• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ay inşallah vardır allahım biraz şüphelenmiyo degilim karnımda kasılma var biraz farklı bişey
Bazıları hissediyor derler ya bende hissetmiştim tuhaf ama.Bayıldığım türk kahvesi bir anda dünyanın en kötü tadı gelmişti tabi hemen bulantılarım başlamadı sadece değişik gelmişti o an.
Ve malesefki 6 haftamdan bu yana bulantılarınla mücadele ediyorum
Allah kalbine göre versin haberini bekliyorum

Günaydın hanımlar perşembe günü bütün gün istifra nedeniyle acildeydim vücudumda enfeksiyon varmış gittiğim hastane acilinde kadın doğumcu olmadığı için serumları yedim yedim eve geldim tabi serumun etkisi taa sabah ortaya çıktı ve ben ilk defa bişiler yedim çok güzeldi :) kadın doğuma gittik bebeğime baktık elleri ayakları seçiliyodu artık ponçikimin :halay:yalnız doktor bi yerden baktı 9+0 bi yerden baktı 9+2 gözüküyodu sata göre 9+5 dr sağlıklı dedi ama benim aklıma takıldı bir sorun yoktur dimi

Eveettt aceleci hatun geldiii gene br soruyla :) baby shower yapmayı düşünen varmı :) ay bu baby shower i yakinlarimiz biz doğuma gidince hazirlasa bebegimizle birlikte kutlasak olmuyormu yda ne bilim br kaç gün geçtignde bebeğe yapsak partiyi olmamı ya :) illa doğuma 2 3 hafta kala mi olur :)

Ya sorma:) aslinda bu baby shower in anlami amaci annenin arkadaslarinin bebek icin yaptigi bir surprizdir annenin haberi bile olmaz ve anneye ihtiayci olan hediyeler alinir ama dusunuyorum benim bu organizasyonu dusunecek arkadasim olmaz:) hatta benimkiler cagirsam kesin isleri cikar gelmezler:)

Aklınızda olsun. İhtiyaçlarınızı liste yapıp ebebek mağazalarından birine veriyorsunuz Ayşenin babyshower listesi diye, yakınlarınıza da bunu haber ediyorsunuz. Ebebek diğer mağazalarla bunu paylaşıyor. Sizin bir yakınınız x bir şubeye gidip adınızı vererek listeden istediğini alıyor. Alındı olarak işaretletiyor. Ebebek alım yapıldıkça listeyi güncelleyip diğer şubelere gönderiyor. Başka biri de y mağazasına gidince aynı şeyden almamış oluyor.
Anne için ciddi karlı bir iş :)
Listeye bebek bezinden sterilizasyon aletine kadar herşey yazılabilir

Evet canım rahim artık büyümeye başlıyo gerilyo buda çekilme hissi yapıyo bende hala oluyo hatta bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyo
Çok sağol. Bugün geçti neyseki. Daha önce bartholin kisti oldu bende, ameliyat olmuştum. Onun nüksetmesinden korktum. Hoşgeldin aramıza

Kızlar günaydın çok hızlı ilerliyor sayfalar yetişemiyorum, aferin varmı canım nasıl Cola istiyor anlatamam kokusu burnuma geliyor bulantıdan su içemiyorum ya susuzluktan vücut ta şaşırdı aslında hiç içmem zararı olur mu

Kızlar günaydın çok hızlı ilerliyor sayfalar yetişemiyorum, aferin varmı canım nasıl Cola istiyor anlatamam kokusu burnuma geliyor bulantıdan su içemiyorum ya susuzluktan vücut ta şaşırdı aslında hiç içmem zararı olur mu
Bir yudum al çok istiyorsa canım. Bende geçenlerde canım Yedigün istedi bir yudum aldım bıraktım. litre litre içenleri duydum ama frenle kendini çok içme

