• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bende de baktı bi çıkinti var gibi dedi ama belli olmaz yine de dedi :))
Suyu hakkında bişey soylemediler. Benim de sormak aklıma gelmedi. Bi sıkıntı olsaydı söylerlerdi sanırım. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımiza alırız :)
Aynen bnada erkek ihtimali yüksek dedi ama çok erken daha dedi keşke hc demeyeydi böyle daha çok merk ettm valla . Bn sende erkek hissediyorum zatn canm hayırlısı bakalm. ;) Suyu da dediğin gbi sorun olsa söylerdi bnm doktorum ayrıntı seviyor hersyini tek tek gosterdi yani . Hakkımızda hayırlısı olsun :) sağlıklı olsunlar da Allah bütün hamilelerimizin gönlüne göre versin :)

Aynen bnada erkek ihtimali yüksek dedi ama çok erken daha dedi keşke hc demeyeydi böyle daha çok merk ettm valla . Bn sende erkek hissediyorum zatn canm hayırlısı bakalm. :KK66: Suyu da dediğin gbi sorun olsa söylerdi bnm doktorum ayrıntı seviyor hersyini tek tek gosterdi yani . Hakkımızda hayırlısı olsun :) sağlıklı olsunlar da Allah bütün hamilelerimizin gönlüne göre versin :)
Amiiin canım. Sağlıklı sıhhatli olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil. Hiç düşünmedim herseyin hayırlısı inşallah

Sata gore niye hesapliyorsunuz ki:) benim sata gore 14 haftalik felan olmam gerekiyo 10+2 yim:)
Ama senin regl donemin uzun benmki şaşmaz 30 günde olur . Normalde suan 11+4 ama ultrasonda 11+1 çıkıyor önce br hafta vardı kapanır dedim ama kapanmadi daha hayırlısı bakalm br daha gidince kapanir inslh. Kapanmazsa tahmini dogumu değiştireceğim.

Canim benimki 5.4 çıktı. Sata göre 11+3 ama ultrasonda 12+2 çıktı. Önemli değil dedi. İlerde dengeyi buluyomus heralde. BulmazSa da ben Allah nasip ederse eylül annesi olabilirim :)
Ay ne guzl :) maşallah bencede doğar eylülde br arkadaşından böyle önden gidiyordu bebeği hatta ileri haftalarda 32 olması gerekken 34 çıkıyordu erken doğdu 37.haftada doğdu diye biliyorum . Kısmet bn buradaki brcok arkadan eylül sonu olacağını düşünüyorum ekimin ilk haftası olduğu gbi eylül son haftaya kayabilir :) doğumlar 38 39da oluyormuş genelde :)

Ay ne guzl :) maşallah bencede doğar eylülde br arkadaşından böyle önden gidiyordu bebeği hatta ileri haftalarda 32 olması gerekken 34 çıkıyordu erken doğdu 37.haftada doğdu diye biliyorum . Kısmet bn buradaki brcok arkadan eylül sonu olacağını düşünüyorum ekimin ilk haftası olduğu gbi eylül son haftaya kayabilir :) doğumlar 38 39da oluyormuş genelde :)
Evet canım sezeryan olursa 38. Haftada oluyo. Doğal olarak eylül ayına denk geliyor. Şimdiden bişey söylemek istemiyorum ama benim büyük ihtimalle sezeryan olur diye düşünüyorum. Artık nasip kısmet :))

Evet canım sezeryan olursa 38. Haftada oluyo. Doğal olarak eylül ayına denk geliyor. Şimdiden bişey söylemek istemiyorum ama benim büyük ihtimalle sezeryan olur diye düşünüyorum. Artık nasip kısmet :))
Yok canm normalde öyle oluyo bnm ablamin biri 37.hfta suyu geldi ama doguramadi sezeryan oldu diğeri tam 38.ha tamamladı doğdu normal doğumla . Sezeryan planlı olursa nasıl oluyor bilmiyorum :)

Yok canm normalde öyle oluyo bnm ablamin biri 37.hfta suyu geldi ama doguramadi sezeryan oldu diğeri tam 38.ha tamamladı doğdu normal doğumla . Sezeryan planlı olursa nasıl oluyor bilmiyorum :)
İşte hersey nasip kısmet canım. Şimdiden bişey soyleyemiyorum Rabbimiz en hayirlisini nasip etsin inşallah :)

Kizlar ne bulantim vardi ne koku hassasiyetim ama bugun sabah kahvalti ettikten sonra iki kere ogurdum. Aksam yemeginde midem bulandi sofrayi bile toplayamadim. Simdide mutfagi topladim ocagi silerken ogurtu geldi cok fena duramadim ciktim esime biraktim ya butun mutfagi. Hic olmuyodu normalmi bu

Ben grip olduğum için verdi doktor. Ama normalde bahar nezlesi olanlara veriyorlarmış. Burun tıkanıklığını gideriyormuş. Ben 3 gün kullandım. Şu anda rahat nefes alabiliyorum.

Kızlar nedir bu ilacin adı yahu? Benim de ileri derecede alerjim var ve her gecen gun artiyor bahar geldigi icin:110:

Bu kiz cok tatli yaw:) topigin polyannasi:) mujuk

Kiz deli benden polyanna olur mu be :) ben sizinle ugrasarak kendi icimde olan manyak sesimi bastiriyorum yoksa delircem kanimca... dun aksam da denedim simdi de deniyorum ama sola yatinca oylw damar cirpintisidir kelebeklerdir hic bir his yok bende. Zaten 2 gundur midem de bulanmiyo... bi de bahar geldi hapsirmaktan anam ağlıyo :( ooofff of... sen bana hala polyanna de deli kiz :(

Buraya ne zaman midem hic bulanmiyo yazsam deli gibi bi bulanti basliyo :):)) artik belirtilerim azalip kendimi kotu hissettiigimde buraya hic midem bulanmiyo yazma karari aldim:KK45::p

Kiz deli benden polyanna olur mu be :) ben sizinle ugrasarak kendi icimde olan manyak sesimi bastiriyorum yoksa delircem kanimca... dun aksam da denedim simdi de deniyorum ama sola yatinca oylw damar cirpintisidir kelebeklerdir hic bir his yok bende. Zaten 2 gundur midem de bulanmiyo... bi de bahar geldi hapsirmaktan anam ağlıyo :KK43: ooofff of... sen bana hala polyanna de deli kiz :KK43:
Annem bende de yok o his bir kac zamandir bende ondan iyice bagladim paranoyaya. Korkudan kaygidan olucem inan. Oyle salak bir haldeyim ki detay vermiyim deli dersiniz

Back
X