2017 EKİM Anne adayları

Degil aslinda, ama fark etmez kayit acilmasi lazim o da illaki muayene ucreti odemesi demek. Simdi sey de dusunuyorum, 10+4 olucak bu cuma ama haftaya cuma da tekrar ucret odemeden gitme hakkim oluyor 11+4 olacak o zaman. Olmadi iki hafta ust uste cumalari gitsem mi acaba?

Ay bi de doktor kotu bisey soylrrse diye korkup gitmek istemiyorum ya! O da isin baska bi boyutu!

Ben grip olduğum için verdi doktor. Ama normalde bahar nezlesi olanlara veriyorlarmış. Burun tıkanıklığını gideriyormuş. Ben 3 gün kullandım. Şu anda rahat nefes alabiliyorum.

Nasil kendi doktorum yapmayacak?

Çoktandır giremiyordum. Beni bulantılar ve baş ağrısı çok zorluyor. Bir de idrar yolu enf var o da ağrı yapıyor. Sizler nasılsınız bakalım? Bebişleriniz kaç cm oldu? :) biz bugün doktora gittik 5,16 cm olmuş baş popo mesafesi :) maşallah..

Ben grip olduğum için verdi doktor. Ama normalde bahar nezlesi olanlara veriyorlarmış. Burun tıkanıklığını gideriyormuş. Ben 3 gün kullandım. Şu anda rahat nefes alabiliyorum.

Aklımda bulunsun. Ama benim durumum farklı. Burun içindeki etler şişiyor ve delikler kapandığı için nefes alamıyorum.

Nasil kendi doktorum yapmayacak?

Canım bu ölçümleri perinatolog yapıyor. Bunun için büyük ultrason gerekiyor. Normal ultrasonda detay alınamaz. Zaten bebişler şu an çok ufak. Ben böyle biliyorum. Yani perinatolog bu işin uzmanıdır. Ben haftaya randevu aldım gideceğim.

İlk defa senden duydum, bu olcumleri hep kendi doktorumuz yapiyor ultrasonda sonra ayni gun kan veriliyor diye biliyorum. Her hastanede perinatolog yok hatta istanbulda bildigim ozel muayenehaneler disinda acibadem de var sadece...

İlk defa senden duydum, bu olcumleri hep kendi doktorumuz yapiyor ultrasonda sonra ayni gun kan veriliyor diye biliyorum. Her hastanede perinatolog yok hatta istanbulda bildigim ozel muayenehaneler disinda acibadem de var sadece...

Vallahi ben de ölçümü kendi doktorunun yaptığını hiç duymadım inanki :) ve bu 2.gebeliğim. çünkü hata payı yüksek. Bu yüzden de normal rutin kontrolde girdiğimiz ultrasonda yapılmıyor diye biliyorum. Ama tabi benim farklı bir durumum da var. Herşeyine bakılacak sadece ense değil.

sen çok evhamlısın bence benim gibi yaptır sende 2 li testi yaptırma kan sonuçlarında çok düşük bir oran doğru çıkıyor. sadece ense boyutunu ölçtür ben öyle söyleyeceğim. 2 li testi yaptırıp hamileliğimi zehir etmek istemiyorum kendime ki zaten down için yapılıyor o test ve bunun anne karnında ve hiç bir şekilde tedavisi yok. yıpratırsın kendini boşu boşuna az çok konuşmamızdan da anladığım kadarı ile sende ne olursa olsun vazgeçmessin bebişinden...

1 hafta ara ile gidersen test zamanını tutturuyorsun canım bu cuma gidince doktorunlada görüşürsün .

benim ablam(kuzenim ) tüp bebek yaptırdı doktoru direk tuba birşey çıksa aldırırmısın demiş oda tabiki hayır demiş yapmamış dr testi. ve şuan 7 aylık hamile sürekli kanaması oluyor ama içi öyle ferahki dün konuştum ben ondan çok panik yaptım düşün

Ban bunu bende ilk defa duydum canım cuma günü sorup banada haber verirmisin ?

Doktor ne derse desin, onun kalbi attigi surece sonlandirmam gebeligimi rabbimden gelen hersey kabulum o yuzden ikili test yaptirmayi dusunmuyorum zaten. Sadece ense olcumu vs gerekecek onlar icin 11+4 te gitsem gec olur mu acaba? Tekrar tekrar muayene ucreti vermek istemiyorum

Farkli durum derken?

Cnm bende pazartesi gittim çarşamba gunu bakalım dedi ense kalinligina fln bide kan vercekmisim test için bence geç olmaz git derim bizde carsamba 11+5 olucaz

Geç olmaz 13+6 ya kadar vaktimiz var.

Kızlar, ya kac gündür gözlerim kasiniyordu sonra sulanmaya basladi bugunde iltihap gibi bisiyler akıyor Ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…