• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Doktorum israrla kanama gormedigin surece sorun yok diyor ama ben de kanama olmaz ama ya kalbi durursa diye gerilip duruyorum cok sinir bozucuyum... evet bunu dusunmem icin hic bir sebep yok... insallah hayirlisiyla atlatiriz hepimiz vala... dogru dedin uyumadan bi sicak dus alayim iyi gelir muhtemelen :₺
Herşey kafada bitiyor Cnm rahatlat kendini oku kendini gir duşa çıkıncada oku manevi olaraktan rahatlarsın :KK200:

Hayirlisi olsun inslh canm bnde ilki erkek istiyorum ama kız hissediyorum hayırlısı olsun tabiki . Bekleyip göreceğiz. Hep kız esyalarina bakıyorum . Doktor erkek derse sok olurum .
Ay ben ortak renk bakıyorum genelde gold renklerde takıldım kaldım birinciyi doğurdum ikinci kaldı 1 sene sonra ikinciyi düşünüyorum :halay:çok babayiğidim canım bnm :)))

Aaaaaa bebek mevlidi olmadigini ilk defa duyuyorum:) onkadar alismisiz ki biz burda birinin bebegi oldugunda mrvlide gideriz diye herkes bekliyo girmiyo felan
Suan düsünuyorm ama gerçekten hatrlamiyorum acaba annem mi hc goturmedi büyük ablam yapms olabilir ona bir kaç kere toplanıldı oyle ama küçük ablam niye yapmams o yapmadı eminim :KK64:

Hiç deme canm ya kafasını hc değiştiremiyorum :KK43: belki evde susler hafif ama hastane hiç sanmıyorum .!
Sorma al birini vur ötekini istisnalar kaideyi bozmuyor malesef :KK12:bizimkinde sancın gelir gideriz doğurur gelirsin kafasında oda süslemek şuraya dursun Allah'tan organizasyon şirketi gibi kız kardeşlerim var :))

Ay ben ortak renk bakıyorum genelde gold renklerde takıldım kaldım birinciyi doğurdum ikinci kaldı 1 sene sonra ikinciyi düşünüyorum :halay:çok babayiğidim canım bnm :)))
:KK9: maşallahhh ay bnde arası az olan diyorum ama işe döneceğim bebek 1 yasaynca ev alacagz sonuçta o yüzden malesf borç bitince ikinci olur artk ama yinede hayırlısı ..

:KK9: maşallahhh ay bnde arası az olan diyorum ama işe döneceğim bebek 1 yasaynca ev alacagz sonuçta o yüzden malesf borç bitince ikinci olur artk ama yinede hayırlısı ..
Haklısın Cnm o konuda bu devirde evsiz olmuyor cidden çok şükür bizde ev sıkıntısı yok o yüzden böyle konuşuyorum ama daha ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum zaman gösterecek herşeyi

Sorma al birini vur ötekini istisnalar kaideyi bozmuyor malesef :KK12:bizimkinde sancın gelir gideriz doğurur gelirsin kafasında oda süslemek şuraya dursun Allah'tan organizasyon şirketi gibi kız kardeşlerim var :))
İyiki onlar var valla :) destek oluyorz hep birbirimize :)

Ben 40lanmadan zaten çocuğumu kimselere gostermek istemiyorum....mevlitte istemiyorum, yavrumun tum kanallari acik pis bakisli insanlar bakarda etkiler cocugumu :KK43:
Canm guvendigin iyi insanları çağır sende ne gereği var yabancı ve sevmediğin insanların.

Haklısın Cnm o konuda bu devirde evsiz olmuyor cidden çok şükür bizde ev sıkıntısı yok o yüzden böyle konuşuyorum ama daha ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum zaman gösterecek herşeyi
Ev varsa sorun yok yap valla çok guzl olur iki tane arka arkaya :) ikiz gbi Allah ım gönlüne göre versin

Mrb benim yumurtlamamdan 5. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz

Mrb benim yumurtlamamdan 5. Günüm ve 3. Günümden itibaren sol yumurtalığımdan ayaklarıma çok ağrım ve adet olcakmışım gibi ağrım var belim de biraz agrıyor azcıkta isal olmuşum ve öksürdüğüm zaman karnıma bir kasılma giriyo kasıklarımdan sizce tutmuş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizde olmuşmuydu bilgi verirmisiniz
Benim yumurtlama günlerimde genelde 1. Gün olurdu kasık ağrım ama bilemiyorumkiadetine kaç gün var peki?

Ben hemen anlamıştım 5 gün kala idrar testinde bile çıkmıştı.Eğer istiyorsan Rabbim kalbine göre versin 1 2 gün daha sabret belki erken yapılan testte çıkabilir.
Ay inşallah vardır allahım biraz şüphelenmiyo degilim karnımda kasılma var biraz farklı bişey

Back