• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bugun cok iyiydim. Inanilmaz yemek yedim her gün böyle yersem 100 kilo olurum sanirim :)) Karnim patlayacak gibi :))

Canim bende etlikteyim. Ama yollar çok geniş değil ki. Bide çok kalabalık. Trafiği beni mahvediyo dur kalk dur kalk zor dayaniyorum :KK43: bence Eryaman daha nezih ve yaşanacak yer. 20 senedir ankaradayım ve bu kanaate vardim :KK66:
izmite gittinmi hic bilmiyorum ama orayı gorsen gercekten yolları genismis ankaranın derdin:)) istanbulda boyle degil buranın normale gore daha genis alanı var ..trafik sabah saatleri yogun evet ama istanbul ve izmite gore cok iyi burası

Persembe kac olacaksin canim?
12+1 ama en son ultrasonda 1 hafta geriden geliyordu.11+1 de olabilir.11+1 olursa öğrenemem.ilk çocuğum 2 hafta geriden geliyordu sonra duzeldi haftasında doğdu sayılır.yani haftasına göre doğması gereken tarihe yakın sezeryen oldum.

Kizlar bu aksam su cihazda bi ritmik ses duydum:) kalp atisi olduguna eminim de bebegin miydi kendi kalp atisim mi ona emin olamadim:) aslinda yuksek ihtimalle bebisimin sesiydi, ama birincisi zarari varsa diye cok tutmadim emin degilim o yuzden bi de daha once hic bu cihazla dinlemedigim icin emin olamiyorum tabi... bir de cok heveslenmek istemedigim icin olmama ihtimalini degerlendiriyorum daha kucuk felan. Ama 10. Haftada duyanlar varmis burda hile yazmis kizin biri:) bizde tam 10 olduk:)

Kizlar bu aksam su cihazda bi ritmik ses duydum:) kalp atisi olduguna eminim de bebegin miydi kendi kalp atisim mi ona emin olamadim:) aslinda yuksek ihtimalle bebisimin sesiydi, ama birincisi zarari varsa diye cok tutmadim emin degilim o yuzden bi de daha once hic bu cihazla dinlemedigim icin emin olamiyorum tabi... bir de cok heveslenmek istemedigim icin olmama ihtimalini degerlendiriyorum daha kucuk felan. Ama 10. Haftada duyanlar varmis burda hile yazmis kizin biri:) bizde tam 10 olduk:)

Deli kız senin kalbinin karnının altında ne işi var :) eger kendini duyuyo olsan karnına tuttuğun her yerde kendi kalp sesini duyarsin :dondurma: bebişin işte o yahu kuruntuları birak artik. Yakinda cinsiyetini de öğrencez burdan aman onu mu alsak bunu mu alsak diicez inşallah:KK49:

Deli kız senin kalbinin karnının altında ne işi var :) eger kendini duyuyo olsan karnına tuttuğun her yerde kendi kalp sesini duyarsin :dondurma: bebişin işte o yahu kuruntuları birak artik. Yakinda cinsiyetini de öğrencez burdan aman onu mu alsak bunu mu alsak diicez inşallah:KK49:
İnsallah kalbini duymusumdur melegimin yaaaa:) ritmine emin olamadim yavas mi diye ama kendi kalbime koydum sonra benimki epey yavas onun yaninda:) uzun uzun tutmuyorum ki sayayim bir dakikada kac tane atiyo:) neyse simdi bir kac gun dinlemem bir kac gun sonra denerim yine hem daha buyumus olur hem zarar gelmesin minnosuma...

Arkadaşlar selam
Bugün çok stresli bir o kadarda gergin ve çok ağladığım bir gün oldu.çok ani tepkilerle çok bağırdım sinirlenip sonrada bebeğime bişey olmuşmudur kalbi durmuşmudur diye düşünmekten kendimi alıyorum:( bişey olmaz dimi kızlar

Artik o gunlere gelmek istiyorum ben ya. Hatta direkt ay gazi var ay uyumuyo gobek bagi dusmedi diye tatli telaslara gecelim bence :anneadayı::anneadayı::KK200:

Arkadaşlar selam
Bugün çok stresli bir o kadarda gergin ve çok ağladığım bir gün oldu.çok ani tepkilerle çok bağırdım sinirlenip sonrada bebeğime bişey olmuşmudur kalbi durmuşmudur diye düşünmekten kendimi alıyorum:KK43: bişey olmaz dimi kızlar

Stres yapma canim ben de ayni bi durumdaydim bugun hem de icimdeki öfke hala gecmedi ama sakin kalmaya calisiyorum bisey olmamistir Allahin izniyle

Arkadaşlar selam
Bugün çok stresli bir o kadarda gergin ve çok ağladığım bir gün oldu.çok ani tepkilerle çok bağırdım sinirlenip sonrada bebeğime bişey olmuşmudur kalbi durmuşmudur diye düşünmekten kendimi alıyorum:KK43: bişey olmaz dimi kızlar

Stres yapma canim ben de ayni bi durumdaydim bugun hem de icimdeki öfke hala gecmedi ama sakin kalmaya calisiyorum bisey olmamistir Allahin izniyle

Korkmayin kizlar bisey olmazda, neye sinirlendiniz bu kadar yaw

Artik o gunlere gelmek istiyorum ben ya. Hatta direkt ay gazi var ay uyumuyo gobek bagi dusmedi diye tatli telaslara gecelim bence :anneadayı::anneadayı::KK200:

Ay evet yaaa ben de istiyorum ama dur kız bi. Accık karnımızdalarken keyfini sürelim :) alışveriş yapalım, isim düşünelim, aman da ben artik yerimden kalkamiyorum resmen yuvarlanıyorum top gibi oldum falan diyelim :KK45:

Ya işin aslı ben de burda sizinle yazışmadığım zamanlarda ( özellikle de işteyken ) sinir küpü gibiyim. Herşeye parlıyorum ama sonra minikime bişey olur diye korkup sakinleşmeye çalışıyorum. Sakinleşmeye çalışırken de kendimi bir anda buraya yazarken buluyorum yahu :KK53:

Ya işin aslı ben de burda sizinle yazışmadığım zamanlarda ( özellikle de işteyken ) sinir küpü gibiyim. Herşeye parlıyorum ama sonra minikime bişey olur diye korkup sakinleşmeye çalışıyorum. Sakinleşmeye çalışırken de kendimi bir anda buraya yazarken buluyorum yahu :KK53:
Bende bugun anneme ekim anneleri bana cok iyi geldi diyodum annemde iyi ki var yahu bu ekim anneleri biz seni sakinlestirmeye yetisemiyoruz diyo:)

Back