• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben de dün gitrim doktora. 7+4 teyiz. Kalp atışını duyduk. Tahlilleri verdik. Çarşamba göstermek için gideceğim. Hazır gitmişken de minikimi görmek isterim tabi :) gerçi hoca 3 hafta sonra çağırdı. Akıntıyı soramadım. Ama beyaz kokusuz ise sorun değil dite biliprum. Sarı kokulu olunca iltihap ya da bakteri. Ki o zaman da antibiyorık ya da tek kullanımlık şase veriyolar. Kızıma hamişken bi kez şase içmiştim. Karnım fena şişiyor. İki gündür midemde de şişlik var. Hayorlısı olur inşallah. Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin mevlam inşallah

Mrb kızlar bayadır takip ediyorum sizi konuşmalarınız çok hoşuma gitti Temmuz annelerine gttm ama oranın muhabbeti hoşuma gitmedi sizden öndeyim ama olsun tecrübemi aktarırım sizden yeni şeyler öğrenirim :)
Hahahhahahahahahha hosgeldin :) vallaha sesli guldum:) bak sen forumda gizli takipcilerimiz varmis ta haberimiz yokmuz kizlar:)

Sekerim vala bende buranin muhabbetini cok sevdim, baya bildigin sanki ilkokul arkadaslarimla ayni donem hamile kalmisim gibi kim neye aseriyo kimin midesi bulaniyo kimin kontrolu ne zamandi takipteyiz birbirmizi:) rabbim bebeklerimizin poposundaki pisiklere zeytinyagi surme fikrini de burda patlasmayi nasip etsin insallah.:)

Kizlar ya bu arada cidden, bas agrisiyla bogusuyorum iki gundur o kadar fena ki. Pek olmaz bas agrim aslinda neden var ki acaba? Bi de bugun mide bulantisi gibi degil de boyle eksime kaynama gibi tatsiz midem. Sol bacagim da agriyo ksiliyo hatta ufaktan kasigimdan sanki... varki benim gibi cope cikan;)

Hahahhahahahahahha hosgeldin :) vallaha sesli guldum:) bak sen forumda gizli takipcilerimiz varmis ta haberimiz yokmuz kizlar:)

Sekerim vala bende buranin muhabbetini cok sevdim, baya bildigin sanki ilkokul arkadaslarimla ayni donem hamile kalmisim gibi kim neye aseriyo kimin midesi bulaniyo kimin kontrolu ne zamandi takipteyiz birbirmizi:) rabbim bebeklerimizin poposundaki pisiklere zeytinyagi surme fikrini de burda patlasmayi nasip etsin insallah.:)
Amin cnm inşallah valla yazdıklarınızı okuyunca yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümden :) diğer siteye bişey yazıyorum ne cevap veren var ne takan ehh dedim gidiyom ben

Kizlar ya bu arada cidden, bas agrisiyla bogusuyorum iki gundur o kadar fena ki. Pek olmaz bas agrim aslinda neden var ki acaba? Bi de bugun mide bulantisi gibi degil de boyle eksime kaynama gibi tatsiz midem. Sol bacagim da agriyo ksiliyo hatta ufaktan kasigimdan sanki... varki benim gibi cope cikan:KK66:
Cnm hamilelikte artan kan basincindan veya az su icmekten olabiliyomus bas ağrısı

Benimde bugün genitalde ağrı var. İçe doğru çekilme hissi oluyor. ayy inşaAllah geçer yaa, sanki rahim ağırlık yapıyor gibi. Şimdiden böyle bişey olabilir mi ki

Burda birbirimizi iyi anlıyoruz sohbet cok guzel baska yerlere yazasim gelmiyor benim de :) kirmizigitar kirmizigitar Canim bol su ic susuz kalınca da bas agrisi oluyormus.
Vala bende siteye girip bi ekim annelerine bakiyorum bazen kimse bise yazmiyo nerdeler yaw diye itiraf edim bazilarinizin profilini tek tek kurcalayip en son nerelerde takilmissiniz nerelere mesaj birakmissiniz diye bakiyorum nihahahah

Benimde bugün genitalde ağrı var. İçe doğru çekilme hissi oluyor. ayy inşaAllah geçer yaa, sanki rahim ağırlık yapıyor gibi. Şimdiden böyle bişey olabilir mi ki
Evet canım rahim artık büyümeye başlıyo gerilyo buda çekilme hissi yapıyo bende hala oluyo hatta bazen adet olacakmışım gibi ağrım oluyo

:KK48::KK48::KK48:
Kurbaga gibiyim vala hic sanmam susuzluktan olsun:) ama kan basincimin arttigini hissediyorum ellerimde ozellikle bacaklarimda boyle zonklar gibi kan gum gum basinc yapiyo muhtemelen o yuzden oluyo o halde
Kan seviyesi arttıkça damarlara olan basınç da artar haliyle zonklamaları daha yoğun hissederiz. Hatta ben 14 haftalıkken elimi karnıma koyardım bebeğimin hareketlerini hissediyrm derdim meğer parmağımın zonklamasıymış

Vala bende siteye girip bi ekim annelerine bakiyorum bazen kimse bise yazmiyo nerdeler yaw diye itiraf edim bazilarinizin profilini tek tek kurcalayip en son nerelerde takilmissiniz nerelere mesaj birakmissiniz diye bakiyorum nihahahah
Dikkat ajan var :)))

Cok alemsin ya :KK45:

:KK48::KK48::KK48:
Kan seviyesi arttıkça damarlara olan basınç da artar haliyle zonklamaları daha yoğun hissederiz. Hatta ben 14 haftalıkken elimi karnıma koyardım bebeğimin hareketlerini hissediyrm derdim meğer parmağımın zonklamasıymış
Aaaaa bizde bazen hissediyos saniyoruz hissetmiyomuymusuz:) bunu demiyeydin iyiydi:)

Back