende de oluyor. Özellikle sağda oluyor solda olduğunu hatırlamıyorum. Bebek'te ilk zaman sağdaydı. Son bikaç saattir su içmediğimde olduğunu fark ettim. Doktor yorumlarında normal rahim büyüyor deniyor ama ben İdrar tahlili yaptırıcam ondan şüphelenmeye başladım.Kizlar pek olmaz bende ama bugun az once mutfaga gitmek icin kalkarken bebegim solda duruyor sol kasigima bir bicak saplandi kaldim oldugum yerde hareket edemedim 10-15 saniye sonra gecti hicbisey yok gibi... bu neden oluyor bilen var mi?
AAAaa bak bugun disari felan ciktim ayiptir soylemesi ohom kuafore gittim sac bas imaj degisikligi :) neyse su almamisim yanima pek su icmedim bugun ondan olabilir mi dersin?mantikli geldiArada bende de oluyor. Özellikle sağda oluyor solda olduğunu hatırlamıyorum. Bebek'te ilk zaman sağdaydı. Son bikaç saattir su içmediğimde olduğunu fark ettim. Doktor yorumlarında normal rahim büyüyor deniyor ama ben İdrar tahlili yaptırıcam ondan şüphelenmeye başladım.
1.3 çıktı bizim ki ama burunu hatrlamiyorum. Oda normal di.1,5 Çıktı canım. senin ki kaç çıktı.
Olabilir valla ay hep bulananlar yaziyo bulanmayanlar da yazsin da soyle icim rahatlasin azicik herkes kusuyo felan noluyo bize diyorum :):)
Ben demeden ölçtü canm önce boyunu sonra burnunu sonra ensesini ölçtü suyuna bakti en sonda bacak arasına bakti ihtimal verdi net olarak cinsiyet söylemedi ama bakıyorlar zatn hepsine herşeyine. :)Aryam Starkım 11+4 üm bende şuan ikili testi yaptırmak istemiyorum açıkçası yanlış çıkma ihtimalleride olup pskikoljik olarak sıkıntı yapıyor diye.
sadece ense kalınlığını ölçelim desem dr a kabul edermi acaba ? bir bilgin varmı ? gerçi pazartesi tahlil sonuçları için devlete gideceğim sorarım ama sevmiyorum devletteki doktorları
Bu kiz cok tatli yaw:) topigin polyannasi:) mujukBenim 2 gündür bulantım yooooookkk ama anlatamiyorum kanimcaaaaaa :) panik yapmayiıiiiiiinnn dövecin yoğsaaaammmm![]()
Bende de baktı bi çıkinti var gibi dedi ama belli olmaz yine de dedi :))Ben demeden ölçtü canm önce boyunu sonra burnunu sonra ensesini ölçtü suyuna bakti en sonda bacak arasına bakti ihtimal verdi net olarak cinsiyet söylemedi ama bakıyorlar zatn hepsine herşeyine. :)
Bende o da yok:) istahim felan da acik masallah. Bugun minnacik kasiklarimda agriya benzer kasilma var :) epeydir yoktu:) akintim bile yoktu ne zamandir:)@Sosyoloog cnm bnmde yok bulantı fln sadece kokulara tahammülsüzlük ve tiksinme var hiç bişi güzel kokmuo ☺
Maşallah yaa ben bazen ömür boyu böyle sürecek gibi hissediorum yaa ☺mesela sulu yemek ve soğandan nefret ediorum kasik agrisi bendede oluo sol tarafta evetBende o da yok:) istahim felan da acik masallah. Bugun minnacik kasiklarimda agriya benzer kasilma var :) epeydir yoktu:) akintim bile yoktu ne zamandir:)