- Konu Sahibi dilarazeynel
- #5.261
Kizlar usuyen var mi?ben pek usuyorum ya ilginc sekilde. Aslinda vucudum sicak ama ellerim ayaklarim buz gibi ve cok usuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıyorum yoksa su icmiyorum aklıma bile gelmiyor cildm bile pul pul dökülmeye başladı çok susuz kalıyorum artk saat başı alarm kuracam tlfna su iç diye :) o koyuluk olunca başlıyorum suya .açılınca geri umursamoyorumKizlar idrarinizin rengi azixik koyulasinca hemen suyu dayayin:)
Evet al sürahi yi yanına doldur doldur iç :) Allah tan ayran faln iciyorum bn tuzlu o sıvı yerine gecms olur az çok yoksa günde 3 4 bardak su ancK iciyorumK
Korkuyorum haaaaa simdi birde dadandim suya![]()
Allah razı olsun sizlerden ictim rengi açıldı :)))Evet al sürahi yi yanına doldur doldur iç :) Allah tan ayran faln iciyorum bn tuzlu o sıvı yerine gecms olur az çok yoksa günde 3 4 bardak su ancK iciyorum![]()
Evet sorucaktim kullandigin bi ilac vitamin varmi diye... ondandir korkma:)Allah razı olsun sizlerden ictim rengi açıldı :)))
Sanki kokusu hala var gibi ama vitamin aliyom belki ondandır?
Var olmaz mi?Evet sorucaktim kullandigin bi ilac vitamin varmi diye... ondandir korkma:)
Evet vitaminden olabilir canm :) ağır br kokusu oluyor enfeksiyonun sası sası derler hatta öyle değilse sorun yok. Açılır ve geçer kendinide sıcak tut özellikle ayaklariAllah razı olsun sizlerden ictim rengi açıldı :)))
Sanki kokusu hala var gibi ama vitamin aliyom belki ondandır?
Hahaha :)) insan midesi bulandığına sevinir öi hiç seviniyor işte aaaah ahhh :)Gunaydin annecikler:) tamam kusmuyo olabilirim ama hayvan gibi bulaniyo sabah midem la bu nedir:)
Gunaydin. Bende de aynisorun var ise geldim ama midem berbat hergun boyle ya kussam rahatliycam belki bu daha kotu butun gun mide bulantisi var. Birde dun usuyen varmi demissin. Ben.. Hamile kaldigimdan bu yana daha cok usuyorum aksamlari battaniyeyle butunlesiyorum adeta.Gunaydin annecikler:) tamam kusmuyo olabilirim ama hayvan gibi bulaniyo sabah midem la bu nedir:)
Benmde kan değerlerim ii ama bazı aksamlar bende aynıyım özellikle gündüz uyuyup dinlemediğim zamandaGunaydin. Bende de aynisorun var ise geldim ama midem berbat hergun boyle ya kussam rahatliycam belki bu daha kotu butun gun mide bulantisi var. Birde dun usuyen varmi demissin. Ben.. Hamile kaldigimdan bu yana daha cok usuyorum aksamlari battaniyeyle butunlesiyorum adeta.Ama dra soyledim kan degerlsrim iyiymis
Kizlar usuyen var mi?ben pek usuyorum ya ilginc sekilde. Aslinda vucudum sicak ama ellerim ayaklarim buz gibi ve cok usuyorum
Ayni seyleri yiyoruz ben birde sutle kek yemeye başladım:)
Bulantılarınız ne alemde azaldı mı?
Gunaydin annecikler:) tamam kusmuyo olabilirim ama hayvan gibi bulaniyo sabah midem la bu nedir:)
Gunaydin. Bende de aynisorun var ise geldim ama midem berbat hergun boyle ya kussam rahatliycam belki bu daha kotu butun gun mide bulantisi var. Birde dun usuyen varmi demissin. Ben.. Hamile kaldigimdan bu yana daha cok usuyorum aksamlari battaniyeyle butunlesiyorum adeta.Ama dra soyledim kan degerlsrim iyiymis
Ya kızlar neredeyse 3.5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli şükür bu cumartesi randevu günü ama çok endiseliyim ya goguslerim acırdı artık acimiyor bir belirti yok korkuyorum inş bebeğim iyidir sizinde böyle oluyor mu
Kızlar idrarim çok koyu ???