• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ayy yemekten bahsetmesek olurmu midem bulanıyor herseyden midem bulanıyor,markette gezemiyorum.

aynı ben :KK48::KK48: bende yemek görünce bile midem ağzıma geliyor Allah ım sabrını versin dayanıcak güç versin inşallah mide bulantısı çok kötü özellikle de kusmaayınca :KK43::KK43:

hoşgeldin aramıza canım o zaman :KK48::KK48: ya en sevdiğim yiyecekleri yiyemiyorum görünce midem bulanıyor mutfağa hiç giremiyorum burnumu bağlıyorum ancak öyle Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreyi çabuk atlatırız :dua::dua:
Cok abartacak birseyim yok ama sabah uyandigimda evet aksam bisey yemisim de dokunmus gibi karisiyor icim... ama cok sukur dayanilmayacsk gibi degil ve kusma boyutuna gelmez...

Gunaydin. Bende de aynisorun var ise geldim ama midem berbat hergun boyle ya kussam rahatliycam belki bu daha kotu butun gun mide bulantisi var. Birde dun usuyen varmi demissin. Ben.. Hamile kaldigimdan bu yana daha cok usuyorum aksamlari battaniyeyle butunlesiyorum adeta. :KK19::KK48:Ama dra soyledim kan degerlsrim iyiymis
Hamilelikte usumek cok yayginmis zaten bende korktum ilk ama sonra baktim normalmis:)

Yok görmedim canım bazen çok yazı oluyor okuyamıyorum geçmiş olsun inşallah sorun yoktur:KK43:11 haftada belli olanlar varmış belki doktorun söyler. Bende 1 nisanda gidecem de doktorun şaka yapmasından korkuyorum:sus:

muayenemiz aynı gün canım bende 1 nisanda gitcem ama ben 10 haftalık olcam daha o zaman benimde belli olmaz cinsiyeti herhalde birde kendini saklarsa benim ponçik hiç belli olmaz :anne::anne:

Cok abartacak birseyim yok ama sabah uyandigimda evet aksam bisey yemisim de dokunmus gibi karisiyor icim... ama cok sukur dayanilmayacsk gibi degil ve kusma boyutuna gelmez...

benim maalesef kusma boyutunuda gelse kusamadığım için iyice kötü oluyor bütün mide bulantısı çekiyorum çubuk kraker yemekten içim dışım çubuk kraker oldu valla :KK48::KK48:

Kızlar merhaba , toksoplkazma testlerim negatif çıktı hastalığa bağışıklığım yokmuş enfekte olmamışım . Bu durumda olan var mı korunmak için bilinenlerin dışında ekstra bşy yapan doktor randvuma daha 15 gün var iletişime geçemedik malesef

canım bende bağışık değilim sanırım bu nedenle doktorum çiğ etten uzak durucaksın temas bile olmıcak dedi az pişmiş et yemiceksin dedi başka bişey demedi ekstra bişey yapılmıyor bildiğim kadarıyla :KK54::KK54:

Kopmadık yine görüyomusun :halay:
Seninde başlamış ama benim geçti bir hafta sürdü sadece bak gör seninde bitecek :-)

Kocacim sagolsun gik demiyor gelme gelme buraya pirt yaptim kotu kokuyo diyorum oh misler gibi degip opucuk aliyor ay benimki tam manyak:)

ay kızlar beni mideyle güldürdünüz ya helal olsun valla Allah size güldürsün :KK70::KK70:valla bende hiç sıkmıyorum rahat takılıyorum eşimin yanında :KK70::KK70:

göğüz acıması bende de azaldı merak etme Allah ın izniyle iyidir bebişin daha belli etmiyor kendini annesi :anneadayı::anneadayı:sen stress yapma sakın bazı dönemlerde hamilelik belirtileri azalırmış korkma o yüzden :KK19::KK19:
İnş canım işte vesvese yapıyoruz kendi kendimize bu cumartesi yi iple çekicem hemen gelsin göreyim kuzumu ya

Kızlar günaydın. Ya dün geceden beri benim idrarım da kırmızı gibi:110: enfeksyon falan mi acaba? Kokusu her zamanki gibi ama kirmizi görünce tırstım biraz. Doktorum öglene kadar ameliyattaymis öğlen sorcam ona da ama önce size bir danisayım dedim:eek:

İyi günler. Taze annisler :KK66: biz geldik doktorumuzdan maşallah iyiymis br sorun yok folik asiti kesti progestan igne ve coraspin devam :KK66: kendileri 10+6 imiş bu kez de 3 gün kalms yetisecek br dahakinde sata Gore çıkacak biliyorum. :)
Canım hayırlı olsun. kocaman olmuştur kim bilir. ben cuma günü gidecektim ama gidemedim. bu haftaya kaldı. bi dahaki kontrolün ne zaman.

aynen bende öyle kusamıyorum bütün midem bulanıyor ne yediğimden bişey anlıyorum ne içtiğimden ne yesem ağzıma geliyor hep :kusmuk::kusmuk:kussak rahatlıcaz ama o zamanda yediğimiz içimizde durmıcak birde o yanı var var hangi türlü iyi bilemedim :110::110:
Canlarım slm.Ben bundan 10 yıl önce yani ilk gebeliğimde sürekli ama sütekli kusuyordum sabahları tam 2 saat klosetin önünde oturup kusuyordum.Sonrasında canım bişey yemek istemiyor,su içmek istemiyo ve böyle oluncada sanki dünya başıma yıkılıyo hayattan nefret ediyordum hiç birşeyden anlamıyordum.Bunda ise kusmuyorum ama hep kusacak gibiyim yani midem çok rahat değil ama birşeylere dalınca unutuyom falan.yani öbürüne göre çok daha iyiyim.:anneadayı::KK49:

Canlar benm ense ve burun ölçümü yaptı ikiside normalmiş 2li testi sordu yaptiracakmisin diye. Çıkacak şeylerin tedavisi varmı dedm yok tedavi aldırmak ddi o zamn kalsn dedm tmm dedi idrarda etmedi yaptirsan iyi olurda demedi . Üzerine çok düşmedi yani ;)

Back