- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #4.541
P
polyannadunya
sen niye hamilelik imzası yapmıyorsun cnm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi sebebi yok, gerek görmedim sanırım :)P polyannadunya sen niye hamilelik imzası yapmıyorsun cnm ?
Arkadaşima doktoru bol bol su içmesini söylemişti. Sıvı eksikliği bas agrısı yapiyormuş.Arkadaşlar baş ağrısından ölecem kafamı kaldıramıyorum siznde var mı baş ağrınız ne yapcam geçmesi için
Karabük egitim arastırma
Bende karabukteyim:)Amanın burda bir Karabüklü mü var ne? Kız nerdensin nerede oturuyosun? Anam heyecan yaptım sevindim birden
Amanın burda bir Karabüklü mü var ne? Kız nerdensin nerede oturuyosun? Anam heyecan yaptım sevindim birden
Bende karabukteyim:)
Merkezdeyim ben :) hangi doktora gidiyorsun? Ben henuz egitim arastirmaya gitmedim izzeti cok ovuyorlar ama randevu bulunmuyo adama :)))Sen neresindesin :)
Rahim kaşının hafif kasilmasi gibi bir şey var hafif sert diyelim.Sertlik varmi orda? Buyuyo da...
Ben de Karabük'te dogdummmmmmAmanın burda bir Karabüklü mü var ne? Kız nerdensin nerede oturuyosun? Anam heyecan yaptım sevindim birden
Anladim bende doktor arastirmasi yapiyorumda her iki yerede gidecem bakalım:)Ben normalde gebelik oncesi de dahil hep medikara gidiyodum şakir polaya. Cok memnundum ondan benim paratubal kistim var ve 5 6 doktor kistin ne kisti oldugunu anlamadan bana aylarca dogum kontrol hapi verdi megersem bu kist yumurtalik kisti degilmis ve zararsizmis cinsini şakir bey anlamisti bi tek o yuzden onla devam etcektim ama gecenlerde lekelenmeyle bi acile gittim arastirmaya orda da doktordan memnun kaldim onla devam etcem nilüfer adı :)
Anladim bende doktor arastirmasi yapiyorumda her iki yerede gidecem bakalım:)
Medikarda Serifeye gidiyordum erdinc beye gidecektim onun ameliyatina denk geldim serifeye basladim iyi gibi oda fena degil ama cok aciklama yapan biri degil sen sordukca soyluyoSimdiye kadar nereye gidiyodun peki
Ben de Karabük merkezdeydim ama evlendikten sonra Safranbolu'ya taşındım. Ben medikara Şerife Hanıma gidiyorum kızlar çok da memnunum. Araştırma hastanesindeki İzzet Beyi de çok merak ediyorum ama acayip kalabalık oluyor gözüm yemiyor vallahi. @Sosyoloogg kız sen hem öğrencisin hem de evlisin burda öyle mi? @Poncikbebisim sen nerede oturuyorsun canım?
Ben merkezdeyim canim yaa safranbolu cok guzel ne guzel orada oturuyosun bizde hep duman altiBen de Karabük merkezdeydim ama evlendikten sonra Safranbolu'ya taşındım. Ben medikara Şerife Hanıma gidiyorum kızlar çok da memnunum. Araştırma hastanesindeki İzzet Beyi de çok merak ediyorum ama acayip kalabalık oluyor gözüm yemiyor vallahi. @Sosyoloogg kız sen hem öğrencisin hem de evlisin burda öyle mi? @Poncikbebisim sen nerede oturuyorsun canım?