- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #5.281
Ayy yemekten bahsetmesek olurmu midem bulanıyor herseyden midem bulanıyor,markette gezemiyorum.
aynı ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yemekten bahsetmesek olurmu midem bulanıyor herseyden midem bulanıyor,markette gezemiyorum.
Cok abartacak birseyim yok ama sabah uyandigimda evet aksam bisey yemisim de dokunmus gibi karisiyor icim... ama cok sukur dayanilmayacsk gibi degil ve kusma boyutuna gelmez...hoşgeldin aramıza canım o zamanya en sevdiğim yiyecekleri yiyemiyorum görünce midem bulanıyor mutfağa hiç giremiyorum burnumu bağlıyorum ancak öyle Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreyi çabuk atlatırız
![]()
Hamilelikte usumek cok yayginmis zaten bende korktum ilk ama sonra baktim normalmis:)Gunaydin. Bende de aynisorun var ise geldim ama midem berbat hergun boyle ya kussam rahatliycam belki bu daha kotu butun gun mide bulantisi var. Birde dun usuyen varmi demissin. Ben.. Hamile kaldigimdan bu yana daha cok usuyorum aksamlari battaniyeyle butunlesiyorum adeta.Ama dra soyledim kan degerlsrim iyiymis
Yok görmedim canım bazen çok yazı oluyor okuyamıyorum geçmiş olsun inşallah sorun yoktur11 haftada belli olanlar varmış belki doktorun söyler. Bende 1 nisanda gidecem de doktorun şaka yapmasından korkuyorum
![]()
Cok abartacak birseyim yok ama sabah uyandigimda evet aksam bisey yemisim de dokunmus gibi karisiyor icim... ama cok sukur dayanilmayacsk gibi degil ve kusma boyutuna gelmez...
Kızlar merhaba , toksoplkazma testlerim negatif çıktı hastalığa bağışıklığım yokmuş enfekte olmamışım . Bu durumda olan var mı korunmak için bilinenlerin dışında ekstra bşy yapan doktor randvuma daha 15 gün var iletişime geçemedik malesef
Kopmadık yine görüyomusunCok abartacak birseyim yok ama sabah uyandigimda evet aksam bisey yemisim de dokunmus gibi karisiyor icim... ama cok sukur dayanilmayacsk gibi degil ve kusma boyutuna gelmez...
Kocacim sagolsun gik demiyor gelme gelme buraya pirt yaptim kotu kokuyo diyorum oh misler gibi degip opucuk aliyor ay benimki tam manyak:)
Hahahhha bu aramizdaki bag nedir bilmiyorum kuzucum ama cidden bir degisigiz:) hadi bakalim gorces:)Kopmadık yine görüyomusun
Seninde başlamış ama benim geçti bir hafta sürdü sadece bak gör seninde bitecek![]()
Aynn valla sayfanın hızına yetişemiyorum :)herkese selamlar
takip edemiyorum haftasonu girmedim 50 sayfa atmış ileri:)
İnş canım işte vesvese yapıyoruz kendi kendimize bu cumartesi yi iple çekicem hemen gelsin göreyim kuzumu yagöğüz acıması bende de azaldı merak etme Allah ın izniyle iyidir bebişin daha belli etmiyor kendini annesisen stress yapma sakın bazı dönemlerde hamilelik belirtileri azalırmış korkma o yüzden
![]()
bol su iç az içiyorsan olabilir yine de doktoruna danıs tabikideKızlar idrarim çok koyu ???
Canım hayırlı olsun. kocaman olmuştur kim bilir. ben cuma günü gidecektim ama gidemedim. bu haftaya kaldı. bi dahaki kontrolün ne zaman.İyi günler. Taze annislerbiz geldik doktorumuzdan maşallah iyiymis br sorun yok folik asiti kesti progestan igne ve coraspin devam
kendileri 10+6 imiş bu kez de 3 gün kalms yetisecek br dahakinde sata Gore çıkacak biliyorum. :)
Canlarım slm.Ben bundan 10 yıl önce yani ilk gebeliğimde sürekli ama sütekli kusuyordum sabahları tam 2 saat klosetin önünde oturup kusuyordum.Sonrasında canım bişey yemek istemiyor,su içmek istemiyo ve böyle oluncada sanki dünya başıma yıkılıyo hayattan nefret ediyordum hiç birşeyden anlamıyordum.Bunda ise kusmuyorum ama hep kusacak gibiyim yani midem çok rahat değil ama birşeylere dalınca unutuyom falan.yani öbürüne göre çok daha iyiyim.aynen bende öyle kusamıyorum bütün midem bulanıyor ne yediğimden bişey anlıyorum ne içtiğimden ne yesem ağzıma geliyor hepkussak rahatlıcaz ama o zamanda yediğimiz içimizde durmıcak birde o yanı var var hangi türlü iyi bilemedim
![]()
Evet canm el sallıyordu annesine :) kiyamam ona bn :) hadi inslh snde guzl haberle gelCanım hayırlı olsun. kocaman olmuştur kim bilir. ben cuma günü gidecektim ama gidemedim. bu haftaya kaldı. bi dahaki kontrolün ne zaman.