• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

bend suan icin etlik zubeyde hanıma gidiyorum emre baseri sevdim cok iyi ama sonrasında ozelde dogum yapıcam heralde zubeyde hanım cok kalabalık ya
Doğru değişmiştir mutlaka
Benim bi ayağım ankarada olduğu için araştırmıştım baya
Hemşire bir arkadaşım ada hastanesini önermişti nato yolundaydı sanırım
Yakınsan eğer orayıda değerlendirebilirsin
Fiyatları genele göre düşük diye biliyorum

Canim apple store dan hamilelik diye indirdim ben ama sanirim google store da da vardir kuzenim de kullaniuordu cunku.
Bi tane indirdim hamilelik gün gün diye ama aynı bu kadınlar kulübundeki hamilelik takviminde yazılanlar çıkıyor. Fatklı birsey istiyodum ben. Apple store'da farklı uygulamalar olabilir

Bende yok diye biliyodum ama suan korktum biraz. Bide gebelikte aşı yapiyolarmis ya bi kac tane acaba onlar hangi haftada oluyo

Tabiki cok fazla ultrasona girmemek lazim ayri ama sirf ultrasona girdi diye de saglik sorunu yasayacagini sanmiyorum hic kimsenin oyle olsa bunca cocuk dogmazdi... yurt disinda yasak ama zararli oldugu icin degil zararsizligi %100 kanitlanmadigi icin. Yani henuz 50 sene gecmedigi icin kullaniminin uzerinden ilerleyen donemde bir risk varmidir bilmiyorlar bu yuzden olabildigince az kullanmaya gayret ediyorlar.

Doğru değişmiştir mutlaka
Benim bi ayağım ankarada olduğu için araştırmıştım baya
Hemşire bir arkadaşım ada hastanesini önermişti nato yolundaydı sanırım
Yakınsan eğer orayıda değerlendirebilirsin
Fiyatları genele göre düşük diye biliyorum
bende hic bilmiyorum buraları 1.5 senedir burdayım evlendim geldim:) o hastaneyede bakıyım iyi oldu ogrenmem saol:)

bende hic bilmiyorum buraları 1.5 senedir burdayım evlendim geldim:) o hastaneyede bakıyım iyi oldu ogrenmem saol:)
Bende evlenince ayrıldım ama tamda kopamadım:-)

Hemde keçiörendesin sen dimi ne şansılısın:KK68: gerçi nereden geldiğinde önemli tabi:KK66:

S Sosyoloogg happy mom uygulamasını indir
Orada hangi haftada hangi test var vs hepsi yazıyor

Bende evlenince ayrıldım ama tamda kopamadım:-)

Hemde keçiörendesin sen dimi ne şansılısın:KK68: gerçi nereden geldiğinde önemli tabi:KK66:
evet etlikdeyim:) guzel yer burası seviyorum genis genis:) izmitten geldim oraya gittigimde bogulmus gibi oluyorum ankaranın en guzel yanı cok duzenli yollar genis:)

evet etlikdeyim:) guzel yer burası seviyorum genis genis:) izmitten geldim oraya gittigimde bogulmus gibi oluyorum ankaranın en guzel yanı cok duzenli yollar genis:)
Etlik dedin beni kalbimden vurdun :-)
Ailem orada bende orada doğdum büyüdüm:KK68:
Benim yerimede gez arada resim at :KK31:

Canim bende etlikteyim. Ama yollar çok geniş değil ki. Bide çok kalabalık. Trafiği beni mahvediyo dur kalk dur kalk zor dayaniyorum :( bence Eryaman daha nezih ve yaşanacak yer. 20 senedir ankaradayım ve bu kanaate vardim ;)

Back