How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 EKİM Anne adayları

Kasikta sanirim kese buyudukce ellediginde ele geliyormus sertlik seklinde. Bir kere gelinimizin karninda bende fark etmistim ama sanirim 14. Haftada felndi o:) burda bir kac kisi sertlik var deyince kendimi bi eksik hissettim:KK43: neyse ben degilmisim sadece
Yavrum ama bak benim karnim senn kadar yok ki...incecik orası o yuzden tutuyom sen masallah 4 aylik gibisin nasil bulucan afacani :)

Kizlar dun gece kaynanam kizim olduğunu görmüş bende ayni gece oglum olduğunu gördüm....

Biter biter vala bosver:) ben bulanti yasamadim cok fazla ama inan olsaydi da hic onemli degildi:)

Bir dahaki kontrol ne zaman?
Canım bugün kontrolüm vardı baktı herşey yolunda iki hafta sonra gel ikili tarama testini yapalım dedi iki hafta sonra giderim birde tabi ondan önce şu kan ve idrar testlerinin sonucu çıkınca onları göstermeye giderim

Kasikta sanirim kese buyudukce ellediginde ele geliyormus sertlik seklinde. Bir kere gelinimizin karninda bende fark etmistim ama sanirim 14. Haftada felndi o:) burda bir kac kisi sertlik var deyince kendimi bi eksik hissettim:KK43: neyse ben degilmisim sadece

Sen de herkesi motive ediyosun herkese moral veriyosun bi kendine veremiyosun :KK12::KK12:

Siz böyle deyince bende kalktım ayağa baktım hakkaten doktorun ultrasonla baktığı yerlerde sertlik var bacım haftayla alakası yok demekki

Ama bisey diyim mi zaten merkezde oturuyomussun bence arastirmada devam et. Ben devlet hastanelerini hic sevmezdim kac farkli sehirde devlette kadin doguma gittim iceri 5 6 kisi birden aliyolardi. Ama arastirma gayet guzel hem de daha detayli ilgileniyolar. Normal dogum icin çabaliyolar bi dene bence arastirmayi begenmezsen medikara git :) zaten gittigin gun bidaha ki gitmen gereken zamani soyluyo soyledigi gun randevunu alirsan sikintida yasamazsin. Benim randevum 13.20ydu 13.30da aldi kadin muayeneye
Haftaya gitmeyi dusunuyorum bir baslasam devami gelirde sira beklemeyi sevmiyorum dedigin gibi o gun randevu alinsa iyi olur hem devlet cok iyi artik eskisi gibi degil

S Sosyoloogg Kız kıyamam sana kocandan da ayrı öğrenci öğrenci mi kalıyosun sen buralarda. eğer bir şeye ihtiyacın falan olursa söyle lütfen elimden geldiğince yardımcı olurum :) Minipanda Minipanda Safranbolu güzel ama ben alışamadım canım ya. Karabükte doğdum büyüdüm özlüyorum valla. Habire anama gidip duruyorum :) Sen merkezde nerede oturuyosun?
Canim aydinlikevlerdeyim:))

Kizlar folik asiti ne zaman kullanmayi birakcaksiniz. Ben zaten icicem diye 2 kutu almistim alirken ama 8 haftada felan birakanlar varmis galiba

kirmizigitar kirmizigitar Canım mide bulantım çok az. Ya psikolojik olarak böyle oldu ya da cidden enfeksiyondanmış. Dün gece ilacı içtim. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum gözüm açıldı resmen :)

kirmizigitar kirmizigitar Canım mide bulantım çok az. Ya psikolojik olarak böyle oldu ya da cidden enfeksiyondanmış. Dün gece ilacı içtim. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum gözüm açıldı resmen :)
Cok iyi yaa bende bugun tek kullanimlik ilaci kullncam enfeksiyon icin insallah benimde duzelir bulantim adi monurol mu?

Kesinlikle enfeksiyondan bak diyim sana. Ayni sey basima heldi cunku. Cuma gunu derste kusucaktim ogrencilerin kafasina. Cuma aksam doktor kontrolum vardi antibiyotik verdi. Cuma cumartesi ictim ben cumartesi kahvalti felan ettim abur gubur:) sastim kaldim kendime:) bebegimin kalbini aksam gormesem birden kesilen bulantilar korkuturdu inan... ama sonra arastirdim enfeksiyon cok bulanti yapiyormus

Cok iyi yaa bende bugun tek kullanimlik ilaci kullncam enfeksiyon icin insallah benimde duzelir bulantim adi monurol mu?
Evet canım ta kendisi :) Psikolojik mi bilmiyorum ama gerçekten çok çok azaldı maşallah. Bol miktarda bakteri ve lokositim vardı iyi geldi herhalde içince.

Kesinlikle enfeksiyondan bak diyim sana. Ayni sey basima heldi cunku. Cuma gunu derste kusucaktim ogrencilerin kafasina. Cuma aksam doktor kontrolum vardi antibiyotik verdi. Cuma cumartesi ictim ben cumartesi kahvalti felan ettim abur gubur:) sastim kaldim kendime:) bebegimin kalbini aksam gormesem birden kesilen bulantilar korkuturdu inan... ama sonra arastirdim enfeksiyon cok bulanti yapiyormus
Ben de kalbine bir şey olmuşmudur acaba diye tedirginim biliyor musun? Ama hafiften var ya bulantı yaşıyordur herhalde diyorum. Haftaya cumartesi gideceğim tekrar tahlil için o zamana kadar sakin kalıp sabretmem gerekiyor.

Belki herkeste olmuyordur ?
Geldi geldi:) sertlik deyince bende tas gibi bisey bekliyorum. Karnima bastirinca evet orda elimin altinda bir sislik geldi elime, hatta bisi diyimmi ben o sisligin oldugu erde arada kipirdanma hissediyorum kan akisi saniyordum ama muhtemelen kesenin icinde bebegim saga sola dondukce hissediyorum. Malum benimki her kontrolde kesenin baska bir tarafinda gorunuyor zipir:)

Sert degil cok ama kesinlikle ele gelen bir sislik var. Cok duygulandim gorunce ayyyy

Ben de kalbine bir şey olmuşmudur acaba diye tedirginim biliyor musun? Ama hafiften var ya bulantı yaşıyordur herhalde diyorum. Haftaya cumartesi gideceğim tekrar tahlil için o zamana kadar sakin kalıp sabretmem gerekiyor.
Yok korkma bence ayrica mide bulantisi oyle hemen pat diye gitmez kalbi dursa bile. Yani ictigin gun cat diye kalbi duracak o gunde bulantin azalacak degil ya:) bence icini rahat tut

Back