Günaydın hanımlar perşembe günü bütün gün istifra nedeniyle acildeydim vücudumda enfeksiyon varmış gittiğim hastane acilinde kadın doğumcu olmadığı için serumları yedim yedim eve geldim tabi serumun etkisi taa sabah ortaya çıktı ve ben ilk defa bişiler yedim çok güzeldi :) kadın doğuma gittik bebeğime baktık elleri ayakları seçiliyodu artık ponçikimin :halay:yalnız doktor bi yerden baktı 9+0 bi yerden baktı 9+2 gözüküyodu sata göre 9+5 dr sağlıklı dedi ama benim aklıma takıldı bir sorun yoktur dimi
Kuzu darisi basimiza:) merak etme makinada +- 3 mm kadar fark olabiliyor o da bizim haftalarimiza gun olarak yansiyor benim de basima geldi bi gittigimde 6+2 dedi doktor tam 7 gun sonra 7+0 dedi panikledim hatta sikinti mi var diye iki gun sonra yine gitmem gerekti bise icin gitmisken bakayim dedim baktik 7+4 gorunuyor normale donmus yani muhtemelen bir onceki olcumde makinada yanilma olmustu...

Bu arada sata gore degerlendirme derim buyuklugunu cunku yumurtlama gunu degisiklik gosterebilir bebege gore hesapla hep

Kuzu darisi basimiza:) merak etme makinada +- 3 mm kadar fark olabiliyor o da bizim haftalarimiza gun olarak yansiyor benim de basima geldi bi gittigimde 6+2 dedi doktor tam 7 gun sonra 7+0 dedi panikledim hatta sikinti mi var diye iki gun sonra yine gitmem gerekti bise icin gitmisken bakayim dedim baktik 7+4 gorunuyor normale donmus yani muhtemelen bir onceki olcumde makinada yanilma olmustu...

Bu arada sata gore degerlendirme derim buyuklugunu cunku yumurtlama gunu degisiklik gosterebilir bebege gore hesapla hep
Ben de 11 Ken 10 ciktı oğlumda da geriden gelmişti ama 16 haftadan sonra tam haftasını buldu hatta ileri bile yöneldi. Ayrıca biliyor musunuz ileride başı 23 vücut 22.5 ayak 22 gibi değerler bile çıkacak.takılmayın bunlara:))

BRwWSIxgfAH

İşte insan bi panik yapıyo bi de öyle acillik olunca korktum bebeğe bişi olur diye ama kuzum büyümüş seçiliyodu bile durup durup ultrason resmine bakıyorum inanılmaz güzel bi duyguymuş Rabbim isteyen herkesr nasip etsin inşallah :)

Kizlar ben iki gundur cok kaygiliyim ya... sanki yine kalbi durmus ta gidince ogrenecekmisim gibi geliyor boyle acayip tedirginim ne midem bulaniyor ne agrim var ne gogus hassasiyetim kaldi bi tek bas agrisi cekiyorum vucut isim bile dustu sanki

Kizlar ben iki gundur cok kaygiliyim ya... sanki yine kalbi durmus ta gidince ogrenecekmisim gibi geliyor boyle acayip tedirginim ne midem bulaniyor ne agrim var ne gogus hassasiyetim kaldi bi tek bas agrisi cekiyorum vucut isim bile dustu sanki
Husnu kuruntu yapiyorsun kendini rahat birak germe lutfen.

Herşey yolundadır canım Allah'ın izniyle. Hamilelik hormonların var bak kaygılanmana sebep olan. Vücut ısısını ben de sık sık kontrol ettim, evde ateşölçer var. İlk zamanlarki ateş yok. E baş ağrın da bir sebep senin hamilelik takviminde yazıyor bak.

Husnu kuruntu yapiyorsun kendini rahat birak germe lutfen.

Herşey yolundadır canım Allah'ın izniyle. Hamilelik hormonların var bak kaygılanmana sebep olan. Vücut ısısını ben de sık sık kontrol ettim, evde ateşölçer var. İlk zamanlarki ateş yok. E baş ağrın da bir sebep senin hamilelik takviminde yazıyor bak.

İnsallah oyledir kizlar ya bu kaygilar beni oldurecek yoksa... o kadar odaklandim ki su 12 hafta kontrolune sanki o gun hersey yolundaysa bi daha 9 ay boyunca aksilik cikmazmis ama o gun hic birsey yolunda gitmeyecekmis gibi... su kalp dinleme cihazindan siparis verdim 12-15 haftalarda dinleniyormus genelde ama bir umut iste insallah cihazi kullanmak nasip olur... yatip kalkip dua ediyorum hadi iyisiniz hepimize nasip et kavusmayi diye ediyorum sayemde bonuslari sizde kapiyosunuz:)

Back