How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 EKİM Anne adayları

Ben normalde gebelik oncesi de dahil hep medikara gidiyodum şakir polaya. Cok memnundum ondan benim paratubal kistim var ve 5 6 doktor kistin ne kisti oldugunu anlamadan bana aylarca dogum kontrol hapi verdi megersem bu kist yumurtalik kisti degilmis ve zararsizmis cinsini şakir bey anlamisti bi tek o yuzden onla devam etcektim ama gecenlerde lekelenmeyle bi acile gittim arastirmaya orda da doktordan memnun kaldim onla devam etcem nilüfer adı :)

Ben normalde gebelik oncesi de dahil hep medikara gidiyodum şakir polaya. Cok memnundum ondan benim paratubal kistim var ve 5 6 doktor kistin ne kisti oldugunu anlamadan bana aylarca dogum kontrol hapi verdi megersem bu kist yumurtalik kisti degilmis ve zararsizmis cinsini şakir bey anlamisti bi tek o yuzden onla devam etcektim ama gecenlerde lekelenmeyle bi acile gittim arastirmaya orda da doktordan memnun kaldim onla devam etcem nilüfer adı :)
Anladim bende doktor arastirmasi yapiyorumda her iki yerede gidecem bakalım:)

Ben de Karabük merkezdeydim ama evlendikten sonra Safranbolu'ya taşındım. Ben medikara Şerife Hanıma gidiyorum kızlar çok da memnunum. Araştırma hastanesindeki İzzet Beyi de çok merak ediyorum ama acayip kalabalık oluyor gözüm yemiyor vallahi. @Sosyoloogg kız sen hem öğrencisin hem de evlisin burda öyle mi? @Poncikbebisim sen nerede oturuyorsun canım?

Ben de Karabük merkezdeydim ama evlendikten sonra Safranbolu'ya taşındım. Ben medikara Şerife Hanıma gidiyorum kızlar çok da memnunum. Araştırma hastanesindeki İzzet Beyi de çok merak ediyorum ama acayip kalabalık oluyor gözüm yemiyor vallahi. @Sosyoloogg kız sen hem öğrencisin hem de evlisin burda öyle mi? @Poncikbebisim sen nerede oturuyorsun canım?

Ben serife hanina da gitmistim hic memnun kalmadim. Rahimde kalan adet kaninin kan oldugunu bile anlayamadi. Ya polip ya da miyom dedi hemen histeroskopi yapabiliriz istersen dedi . Insan bunu nasil anlayamaz hayret ediyorum gercekten. Bikac gun snra gel tekrar bakalim der insan hic olmazsa ama o hemen histeroskopi onerdi . Evet ogrenciyim evliyim eşim burda yasamiyo yurtta kaliyorum o yuzden

Ben merkezdeyim canim yaa safranbolu cok guzel ne guzel orada oturuyosun bizde hep duman alti :KK53:

Back