• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar idrarinizin rengi azixik koyulasinca hemen suyu dayayin:)
Öyle yapıyorum yoksa su icmiyorum aklıma bile gelmiyor cildm bile pul pul dökülmeye başladı çok susuz kalıyorum artk saat başı alarm kuracam tlfna su iç diye :) o koyuluk olunca başlıyorum suya .açılınca geri umursamoyorum

Evet al sürahi yi yanına doldur doldur iç :) Allah tan ayran faln iciyorum bn tuzlu o sıvı yerine gecms olur az çok yoksa günde 3 4 bardak su ancK iciyorum:skandal:
Allah razı olsun sizlerden ictim rengi açıldı :)))
Sanki kokusu hala var gibi ama vitamin aliyom belki ondandır?

Allah razı olsun sizlerden ictim rengi açıldı :)))
Sanki kokusu hala var gibi ama vitamin aliyom belki ondandır?
Evet vitaminden olabilir canm :) ağır br kokusu oluyor enfeksiyonun sası sası derler hatta öyle değilse sorun yok. Açılır ve geçer kendinide sıcak tut özellikle ayaklari

Gunaydin annecikler:) tamam kusmuyo olabilirim ama hayvan gibi bulaniyo sabah midem la bu nedir:)
Gunaydin. Bende de aynisorun var ise geldim ama midem berbat hergun boyle ya kussam rahatliycam belki bu daha kotu butun gun mide bulantisi var. Birde dun usuyen varmi demissin. Ben.. Hamile kaldigimdan bu yana daha cok usuyorum aksamlari battaniyeyle butunlesiyorum adeta. :KK19::KK48:Ama dra soyledim kan degerlsrim iyiymis

Gunaydin. Bende de aynisorun var ise geldim ama midem berbat hergun boyle ya kussam rahatliycam belki bu daha kotu butun gun mide bulantisi var. Birde dun usuyen varmi demissin. Ben.. Hamile kaldigimdan bu yana daha cok usuyorum aksamlari battaniyeyle butunlesiyorum adeta. :KK19::KK48:Ama dra soyledim kan degerlsrim iyiymis
Benmde kan değerlerim ii ama bazı aksamlar bende aynıyım özellikle gündüz uyuyup dinlemediğim zamanda :(

Kizlar usuyen var mi?ben pek usuyorum ya ilginc sekilde. Aslinda vucudum sicak ama ellerim ayaklarim buz gibi ve cok usuyorum

bende 2 gündür üşümeye başladım acaba grip mi olcam dedim ama olmadım da 8 kişi oturuyorduk herkes incecik giyinmiş bende hırka battaniye falan o derece üşüyorum dün tansiyonumu ölçtürdüm düşük çıktı belki ondandır dedim yarın Dr uma sorucam bakalım

günaydın :) bulantı bendede başladı bugün. önceleri yanma vardı yerini bulantıya bıraktı. inşallah 3. aydan sonra rahatlarız :dua:

Bulantılarınız ne alemde azaldı mı?

benim haftasonu iyiydi gene biraz ama bugün yine var az da olsa kusamadığım için rahatsız ediyor sürekli bulanıyor arada öğürtü geliyor birde gecede uyuyamadım hiç bulantı yüzünden bir saga bir sola döndüm durdum :KK61::KK61:

Gunaydin annecikler:) tamam kusmuyo olabilirim ama hayvan gibi bulaniyo sabah midem la bu nedir:)

hoşgeldin aramıza canım o zaman :KK48::KK48: ya en sevdiğim yiyecekleri yiyemiyorum görünce midem bulanıyor mutfağa hiç giremiyorum burnumu bağlıyorum ancak öyle Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreyi çabuk atlatırız :dua::dua:

aynen bende öyle kusamıyorum bütün midem bulanıyor ne yediğimden bişey anlıyorum ne içtiğimden ne yesem ağzıma geliyor hep :kusmuk::kusmuk:kussak rahatlıcaz ama o zamanda yediğimiz içimizde durmıcak birde o yanı var var hangi türlü iyi bilemedim :110::110:

Ya kızlar neredeyse 3.5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli şükür bu cumartesi randevu günü ama çok endiseliyim ya goguslerim acırdı artık acimiyor bir belirti yok korkuyorum inş bebeğim iyidir sizinde böyle oluyor mu

göğüz acıması bende de azaldı merak etme Allah ın izniyle iyidir bebişin daha belli etmiyor kendini annesi :anneadayı::anneadayı:sen stress yapma sakın bazı dönemlerde hamilelik belirtileri azalırmış korkma o yüzden :KK19::KK19:

Kızlar idrarim çok koyu ???

canım günde en az 2 lt su içmen gerekli midenin bulanmaması ve tiksinmemen için ve suyun sana faydalı olması için suyu yavaş yavaş içiceksin yudum yudum mesela ben 1 lt suyu Sabah kahvaltıdan sonar içmeye başlıyorum ve 1'e kadar bitiriyorum ikinci 1 lt de ogle yemeğinden sonar 1 buçuk gibi bir başlıyorum akşam 5 ' e kadar bitiriyorum hatta eve gidince de bir yarım lt içmeye çalışıyorum yatasıya kadar sen de öyle yap hem miden de bulanmaz :KK50::KK50:

Back